Bloggintresserade

fredag 20 maj 2011

Tävling på Scrappa Loss..lifta Ingvild Bolme...priser från Prima

Hej kära blog besökare!

Just nu är jag på reining mästerskap i Bökeberga, Wester hästar så långt ögat kan se och cowboys högt och lågt. Jag är här tillsammans med en veterinär för FEI och tar dopingprov. Lite annat än papperspyssel kan man säga men nära mitt dagliga jobb på djursjukhuset! Detta inlägg bloggade jag från mobilen så det blev lite tokigt, därför har jag uppdaterat det 25/5.

En LO för ScrappaLoss jag gjort där vi fått lov att låna en väldigt vacker skapelse av Ingvild Bolme att lifta. Min tolkning och lift blev som ovan! Vill du se Ingvilds vackra orginal och är du sugen på att vara med och vinna ett pris med Prima godisar sponsrat av Scrap&Hobby kika in på ScrappaLoss och lägg ditt bidrag i linkyn! Du har till 31/5 på dig! Kram på er Lina

Hello guys! Im in cowboy land at the moment, performing medicationcontrol on lovelly Reining horses allong with a vet from FEI! Fun and totally different from papercrafting. I posted this post from my Iphone and...well, lets say it didn´t go according to plan! Giggles!! I have had to rearrange it afterwards!

This is a Lo for ScrappaLoss were we had the wounderful oppertunity to borrow a spectacular Lo from Ingvild Bolme a super talanted and creative girl from our neighbor country Norway. The challenge was to lift her Lo and above is my contribution! I´m not allowed to participate in the challenge because I´m a DT at ScrappaLoss, mine is just for inspiration!

Please feel free to join in on winning Prima goodies sponsored bu Scrap&Hobby

Thank you for visiting, happy crafting

Hugs lina

torsdag 19 maj 2011

Inkido "Forever"....som en dröm att skapa med!!

Hej kära ni!

Jag kör med lite kostgjord andning här på bloggen....dåligt samvete har jag för att jag inte har full fart på pyssel-köret, men vet ni vad jag är som en urvriden trasa när jag kommer hem från jobbet!! Hihihih ingen vacker syn vill jag lova!! Om jag fick skulle jag helst krypa raka vägen ner i sängen utan att passera gå. Hrm... sömn är ett tokigt påfund...tänk vad man skulle hinna med om man inte behövde sova!! Kanske tur att kroppen är duktig och talar om vad man behöver! Jag har oreda i mitt nya pysselrum( ni ska snart få se katastrofen där i!) och det gör inte skaen lättare att få flyt i skapandet samtidigt som att surfa med mobilen inte är den största hiten i världshistorien om ni frågar mig. Jag hoppas att ni har lite tålamod med mig tills jag hittar galoppen igen!!

Jag vill tokpyssla en helhelg bara för mig själv så att jag får saker gjorda..känner att jag halkat efter massor vid det här laget saknar att bara finna pysselfrid, just nu hammras det och borras, sågas ner träd(vi e uppe i 13 än så länge!!!) och släpas möbler så tiden bara finns inte HJÄÄÄÄLP!!! Semestern är välkommen i år!! Det är såå himla roligt att få göra fint och göra om hemma men det tar också på krafterna. Gissar att jag kan visa det första rummet färdigt om ett par veckor!!

Lite pyssel klämde jag in i gårkväll i alla fall, det blev en altrad låda från You Do med ljuvliga papper från Inkido! Det är ingen match att skapa med dessa kan jag lova...har man idetorka eller bara inte kan komma igång så får man bara dessa papper i handen så löser det sig!! Jag har så mycket annat i huvudet just nu att jag kan behöva lite draghjälp!! Fniss!! Jag lever och andas sjuka fölungar med deras mammor blandat med hämta och lämna på dagis och skola, renoveringsbeslut tillsammans med mannen så nog snurrar det i boetten!!!

Hello Peps!

I hope all is well with you and that you have more crafting time than I do these days!! We are renovatin our house at the moment and all my creativity goet into re decorating tearing down wallpaper, bringing down walls and so on and so forth!! Fun but exhausting!! I managed to sneeak in a little papercrafting last night and here is the result! A "Shabby Chic" baptism keepsake-box with lovelly papers from Inkido.

Här är undersidan på lådan och allt material jag använt hittar ni hos Scrap&Hobby såklart! Jag har klippt ut fjärilar och gjort en Petraso Pretty spets-blomma! Pärlor på tråd och halvpärlor dekorerar tillsammans med vackra rosor!! Blommor + fjärilar= Lina!!

The bottom is decorated with my personal handmade -stamp!

Alla fyra hörnen är dekorerade med rosetter och sidorna fasar ut mot lådans kanter så att det ska vara inbjudande att lägga minnessaker från dop och baby tid där i! Känner mig glad att jag äntligen suttit i mitt pysselrum och trängts med alla lådor....längtar tills det är ordning och reda där nere och när jag gjort om det som jag tänkt!! Före och efter kommer!! Thi hi!

Massa kramar till er alla

Lina

This is the inside of the box, girly decoratet in pink! Hope you had a nice visit here today, loved having you!!

Happy crafting

Hugs Lina