Bloggintresserade

fredag 10 september 2010

Nu kommer vinnarna .........

Så kommer dom äntligen, vinnarna i Laserfrossas utmaning på Nol-träffen!! Utmaningen var att deltagarna kunde rita ett motiv eller en text och sedan få detta som stämpel!
Det har varit tomt i bloggen sedan jag la in slideshowen och detta beror på att jag inte är på hemmaplan utan är vid min kära svärmors sida. Hon är väldigt sjuk och behöver oss alla omkring sig, och det kommer i första hand och jag hoppas att ni har tålamod med att saker kan dröja litegrand. Det är inte gamla vanliga Lina som skriver i dag av förklarliga själ men jag vill i alla fall meddela att de lyckliga vinnarna är
.
.
.
På första plats :
Det är lätt att vara ambitiös i tanken!
På andraplats kommer:
Fam Ronneland med alla familjen i en och samma stämpel!
På tredjeplats
Fam Bäck-Engström
Grattis grattis till dessa tre underbara bidrag som röstades fram på träffen och sedan bifogats till Ulrika på Laserfrossa för att få sin placering!
Maila mig så att jag kan skicka era vinstpresentkort till er!
Ni andra som också lämnade in finfina bidrag och kanske vill ha dom tillbaka, hör av er via mail så ordnar jag detta.
Många kramar Lina

torsdag 9 september 2010

Slideshow med vackra alster skapade på Nol-träffen 4-5 Sept

Jag gott folk nu är den klar...slideshowen med alla alster som fanns i kameran...vet inte vad det var som gjorde att det bubblade av skapar glädje, kanske att det var så hiskeligt trångt så den enes scrapflyt gnuggade av på den andre eller om det helt enkelt var så att det fanns nästan 40 pysslare som samtidigt hade värsta flytet?! Kul var det i alla fall och här delar vi med oss av det fina som skapades!!

Om det är någon av er träffdeltagare som glömde fotografera av era alster på träffen och vill ha med dom här på slideshowen så går det utmärkt att maila mig bilderna så lägger jag in dom!

Jag har lite mera att dela med mig från träffen men det kommer i ett senare inlägg!!

Glöm inte bort att Scrap&Hobby har en tävling på bloggen där man kan vinna 500 kr att handla för i butiken eller webshopen.

Ha nu en riktigt härlig dag och hoppas att solen lyser på er!!

Många kramar Lina

tisdag 7 september 2010

Tusen tack alla deltagare och sponsorer på Nol-träffen

Vilken helg vi har haft...och vilken enorm skaparglädje det fanns i den lilla lokalen!! Det formligen kokade!
Jag blev väldigt rörd av dessa gåvor från deltagarna som ni ser på bilden ovan!
Blomman i mitten kommer från ALLA goa deltagare sedan hade Mia med sig en vacker lila/rosa blomma med tillhörande egenhändigt gjorda kort( kan tyvärr inte namnet på blomman!!!) Linda hade med sig en underbar födelsedagspresent som jag kommer visa lite längre fram!
Jag vill börja med att tacka SCRAP&HOBBY Maria och Sari som hela helgen fanns på plats med sin välsorterade butik som annars befinner sig i Sävedalen, (Göteborg). Scrap&Hobby sponsrade även med en välfylld goodiebag och ett JUMBO-pris på söndagen!
Sen riktar sig mitt varmaste tack till sponsorerna INKIDO, SCRAPLAGRET, REPRINT, LASERFROSSA, SCRAPN`JOY, SCRAPLYCKAN, FREJASAKPARGÅRD och sist men absolut inte minst VILDASTAMPS.
Utan er hade helgen inte blivit den samma!!
TUSEN TUSEN TACK för att ni alla ställt upp!
Jag vill också sända ut en stor kram till alla DELTAGARE som med sin positiva anda och skaparlust gjorde att det i kameran fanns upp mot 200 alster!!! Det ni!!! Dessutom går man som arrangör ifrån träffen med ett stort leende på läpparna. Jag beundrar er alla och en var!
Det kommer att komma en slideshow med alster och bilder från träffen så småning om!!
Tack för att ni kom och hjälpte till att göra denna helg så minnesvärd! Mitt hjärta är varmt av alla pysselkramar, kommentarer och mail!! Jag kommer ta med mig allt detta till nästa år då NOL-TRÄFFEN ÅTER IGEN GÅR AV STAPELN FÖRSTA HELGEN I SEPTEMBER!!
Tar tacksamt emot utvärdering av träffen via min mailadress! Det gör att jag kan sammanställa era tankar och kanske förbättra saker till nästa år!
Ett speciellt tack riktar jag också till personer som hjälpt mig att genomföra träffen på bästa sätt!
Min älskade familj, som sett sin mamma och fru lite lite den sista tiden.
Min Mamma,som skötte köket under hela träffen med bravur.
Camilla och Ronny, som hjälpt mig handla, baka , steka kyckling och agera bollplank...och köra skottkärror med pysselprylar.
Ann-Sofi, som hjälpt med städ och kök.
Ing-Marie, som lånat ut kyl och frys.
Familjen Sjöberg: Elise, Moa, Marlene och Tomas som såg till att pastan blev kokt och grönsakerna skurna och levererade i rätt ögonblick!!
Den varmaste av kramar till alla er som på någotvis varit delaktig i denna träff!!!!
Fler inlägg om träffen kommer!
Lina