Bloggintresserade

torsdag 21 juni 2012

ARTjournal....Våra barn gillar att vara med och pyssla i det kreativa rummet i källaren. John som just fyllt 8 ville ha en ARTjournal där han kan skapa och dona och ha allt på ett och samma ställe. Så jag gjorde en åt honom som han använder flitigt. Tecknade "gubben" på frihand och ritade konturerna med kolkrita. Stämplarna kommer från Dylusions , Tim Holtz och Prima.


Det är lite text från en gamal bok och spillbitar som har hamnat på denna journal, doodling, acrylfärger , gesso och matte medium för att fästa mina saker.

John älskar att spela fotboll, så på förekommen anledning blev det en fotbollslirare på omslaget.

Nu vill jag bara önska er en riktigt glad midsommar.

Kramar Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 19 juni 2012

Vintage plain.....Det har kommit massor med roliga saker i brevlådan!!!! Bara jag får lite tid så ska det pysslas kan ni tro. Jag har jobbat massor och som belöning till mig själv så blev det en stor beställning av härliga pysselprylar.
Men idag blir det ett litet kort till en mycket härlig pysselvän som just fyllt 40.... huvva det närmar sig med stormsteg för mig med. Fattar inte att man snart är där!!!! När man var liten var dom som var 40 ju JÄTTE gamla :))
Petra som just fyllt borde igentligen ha fått ett kort lastat med färgprakt, för hon bara sprakar av färg själv!! Men när jag gjorde kortet så åkte skapandet åt detta håll.
Må så gott kära vänner!!
Jag måste bruka allvar och posta något som jag är mycket både lycklig och stolt över:))
Kram på er
Lina
- Posted using BlogPress from my iPhone