Bloggintresserade

lördag 12 december 2009

Väska till Scetchy Colors utmaning!

Efter denna skiss har jag dekorerat min väska! Här stämmer färgerna hur kortet igentligen ser ut....vet inte vad som hänt med de andra bilderna men ibland blir det tokigt.Lilla fjärilen uppe i hörnet är egenhändigt komponerad av samma fina papper som finns i hela kortet. Ruggade chalkade kanter och blommor förståss, på locket sitter en spets. Till 30 har jag använt Inkido notpapper och chalkat kanter men cateye chesnut roan siffrorna är utstansade av Merry. Metro är stansat till namnet Så här ser kortet ut när man öppnat det. Här har jag samma papper som på framsidan tillsammans med Inkidos notpapper. Som ni vet gillar jag att dekorera med blommorsom här fått lite bling på sig. Stjärnan är en cooke där jag tagit samma färg på den undre som kortbasen. En liten detaljbild som inte heller den stämmer i färg!! Hrm! Pappret i mitten ska ha mer grå/lila ton och det ljusa pappret"text rutan" är mer åt det ljusgula hållet.

torsdag 10 december 2009

Tjusiga!

Ja...man kan ju undra hur i hela friden jag tänkte....... (det blir inte alltid så bra när jag tänker)(Nalle Puh säger så!!)när jag köpte dess helt underbara gummistövlar på en affär i Göteborg som förövrigt verkligen är värt en visit....eller fler! Det är ju mitt i vintern menar jag!!! Men bor man där vi gör så är detta det perfekta köpet, det öser ju ner i tid och otid och när dom gamla stövlarna är så välanvända att det gått hål så finns det inget annat att göra.Jag älskar dessa stövlarna....fina färger!!!! Affären ligger på Korsgatan och heter Tom Jules, dom har kläder för både vuxna och barn!! Hade en liten pysselstund hos Marie i dag,små folket var väldigt pigga och höll oss sällskap mest hela tiden så så väldigt mycket pyssel blev det inte, men SKÖNT att komma hemifrån och dessutom få hemgjord sushi!!!!! Marie är alltid så finnurlig!!!

tisdag 8 december 2009

Mera jul

Ja så var den färdig, årets adventsljusstake!(Lite sent...jag vet) I år använde jag grönmossa med benvita block ljus, några söta små svampar och röda pärlor. Siffrorna är utstansade från Merry, som jag fäste på en grön cockie stjärna. Nu lyser den fint på vårat köksbord! Fick inte till färgerna på denna bilden...ser lite tokigt ut, men den är fin i verkligheten! Kramar till er besökare

måndag 7 december 2009

Oändligt färdigt kort!

Ett färdig dekorerat Oändligt kort med Cloud 9 bling papper i hela kortet. Ett väldigt kul kort att göra, och inte svårt att variera massor! Första sidan kommer få en text när det byter ägare! Prova nu göra detta roliga kort och skynda in till fantastiska Yoli(Klicka på henne under bloggar jag gillar!) som gör så mycket snyggt och även ett Julkort med denna vikning.

Vinnaren av tyck till om bloggen!!!!!!

Nu är vinnaren dragen i min lilla tycktill tävling! det var stora sonen som fick äran att göra detta viktiga uppdrag! Vinnaren är.... Stort grattis Mia och tacker för din goa kommenter!! Maila din adress så kommer paketet i din låda lagom till jul!!! Kram Lina

söndag 6 december 2009

Tutorial på endless/Neverending card "Oändligtkort"

Nu är min första videotutorial klar!! Här visar jag hur man gör ett Oändligtkort! Det är inte svårt att ändra måtten på kortet! Se bara till att de 4 korten du skär till ska vara hälften så höga som långa! Vill du tex göra ett kort som mäter 12x12 cm så skär du ut 4 st 6x 12 cm av det papper du valt, dessa 4 kort ska bigas på 3 cm och 9 cm vad du får då är 4 likadanna "port kort" där kvadraten i mitten mäter 6x6 cm och remsorna på vardera sida mäter 6x3 cm,alltså ska de båda remsorna på sidorna tillsammans ha samma mått som kvadraten i mitten!