Bloggintresserade

söndag 25 september 2011

Vimmelbilder från Nol-träffen 2011

Hej hopp på er!! Hoppas att ni mår bra och har fått ordning på scrapprylarna efter Nol-träffen ni som gästade oss!! Tack ska ni ha för alla glada till-rop jag fått efter den helgen! Ni ska veta att det värmer så himla mycket och det ger energi till att fixa och ordna inför nästa år!! Mitt scraprum är helt upp och nervänt men nu har jag två dagar med lite mindre att göra så på planneringen ligger Nol-inlägg här på bloggen och ordning i scrapprylarna.....hoppas på tur och att det blir som jag tänkt!! Nu kommer i alla fall lite roliga vimmelbilder från träffen där det skapades med sån fart att jag inte hann med!!! hihihihi. Jag fick färdigt tre alster på hela helgen???? Heheheh inte likt mig men tror att jag hade skapat så mycket inför träffen så att jag bara ville mysskapa och vara bland alla er goa scrappare och njuta!! Det var ju en värdinna som tassade i kring i nattsärken lite tidigt på söndagsmorgonen och stekte scrambled-egg i köket....det kallar jag att mysa!! Hihhi! Hello Guys!! I´m sharing a few pictures today from the crop I hosted 10-11 Sept. We had tons of fun and the creativity was over the seeling!! Some of the scrappers finished up til 15 projects!!!!! WOW!!! Later on I will post a slideshow with all of the lovellyness thet where created . We had many challenges , sketches, recpies and inspirational pictures with faboules prizes from our sponsors .

Här ser vi några av de tappra tjejerna (Bland annat förra årets Scrapdrottning Linda Horn!!) som kvällsscrappar !! Utmaningarna fortsatte till sena natten och det var några av oss som körde på tills ögona inte längra orkade hålla sig öppna!

This pic is from late evening sathurday when some of the scrappers had turned in for the night....the rest of us pressed on in brave and happy spirit untill very late!!! There challenges during the night aswell!!

Här är en inspirations bild till en av utmaningarna där deltagarna skulle skapa efter en bingorad med inspiration av dessa ting. Beklagar den dåliga bildkvaliten!

One of the challenges was to be inspired of these things along with a recepie and there where some amazing things done!

Kreativa skapare i full färd med att göra fina alster. Deltagarna fick rösta i alla utmaningarna och sedan lottades det vinnare också så att alla skulle ha en chans till att bära med sig något fint hem. Så var man med i utmaningen så hamnade automatiskt ens namn i "uttlottningbyttan" även om det skulle vara så att man inte fått någon röst. Men det är som med allt annat att smakerna skilljer sig mycket och alla verkade ha något som tilltalede den ena eller den andra och det är det fina med scrappandet tycker jag....man inspireras så otroligt mycket av andras skapande och tänkande, tekniker och annat!

Här är min mamma som alltid är den snabba fixaren i köket! Det går i rasande fart, simsalabim så har hon trollat bort disk och ordnat kaffe på maten!! Ibland känns det som att man inte hänger med i svängarna hihihih. Ovärderlig hjälp!

Eftersom vi inte längre bor i Nol så sov mamma och min käre lille John (som var med och lekte med sina gamla kompisar under helgen) hos våran snälla gamla granne Ing-Marie...mycket uppskattat!!

Mamma var så snabb i köket att hon helt glömde servera den vegetariska lassagnen som jag bestämt hade för mig att jag fått ett mail om, men ingen hungrig scrappare opponerade sig så jag hoppas att det var en av de som sent fick lämna återbud. Gulp!!

This is my beloved mum helping out in the kitchen during the scrapevent! She is the best and super fast and organized a very appriciated helper!!

Scrap&Hobby hade fullfart på komersen och inte undra på det med alla fina saker de hade med sig!! Tack snälla Maria och Sari säger vi!!

Vilken lyx att kunna ståltsera med butik på plats, ingen är gladare än jag!!

Bilderna kommer lite i oordning i detta inlägg och här håller Sari på att packa i hop efter helgensskapande! man kan se välkomst vimpeln sticka fram uppe i taket! Om jag fått bestämma helt och önska vart jag skulle hålla en scrapträff/mara så skulle det vara i en gamal lada helt i shabby chic-stil med vita bord och stolar, massor av vackra blommor och skira gardiner...låter som mig!!! Men man kan inte alltid få som man vill utan får nöja sig med att det är fullt genomförbart att hysa härliga underbara scrappare under ett och samma tack en HEL helg!!!! UNDERBART!!!

Tusen tusen tack alla ni som kom och gästade Nol-träffen 2011 och alla sponsorerna som ställde upp på oss!!

Ha en fortsatt trevlig dag och håll utkik efter mer om träffen!!

Kram Lina

Thank you for stoping by today guys

Happy crafting

Hugs Lina

6 kommentarer:

 1. Oj va fullt och vad mycket grejer alla har och fina väskor. Det går inte att mäta sig med det på långa vägar. Men roligt verkade det vara.
  Har du inga bilder på vad alla gjorde, det skulle vara spännande att se.

  Hälsningar Marina

  SvaraRadera
 2. Vad roligt det är med en resa tillbaka i tiden!
  Jag var helt död hela veckan efter, Mina kolleger skrattade gott åt mig på måndagen, de har aldrig sett mig så trött! Dessutom hade jag glömt att jag skulle vara på kurs både måndagen och tisdagen efter jobbet. Vet inte riktigt om jag tog in så mycket, men jag var där! Pysselsakerna är inte upp-packade. Tror jag struntar i det, det går ändå och jag är bokad på två träffar till nu i höst! Kram till dig och till dina pojkar från mig så får vi höras någon dag! Camilla

  SvaraRadera
 3. Kul att se bilder från träffen. Hoppas det blir en till nol träff fär då kommer jag :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. å jag som trodde att jag skulle slippa vara med på bild... så halkade jag in precis i tack och hej då-fasen :-)...

  Tack för en fantastisk träff - i ren Lina-anda!
  Ja, den där drömmen om att ha kurser i shabby chic stil - från början till slut, den får du fila lite till på... En dag blir det kanske verklighet...

  Tack för att du är den underbara människa du är :-).

  SvaraRadera
 5. å jag som trodde att jag skulle slippa vara med på bild... så halkade jag in precis i tack och hej då-fasen :-)...

  Tack för en fantastisk träff - i ren Lina-anda!
  Ja, den där drömmen om att ha kurser i shabby chic stil - från början till slut, den får du fila lite till på... En dag blir det kanske verklighet...

  Tack för att du är den underbara människa du är :-).

  SvaraRadera
 6. Tack för en underbar träff. Det var mysigt, trevligt och härligt att träffa så många underbara människor där du toppade listan! :)

  Och tack för sponsorkortet idag. Wow vilket jättefint kort!!! Jag är superglad att jag fick det.

  Hoppas vi ses snart igen.

  Kramar
  Ciza

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina