Bloggintresserade

fredag 27 augusti 2010

Jul på bloggen med Tomte och Julstjärna....

Hej på er alla där ute!!!
Jag knepar och knåpar in i det sista inför träffen och fick till min stora fasa reda på att jag ska jobba mellan 07.45- 17.00 fredagen innan träffen! Gulp!!!! Jag har varit mamma-ledig i över två år från mitt jobb som djursjukvårdare men nu är det dax att komma tillbaka och just denna dag....... Jag som hade tänkt att i lugn och ro fixa i ordnig i lokalen mm under den dagen. Men nu har jag kastat om i ordningen och det kommer vara fint och färdigt när alla kommer i alla fall! Det ska bli så roligt att få släppa in er !! Ni kan inte ana!!
Känns som om tiden rusar iväg, och lyckligtvis så blev jag påminnd i mitt DT-paket om att Julen så småningom kommer till oss! För oss som har tre små troll som tar mycket av ens tid i anspråk och som verkligen ÄLSKAR Julen så är det extra viktigt att vara klar i god tid med alla klappar och förberedelser! En av pojkarnas kompisar som var på besök tittade besynnerligt på mig med stora ögon och sa: - Har ni tomtar NUUU???!
Jepp, det har vi!!! Fniss!!
Papprena jag använt till min Tomtemor och stjärna kommer från en Dansk designer vid namn Vivi Gade och finns så klart hos Scrap&Hobby!! Dom är rykande färska och det fiffiga med dom är att dom dels är dubbelsidiga och sen går alldeles utmärkt att använda till annat än Jul!! Stilen på Tomtemor hämtade jag från förra årets Julpyssel på dagis, då använde vi oss av silkes papper så man får väl säga att detta är en lite förfinad variant!! Reprints fina halvpärlor pryder spetsen och man kan även se att jag använt Martha stewart Doily lace stansen! Vill också passa på att berätta att sista sponsrings paketet till träffen nästa helg annlände till mig i går och jag säger bara WOW!!! Bugar och bockar REPRINT!!! Sagolikt!!!! Nu vinkar tomteflickan och jag hej då för i dag, på återseende i morgon!! Ha en härlig dag Kram Lina

måndag 23 augusti 2010

Vad blir det av en symaskin , Prima och luftballonger??

Hej på er!!
Det kan bli detta.....
Idag är första dagen för John i förskoleklass...han sken som en sol när jag kom och hämtade honom i eftermiddags. Han hade haft den bästa dagen i sitt liv sa han...ett ganska gott betyg åt fröknarna må jag säga! Yes!! Det är skönt när något går lätt som en plätt!
Jag har lagt till lite nya saker i pysselsamlingen...igen , till detta hör Reprints fina stämpelset med moln och luftbalonger. Reprint är ju som ni vet en av sponsorrna till Maran/träffen i September tillsammans med bla Inkido, Laserfrossa , Scraplagret,Vildastamps, Scrapn´joy ,Frejaskapagård och sist men absolut inte minst Scraplyckan.
Dessutom kommer Scrap&Hobby finnas som butik på plats hela helgen förutom att sponsra!. Har ni inte tittat på Svenskscrapbookings reportage från Formex mässan innan så gör det nu!!! Makalöst fina nyheter och det känns som om man kommer bli en fattiglapp på riktigt, för det är så mycket man vil ha!! Kilcka dig vidare till Svenskskrapbooking via deras logga i min sidebar.
Mycket distressande blev det till denna Lo och Prima blommor i långa banor. Gamla faktiskt, filt blomman är nästan antik..hihihi från 07!!
Ja har sytt fast hela min journaling runt min Lo efter att jag stämplat på akvarellpapper , klippt ut och distressat med Tumbled glass, lite pillrigt men skam den som ger sig! Prima pappret är kantstansat med Martha Stewart Doily lace.
Sydde bladen på en av Primablommorna och en tjusig bling i mitten!
Nu önskar jag er alla en härlig dag och tackar för att ni tittade hit!!
Glöm inte bort att ni som är anmälda till träffen har 15%rabatt på er ordrar hos Scrap&Hobby, ange bara Nolträffen!! Dessutom går det bra att förbeställa inför träffen till samma rabatt och få ditt färdigpackade kit då du anländer på Lördagen!!!

Stor kram Lina

söndag 22 augusti 2010

Altrat med nytt från Graphic 45.....

Äntligen har jag fått fason på min veckoplanering...kanske inte på just själva planerandet , med utsidan är i alla fall fin nu!
Köpte en helt vanlig men smart bok på Ica i början av året att skriva in alla händelser och , födelsedagar och annat smått och gott i. Är man pysslare så vill man ju gärna göra om saker och när det är till en själv så har det en benägenhet att ta en väldig tid innan det är klart. Vet inte om det är fler med mig som känner på samma sätt??
Som tur var så skickade Scrap&Hobby massor med fina saker i DT-paketet och pling...sa det så viste jag att denna snygga "donna" från Graphic 45 skulle pryda min homeplanner!! Pappret jag fick är ett ark 12x 12" med bara tjusiga vintage tjejer på!!!
Blinget i blommorna kommer från Prima.
Alfabeten jag använt hittar ni här
Skynda er in och titta på alla makalösa nyheter som strömmar in till Scrap&Hobby- butiken , klicka på nyheter och skåda alla dessa härligheter!!!
Glöm inte att ni som är anmälda till träffen har 15%rabatt!!! Ange bara Nol träffen på din order.
Ha en härlig dag kära vänner och TACK för ni tittar hit!!
Vill också sända att stort TACK till min DT-kollega Sari för dessa värmande ord!!!
Det sätter verkligen guldkant på ens dag!!!
Kram Lina