Bloggintresserade

tisdag 27 september 2011

Nyheter från snälla Panduro......

Hej alla glada pysslare!
Jag var en av de turliga att få förfrågan från Panduro om jag ville prova något av deras nyheter......och JAPPP det var lätt att svara!!
Trampade i väg till posten och hämtade ett paket med ljuvliga ting!! Här är första sakerna jag skapade. En stor" julkorts familj" till våra rara vänner i Nol där vi bodde förut...hoppas inte mamma Marie tittar här just nu för då vet hon vad som kommer i lådan om ett par månader!!!
Alla i familjen får vars en tag till bokmärke istoppat i ett kaffefilter som är dekorera med vackra Tilda papper! Snällaste AnnaPanduro skickade detta till mig !! Tusen tusen tack för att jag blev tillfrågad!!!(Anna vet hur glad jag är!!)
Hello fellow crafters!!
Sun is shining today and I feeel like scrapping all day long. I have been working nightshift so I have som time at home before the boys are due back here. I was supposed to sleep but the sun found its way into my eyes so I will get up and make the most of it!!
I was so fortunate to have a big Swedish scrap- manufacturer ask me if I would like to try some of their new material.... i said YES ofcorse!!!
This is what i created a christmas" family" of a card and matching tags!! Det kom så mycket fint och helt toppen att det fanns både rosa och turkos/blå papper om man nu ska göra tjejigt och killigt!!
Pappa Dag och lille Arvid ska få tags i den blå serien och mamma Marie och Agnes fick i den rosa.
Kaffe filter har ju dom flesta hemma eller kan få av snälla grannen....jag har gjort album i denna formen tidigare men kom på att det var lysande att stopa tags i fickan till Jul!
Lite kompisk att göra julsaker nu när det är sologt och varmt utnaför fönstret...men vet att jag blir nöjd att korten är klara att skickas när tiden kommer!!
I used a coffee filter as the base if my card and tucked the tags into it....hope the postman will deliver it in one peace!!
Allt fint material kommer från Panduro (inte kugghjulen) och fler alster bloggas framöver! Kika i på Panduro och frossa i alla härligheter och få inspiration till höstens pyssel.
Ha en toppen dag och tack för att du kikade in till mig!!
Kramar Lina
Pinkisch tags for the girls and blue/turqoise for the lads....thats the way to to go!!
Have a wounderful day and thank you for stoping by!
Hugs Lina

5 kommentarer:

 1. Så fint och vilken kul idé
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 2. Supernice, kul med nya "julfärger" :)

  Kramiz/Marina

  SvaraRadera
 3. Dessa tags vara bara så fina, jätte söt idé!
  Ni verkar haft roligt på träffen på andra sidan hii hii vill gärna vara med nästa år!
  Ha det bäst!
  Kramar Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 4. helt underbart, som vanligt, när Fina-Lina är i farten...
  Grattis till extrauppdraget :-).

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina