Bloggintresserade

lördag 22 oktober 2011

Prima kort till en vän.......

Jag har pysslat lite idag när Jacob tog en powernap...jag borde ha gjort honom sällskap men det kliar i pysselfingrarna så det blev en tur ner i mitt kaosartade pysselrum! Detta är vad som skapades, ett kort till en kompis som snart fyller. Jag har använt favvo saker från Prima i pastelliga färger. Och det kommer bli lite Prima mania här i bloggen...måste bara få hem lite saker innan jag kan färdigställa de projekt som ligger och ruvar på min "nästan klara" bänk. Här hemma är det renovering som gäller. Ska snart ge oss på att måla i sovrummet! Tjihooo! Tack för alla söta tillrop om pallarna jag snickrade i hop av gamla bikupor! Kanske är det en business att altra sånna??? Hiihi!
Hey Guys!
I hope this post finds you well! I´m lingering in summertime a little while longer with this card! I´m a summer person and I find it a bit hard when whinter strikes, so therefore a summery card from me today!
It´s a Prima based card in pastell colors for a friend of mine that is soon to be celebrating!
Så här fin var himlen hemma hos oss idag!!! Kortet gick snabbt att göra för jag ville ut i solen och kratta i hop löv och fall äpplen. det har mosats, saftats bakats och syltats här hemma kan ni tro och jag har hittat den fränaste äpplesakalaren i historien! En av våra goda vänner hade en sån och nu har jag tre!!!! Hihihhi perfekt att ge bort i jul tänker jag! Ska visa er hur den ser ut och jag kan lova er att den funkar som ett klockverk! Simsalabim och äpplena ligger skalade och skivade i ett nafs!
This is the usual close up...hihihih, just look at the sky bright and blue just the way I like it!! I used lote of flowers and a chipboard dekoration to create a simple but made from the heart card!
Nu önskar jag er alla en toppen dag och tack för att ni besöker mig! Glöm inte att det finns ett litet candy i förra inlägget om ni gilla Bo Bunny!!
Kram på er
Lina
Happy crafting guys and thank you for stoping by!
If you are into Bo Bunny have a look at my previous post...you migt be the lucky winner!!
Hugs Lina

2 kommentarer:

  1. Äppelskalaren lät väldigt intressant :) Den måste vi veta mer om. Kortet var jättefint. Mysiga färger.Rosen ovanför fjärilen är bara hur fin som helst.
    Kram Marina

    SvaraRadera
  2. Underbart kort! Massor av fina detaljer att titta på:)
    Kram Outi

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina