Bloggintresserade

torsdag 12 maj 2011

Salt TGF-pinuppa......

Hej på er!!

Så kul det är att läsa era kommentarer...tack ska ni ha! Det händer lite nya saker här i huset varje dag, en flyttlåda hit och en låda dit, en vägg här och en annan bort där!! Man får bekänna färg nu när man e husägare, fniss fniss och det är HÄRLIGT!

På jobbet är det fullrulle om dagarna , med alla sjuka "pållar" men jag känner mig så lyckligt lottad att jag har ett jobb som jag älskar varje dag!! Mitt jobb är verkligen jätte kul och givande, vi ser till våra patienter på allra bästa sätt kan jag lova, med det där lilla extra som gör så himla mycket för hästrnas välbefinnande! Bara en sån sak som att gå ut och beta en häst som blivit lite nedstämd av att vara på sjukhus. När man är på djursjukhus får man oftast inte gå i hage eftersom man är sjuk istället är vi djursjukvårdare flera gånger om dagen ute och går med våra "patienter" för att hålla magarna i gång! Ja det var lite om vardagen på UDS!! Önskar att jag kunde ta er med dit på ett reportage men tyvärr så kan jag inte det utan alla patienters mattar och hussars godkännande så jag får sträcka mig att berätta lite om vad jag gör under dagarna bara!

På pysselfronten är det så att jag för första gången fått ett helt eget pysselrum i vår källare!!! Jaaaaa!!! Allt är i en salig röra men det kommer bli så fint när det är klart...ska visa bilder på förvandlingen men det kan ta tid!

Idag visar jag ett kort som jag inspirerade med på SWE-bloggen där vi i teamet liftat min DT-kollega Saris fina kort!! Passa på att lifta ni också och skicka in det till SWE-bloggen!!

TGF-bönan är färglagd med distresser

 • Hud: Tattered Rose, Vintage Photo
 • Top och Kjol: Stormy Sky, Broken China Faded Jeans
 • Hår: Wild Honey, Rusty Hinge, Aged Mahogany , Black Soot
Tusen tack för du kikade förbi Kramar Lina Hello Guys!! After all computor hassle and moving we are all installed in our new home....in the prior post there is a picture of our new house if you´d like to se! We are absolutly smitten by it and we have so much fun trying to figure out how to redecorate and renovate to put our touch to it!! We are moving slow though...not to becomme to tired! We are both working during the days and when we get home the boys are first priority! Work is busy busy but oh so fun! I feel like i have the best job in the world and I wish I could take you all with me for a day so you could see it all! Very exchiting and rewarding I´ll say! I have my own crafting room now peps!!! Yeeeiiihh, but I figure I´ll need at least a week to get it organized after the move!!! It looks more lika a battlefield at the moment!! Hihihihi. I´ll try to post some pictures in the comming week for you to see...maby you´ll rusch to my rescue!!! I made a card with lovelly Echo park papers and TGF sweety colored with distress inkpads...I just love this stamp, ske is soo cute!! Well guys, thanks for stoping by and hopefully our computor will behave now so that I can post in a normal maner!! Happy crafting Hugs Lina

5 kommentarer:

 1. Skönt att höra från dig igen! Du förgyller min scrapping värld!

  SvaraRadera
 2. Men gud Lina, har du slösat bort en dies på ett kort...skulle ge vad som helst (nästan) för att lägga vantarna på den.
  Men som övre talare...kul att ha dig tbx.
  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. Ja som förre kommentarskan skrev är det verkligen en die? Snyggt i alla fall. Roligt att läsa lite om hur det går för er. Roligt att ha ett jobb som man brinner för så som du gör låter härligt. Lycka till med allt. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jätte kul att det börjar ordna till sig för er. Jag var berädd att hjälpa riddaren med lägenheten men han verkade ha ett gäng pager till sin hjälp...
  Hälsa pojkarna från mig.
  Puss och kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig gammaldags känsla, gillar detta jätte mycket!
  Kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina