Bloggintresserade

fredag 31 augusti 2012

Luftballong med EccoPark.....
Idag är det ett flygande tema....en ballong till mina pins har jag knåpat ihop! Hade ingen fin lösning på pinförvaring och när Sir Stampalot har en utmaning med flygande tema då slog jag till!! Hittar inte resten av mina pins så det tyder ju på att rätt förvaring har saknats :)). Förhoppningsvis ska problemet vara avhjälpt nu när min luftballong hänger i mitt pysselrum!!
Om ni är nyfikna på hur det ser ut i mitt nya pysselrum så hasta iväg till butiken och köp fina INZPIRA!!! Måste nypa mig lite i armen när jag ser mitt rum där i. Var jätte nervös över att visa det för pysslare, får ju prestationsångest när man ser andras rum som ser ut som hela scrapbutiker:)) Men om man gått från att samsas med tvättmaskinen och torktumlaren på en yta stor som en kvadratmeter....då kan man känna sig mäkta stolt!!
Jag håller på med att skapa finurlig förvaring till mina saker så det händer lite i rummet i tid och otid:))Jag har använt söta papper från EccoPark och fjärilar....såklart (när det gäller mig hihihihi) Inkido är en av favoriterna vad gäller fjärilar!!Söta små ugglor sitter och hoar uppe på toppen och dom fyndade jag hos Panduro för ett tag sedan.
Ville passa på att tacka alla gulliga rara pysselvänner för fina fina kort mm som rasade in i brevlådan på min dag!! Inget är bättre än handgjorda gåvor och kort!!
Det rör mitt hjärta som blir alldeles varmt!!!

Lång näsa på mig....när jag skulle länka till Sir Stampalot så är det för sent.....typiskt:))

Många kramar till alla
Lina

måndag 27 augusti 2012

Inzpira, där gömmer sig mitt creativarum
Hej på er! Jag har fortfarande inte kommit i väg och fått köpt Inzpira och jag hållet på att gå upp i molekyler för jag är så nyfiken:))
I denna fina fina tidning kommer mitt pysselrum ut ur garderoben:))

Det har hänt en del till där i sedan bilderna och jag ska visa lite senare om ni önskar. Jag har ökat på förvaring och fått upp lite mer pyssel runt om i rummet. För första gången har jag nu ett helt eget rum där jag kan tokpyssla utan att behöva städa undan mitt skaparkaos:))

Det är inte jätte mycket pysseltid för mig just nu men det ligger en del projekt och väntar på att bli klara!

Kram på er alla
Lina
- Posted using BlogPress from my iPhone