Bloggintresserade

onsdag 23 maj 2012


Hej!
Hoppas att ni har haft lika fint väder i dag som vad vi har haft! Det har varit så soligt och fint att man önskar att det vore semester redan. Det som är mest kul med att jobba just nu är i alla fall alla söta små föl som förgyller våra dagar med roligheter och små bocksprång!

Idag har jag gjort en LO efter en skiss och färgpalett  hos Scrap That. jag har använt fina Pion Design papper och Prima dekorationer i form av bling, blommor och blad!!
lite vackra acrylmålade svarta Dusty Attic chippisar med svarta halvpärlor på.


 Klippte ut lite passande ord som hör kärleken till och så mistade jag och maskade med lite olika masker.
Inkidos "Tänk alla famnar"(som sjöngs på vårt bröllop) är stämplat med Jet Black...den stämpeln kommer jag använda tills jag är så gammal att jag inte kan pyssla mer...så mycket gillar jag den:))


En utstansad stor fjäril är mistad med gult och turkost för att få denna ljuvliga färg och sedan stämplad med favvo stämpeln igen!


 De söta utklippta Pion-fjärilarna mistade jag också för att få lite extra fräs på!. Glittriga Prima blommor tillsammans med en bit av en Magnolia glasbling.
'

Så till sista bilden för dagen...massa blommor i en klase och fjärilar förstås...på en av de roligaste dagarna i mitt liv....och det är över 10 år sedan:)).
Fina fina metallramen med fjärilen i kommer från Scraplagret och var del i ett kit som jag beställt...massa fina saker i det!!
Må nu så gott allhopa och tack för titten....p
ps...jag har inte glömt av att blogga om det goda muffinsreceptet, det kommer:))

Kramar till er alla
Lina

4 kommentarer:

 1. Underbart vackert och så mycket känsla av kärlek den förmedlar! Du måste ha haft ett fett stort leende under hela skapandet. Du är mästare på fina detaljer. Så fint!
  Stora kramen!

  SvaraRadera
 2. Underbart vacker LO med ett underbart vackert par! :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar LO!! så fint du vävt in korten med dekorationerna, myckte snyggt!!
  Kram iffa

  SvaraRadera
 4. När går tåget? Kommer på momangen!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina