Bloggintresserade

onsdag 29 december 2010

Mina top 10 Lo 2010

Hej alla ni bästa bloggbesökare!!
Detta året har varit ett händelserikt år för mig som pysslare och jag tycker att det är väldigt roligt att få ta del i bloggvärlden och bidra med det lilla jag kan. Jag hoppas att jag kunnat ge inspiration under året som varit och ser fram emot ett nytt härligt pyssel år tillsammans med er och i mitt pysselrum i vårt nya hus. Det sk nog vara visnigsbart fram i sommar någon gång...pojkarnas rum ska först göras fina och mysiga! Ni kommer säkert få följa förvandligen här skulle jag misstänka!
Hello Guys!
I feel like I shuld send a big thank you to all of you visiting my blog! I find it very inspiering to be able to creat and share with you and I hope you enjoy visiting. I look forward to another year filled with creativity in my new crafting room.....yes I´m going to have a room all to my self and my creative side!! Yeeeiiii...think it´ll be done by the time summer commes. Promise I´ll show you as soon as it´s ready!
Here is my top 10 Lo of 2010
Tusen tack för titten
Kramar Lina
Thank you for visiting today
Hugs Lina

9 kommentarer:

 1. Hej Lina
  Snygga Lo:s!!
  Kul med en sammanställning.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Allt är såååååå fint! Grattis till vinsten i Månadens utmaning!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. Säger som Sari att dina layouter är helt magiska. Gillar framförallt den översta och den isblå fotbollslo:n. Jag är himla glad för att jag fått lära känna dig lite grann genom bloggen. Du är en väldigt varm och härlig människa.
  Jo vi har haft en fantastisk jul. Jag älskar högtider då vi får vara tillsammans hela familjen. Det är så jäkla mysigt. ;) Ha en toppen dag kära du och hoppas att du får en riktigt trevlig nyårsafton imorgon. Gott Nytt 2011! Stora kramar från Mia

  SvaraRadera
 4. gumman... bilderna syns inte i scrap o hobby-bloggen... hinner du göra ngt åt d idag?

  SvaraRadera
 5. hej igen, tjejen...,

  jag jobbar på att byta blogg... från bloggplatsen till blogger...

  jag tror att du har blogger..

  jag undrar lite över följande saker...

  finns det ngn bild-bank som man kan lägga in bilderna i - eller är det en och en som gäller? några tips för att undvika krångel???

  etiketter - om jag vill lägga ett inlägg under en viss kategori... det verkar man inte välja som i bloggplatsen - utan skriver man in det själv eller markerar för det som man skrivit en gång...???

  kopiera text och bilder och klistra in i... det verkar inte funka nåt vidare... det känns ju aberjobbigt att behöva skriva allting om och om igen... :-(... finns det ngn genväg jag kan nyttja????

  men en bra sak har de i alla fall... sidor... att man kan lägga upp till 10 st externa sidor... det är ju helt suveränt... på så sätt skulle man ju faktiskt kunna ändra om scrap o hobbys blogg också - och lägga till en sida för tävlingar, en sida för ngt annat o s v... idéerna bara sprutar... tiden är dock en bristvara... men en god idé, är alltid en god idé!!!!

  SvaraRadera
 6. hej igen - och tack för hjälpen... din goa skånska... :-)

  här håller jag till på blogger... men det är en låååååång väg att gå innan det är klart...

  http://sarispysselblogg.blogspot.com/

  SvaraRadera
 7. Gott nytt slut på detta år vännen... och gott nytt år 2011 :D
  kraaam

  SvaraRadera
 8. Helt underbara allihopa!! Men jag är så kär i den du vann med inne hos Prima! Ska bli kul att följa med här under nästa år också =)

  Kramiz Maja

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina