Bloggintresserade

torsdag 11 oktober 2012

Mixedmediacanvas i 35x15
Hej hopp!
Ny canvas och glad i hågen:)) Det är roligt att få glada överraskningar och när det rör pyssel så blir jag lite extra lycklig. Jag har fått glad nyhet och delar snart med mig:)). Mannen och jag var i New York för ett litet tag sedan, gav varandra resan i födelsedagspresen helt kanon om ni frågar oss!! Vi gjorde Manhattan upp och ner i kvadrat och lite pysselbutik hanns det med. Shoppade loss på mysiga The Inkpad det finns i förra inlägget vad som hamnade i min påse.... allt utom mina fina FaberCastelle-pennor!!
Canvastavlan gjorde jag när jag var på Gråboträffen men har inte hunnit blogga den. Den är inspirerad av en bild jag sett hos grymt artistiska Chirsty Thomlinson hon skapar fantastiska saker i glada fina färger. Min blev mer som jag såklart och det blev en Jultavla:))
Jag kan ju bara inte låta bli att sätta dit en fjäril eller fem:)) grundade med tissuepaper, gesso, stämplar i drivor. Rub-ons och masker blandar med Melissa Frances spillbitar till min gran.Ja kära pysslare, det var allt för idag och jag hoppas få lite tid i mitt kreativa rum till helgen så jag kan få köra med mina kära saker från andra sidan pölen:))
Tusen tack för titten, glad att ni är här.

Många kramar Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 7 oktober 2012

Shopping i staterna och ett nytt Primakort!
Hej på er!
Jag har precist packat upp pysselsakerna efter mysiga Gråboträffen, det tog lite tid kan man säga men det finns ju en liten ursäkt och det är att mannen och jag tog oss en liten resa till New York. Vi gav varandra den resan i 40 års present och det var helt underbart. Det är både mysigt och grymt roligt att få umgås på tuman hand:))
Vi snörade på gympadojjirna tidigt på morgonen och sen gjorde vi Manhattan i kvadrat i 4 hela dagar!!! Vill dit igen!!
Vi tittade på allt möjligt och det blev som av en händelse ett besök på en pysselaffär också. Jag har ju lovat att visa vad jag köpte och i detta inlägget kommer det:)) Passar på att dela med mig av ett Primakort jag gjort med de galet vackra Romance Novelpapprena! Jag är storm förtjust i dessa men fick hålla tillgodo med paperpad 6x6 då de stora papprena inte kommit in än.Vackra Prima blommor kan msn liksom bara inte få för många av. Den söta kapsylmedaljongen och fjärilen har jag fått av bästa Tessan. Hon vet att jag är en riktig fjärilsnörd:)) Tror att hon haft den där fjärilen liggandes i åratal och jag använde den efter ett par minuter hihihihi!!!Fiiina chipboard dekos som tillhör serien Romance Novel och utklippta detaljer från papprena dekorerar kortet. Ett mycket snabbt och enkelt kort att ge till någon man tycker om!Så kommer vi då till vad som shoppades i pysselväg när vi var i New York...... Vi besökte en liten men till bredden fylld butik med två underbara butiksbiträden i!!
Det fanns massor av stämplar men jag hade siktet klart inställt och visste precis vad jag letade efter..... Till min stora glädje hade dom nästan allt jag var på jakt efter:)) Det blev Primablommor, Chirsty Thomlinson stämplar, Faber Castellepennor(inte med på bilden), fjärilsstämplar och chipboardfåglar från Prima:)) innan vi lännade ljuvliga INK PAD fick jag en tootbag av gulliga Ann , den ska få färg och dekorationer innan jag visar den:))
jag rekommenderar varmt att besöka denna lilla butik om ni befinner er på Manhattan!!
Jag är sååå sugen på att sätta igång att pyssla med allt nytt jag köpt både i USA och i Göteborg då jag var ner på Gråboträffen))
Kramar till er från mig:))
Posted using BlogPress from my iPhone