Bloggintresserade

lördag 10 december 2011

Jul i Shabby Chic med lager på lager

Hej där ute!
Jag lever...... ni börjar väl undra vid det här laget!? Jag har ingen röst sedan 5 dagar tillbaka, får inte ut ett pip och lille Isac skrämde slag på oss häromdagen då han vred sig i magsmärtor. Ilfart till barnakuten med massa prover och misstanke om blindtarm mm. Lyckligtvis konstaterades dag två efter undersökningar högt och lågt att det var en rubbning i tarmfloran och motiliteten i tamen efter en PC kur för halsflussen. Kan villigt erkänna att vi drog en lättnandes suck, fick relativt hög puls när kirurgen kom ner och pratade med oss. Allt slutade lyckligt och lille Isac är pecis lika go och gla som vanligt!! han plojjade med doktorerna järnet fast att han var så sjuk och blev erbjuden jobb på både ultraljud och lab avdelningen!!!
Så mitt i all renovering och annat som inträffar så är det lite knivigt att hinna med skapandet. Jag har tagit beslutet att dra ner på mina inspirations uppdrag och tyvärr sagt tack för min tid hos underbara ScrappaLoss, ett toppen gäng som är så himla duktiga på att ha en inspirerande blogg med massa pysselnyttigt levande!!
Hello Guys!!
A lot is going on at the moment, me being sick with no voice and a cold and little Isac scaring us half to death with abdominalpain.of to the hospital and after many thorrow examinations of doctors they decided not to operate and the diagnos was inbalance of the gut due to a penicillin treatement nd we were sent home happy!!! Phew.....it gave us a real fright!
I had some time to craft today taking my mind of things and getting into a bit of Christmas spirit.
A shbby Chic card with layers upon layers, in a bit non traditional colors.
Vimplar stämplade med text och fina Inkido julstjärnan, lite fjädrar och sen var det klart!!
Hoppas ni får en bra dag och var rädda om varandra!
kramar Lina
I love banners and flowers and the Scabby Chic style is close to my hart!
Have a great day and take care Guys
Hugs Lina