Bloggintresserade

lördag 12 september 2009

Till en liten Tjej!

Har gjort ett kort på beställning till en liten Molly. Klippte ut hjärtat och cirklarna ur tjock kartong,dessa färglade jag med acrylfärg och använde olika tekniker för att få olika struktur på motiven. Tog clear stämpeldyna och använde Ultra thickembossing. Molly är skrivet med OLIVIA alfabet som jag målade med samma acrylfärg som hjärtat. Lite bling, glitterstick, spets och band å så va det klart!

Till en flickbaby

Tävlingsutmaning på Scrapperiet.
Detta gav inga poäng till mig men kul var det!

Ett gulligt kort till en tvilling familj!

Har liftat detta från en tjej som heter Carina tror jag att hon hette.Om du känner igen dig så säg... Förlåt att jag glömt!
Har gjort lite annorlunda för att få min "snitts "på det hela. Insidan på kortet är fint "inrett" men tog tyvärr ingen bild på detta!?
Visst e bebisarna gulliga! Har lånat dessa Bosscut bebbar (tror jag att det var) av en snäll pyssling som heter Melinda. Tack snälla!!

Testar!

Om ni undrar om jag e tokig så e de inte riktigt så.....Är inte en följare av mig själv....det e bara så att jag är såå grönjölig på detta så jag måste prova mig fram på min egen blog så jag inte gör en massa pinsamheter på andras! Hi hi hi och nu vet jag inte hur jag ska ta bort det!! Hjääälp! Ska nog klura ut det så småning om! Håll tummarna!
Den här blomman och ett fint kort ska kompisar få som just flyttat till ett nytt fint hus!
Blommorna är köpta på Monicas handelsträdgård, krukan hade jag hemma sedan ett besök på Cult`s lagerrensning självklart i sällskap med bästisen Cina. Pinnarna är hittade av 5 åriga sonen då vi tog en tur med stora hunden i skogen och målade med skimmrig acrylfärg. Lite snöre och Simmsallabim ..... så här ble de!!
Med lite fina pinnar, blommor och matchande "bojjojjoing trassel" kan man göra mycket!

Fint utanför dörren!

Gillar blommor så mycket!!! Min bästa vän och jag var i Agnesberg på Monikas Handelsträdgård och shoppade blommor till fina priser! Blev båda väldigt inspirerade av ett arrangemang dom gjort....och så här blev mitt! Känner mig glad att det e fint utanför dörren och välkommnar alla fina vänner!

tisdag 8 september 2009

Tävlingsbidrag

Denna Lo gjorde jag till en av deltävlingarna i Scrapperiets stora sommartävling. Min första tävling någonsin!
Här har jag använt vit cardstock som jag målat med acrylfärg .( Utmaningen var att använda något från en annan hobby, göra en egen dekoration samt att använda öljetter.) Klippte ut fina blad ur tjock kartong och embossade dessa med ultra thick embossing efter att jag färglagt dom med stämpeldyna, trädde litet pärlband lite glitterstick och bling. Öljetterna använde jag för att fästa de elastiska banden till textrutan

Lo med fräs

Massa färg och mönster....tyckte att det passade bra till denna bild! Alfabet Chick a Bee fick bli"upphängt" på en grön tråd med gul botten. Textmolnet stämplade jag criklar i olika färger som bakgrund...och blommor och knappar blev sött tyckte jag! Fick även poäng för denna i Scrapperiets sommartävling!

Korttillverkning

Här har jag