Bloggintresserade

torsdag 19 maj 2011

Inkido "Forever"....som en dröm att skapa med!!

Hej kära ni!

Jag kör med lite kostgjord andning här på bloggen....dåligt samvete har jag för att jag inte har full fart på pyssel-köret, men vet ni vad jag är som en urvriden trasa när jag kommer hem från jobbet!! Hihihih ingen vacker syn vill jag lova!! Om jag fick skulle jag helst krypa raka vägen ner i sängen utan att passera gå. Hrm... sömn är ett tokigt påfund...tänk vad man skulle hinna med om man inte behövde sova!! Kanske tur att kroppen är duktig och talar om vad man behöver! Jag har oreda i mitt nya pysselrum( ni ska snart få se katastrofen där i!) och det gör inte skaen lättare att få flyt i skapandet samtidigt som att surfa med mobilen inte är den största hiten i världshistorien om ni frågar mig. Jag hoppas att ni har lite tålamod med mig tills jag hittar galoppen igen!!

Jag vill tokpyssla en helhelg bara för mig själv så att jag får saker gjorda..känner att jag halkat efter massor vid det här laget saknar att bara finna pysselfrid, just nu hammras det och borras, sågas ner träd(vi e uppe i 13 än så länge!!!) och släpas möbler så tiden bara finns inte HJÄÄÄÄLP!!! Semestern är välkommen i år!! Det är såå himla roligt att få göra fint och göra om hemma men det tar också på krafterna. Gissar att jag kan visa det första rummet färdigt om ett par veckor!!

Lite pyssel klämde jag in i gårkväll i alla fall, det blev en altrad låda från You Do med ljuvliga papper från Inkido! Det är ingen match att skapa med dessa kan jag lova...har man idetorka eller bara inte kan komma igång så får man bara dessa papper i handen så löser det sig!! Jag har så mycket annat i huvudet just nu att jag kan behöva lite draghjälp!! Fniss!! Jag lever och andas sjuka fölungar med deras mammor blandat med hämta och lämna på dagis och skola, renoveringsbeslut tillsammans med mannen så nog snurrar det i boetten!!!

Hello Peps!

I hope all is well with you and that you have more crafting time than I do these days!! We are renovatin our house at the moment and all my creativity goet into re decorating tearing down wallpaper, bringing down walls and so on and so forth!! Fun but exhausting!! I managed to sneeak in a little papercrafting last night and here is the result! A "Shabby Chic" baptism keepsake-box with lovelly papers from Inkido.

Här är undersidan på lådan och allt material jag använt hittar ni hos Scrap&Hobby såklart! Jag har klippt ut fjärilar och gjort en Petraso Pretty spets-blomma! Pärlor på tråd och halvpärlor dekorerar tillsammans med vackra rosor!! Blommor + fjärilar= Lina!!

The bottom is decorated with my personal handmade -stamp!

Alla fyra hörnen är dekorerade med rosetter och sidorna fasar ut mot lådans kanter så att det ska vara inbjudande att lägga minnessaker från dop och baby tid där i! Känner mig glad att jag äntligen suttit i mitt pysselrum och trängts med alla lådor....längtar tills det är ordning och reda där nere och när jag gjort om det som jag tänkt!! Före och efter kommer!! Thi hi!

Massa kramar till er alla

Lina

This is the inside of the box, girly decoratet in pink! Hope you had a nice visit here today, loved having you!!

Happy crafting

Hugs Lina

4 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk ask! Helt ljuvliga papper och fina detaljer. Kul att se att du inte tappat pyssel-lusten i alla fall, tidsproblemet löser sig väl med tiden *hahaha*. Jag har hört att barnarbete är fullt tillåtet på helgerna... Sätt dig på tåget så kan vi pyssla här hela helgen, jag är gräsänka!!! Ring mig när du har tid. *Jätte kram*

  SvaraRadera
 2. Hej Lina!
  Du är verkligen gryyyymt duktig!! Får ju lite lust att göra något alster med dessa fina papper... ;)
  Den där asken var så otroligt fin och alla dekorationer var jättevackra!
  Ha det bra!

  Lisa

  SvaraRadera
 3. En sååå superfin ask.
  Skulle oxå önska att man slapp sova så att man hann pyssla lite mera.
  Ska bli spännande och se ditt pysselrum

  SvaraRadera
 4. Så fint. Du är så duktig.
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina