Bloggintresserade

onsdag 12 oktober 2011

Altrade en riktig bi-kupa!!!

Hej!
Av slumpen...eller ödet så blev jag med 6 st lager till riktiga Bi-kupor!!! Nu kanske ni undrar hur det gick till och det gör igentligen jag med!! Hiihih. Jo så här var det: En solig dag i sommras var jag ute och gick med en av våra patienter på jobbet Vi motionerar ofta våra "ont i magen" (kolik) hästar utomhus för att dom ska få se annat än sina boxväggar och på hörnet till en av längorna på mitt jobb har en bioldare hyrt in sig och när jag gick förbi stod Jens som han heter ute och lastade just bikupor i sin bil.......han hade massor som stod utanför dörren och jag sa på kul att om han ville bli av med ett par stycken så var jag en aspirant till att ta hand om dom! Han blev nyfiken och frågade vad jag skulle ha dom till och det hade jag redan tänkt ut, dom skulle bli fin fina att förvara min scrappapper i med sydda mappar hängandes på rundstavar...allt i shabby chic-stil såklart!
Jens var genast med på noterna och GAV bort hela 6 st!!!! Så dom åkte med mig hem efter jobbet!! Men som ni ser så "bidde" det ingen scrappappersförvaring utan två coola pallar på hjul med en hemlig förvaring i den ena!! Kommer genast att tänka på den där gamla sagan ni vet!
John blev jätte glad och jag hade ur-kul när jag gjorde dom...eller rättere den, för det är bara en som är klar!
Här är arbetet under framfart...måla måla , skruva och stämpla med fina Panduro-alfabetet. Färgen kommer från Sävedalensfärg/Scap&Hobby såklart!!
Ta daaaaaa ....här är pallen klar men inte helt torr och lyfter man på locket så finns det ett stort hemligt fack att gömma saker för lillebrorsorna i och en mjuk plats för kompisarna att sitta på när det spelas dator eller Tv-spel!
Dynorna hittade jag billigt på rea och hjulen kostade inte mycket på Bauhause heller!! Ett av hjulen på varje låda är bromsbart och kan komma väl tillpass!! Nu ska jag bara ge mig på den andra "pallen" och kanske det hinns med i helgen, vi får se!
Kram på er och tack för att ni finns och kikar hit!
Happy scrapping!!
Lina