Bloggintresserade

lördag 1 maj 2010

En ny blogg!!!

Det har kommit en nykommling till bloggvärlden!! Kika in och se vad fint!! Dom bjuder också på candy! Kram Lina

Vintage......

Hej alla rara vänner!! Igår blev det inget pysslat för då hjälpte jag till att flyttstäda...känns vemodigt när bästakompisen ska flytta, även om det inte är långt men vi har bott så att vi kan vinka på varandra från trädgårdarna.Det har varit så lyxigt och bra, barnen har kunnat springa fram och tillbaka själva och vi har haft dunderkoll på dom mest hela tiden! Får trösta mig med att det är cyckel och prommenad avstånd !!!
Kortet jag gjort idag är beställt till en tjej som konfirmeras nästa helg. Hoppas att hon ska tycka om det.Alla papprena köpte jag på mässan i Kungälv, nej nu lurades jag...några av bitarna fick jag ju på Fröken Ros!!!! Vacker spets fråm INKIDO och blommor och en malfjäril precis som ett vintage kort ska vara!
Här syns även insidan på kortet med en utstansad spellbinder oval i samma mönstrade papper som på utsidan. Rivna och chalkade kanter fast på denna bilden fattas den stämplade Konfirmations texten!!! Så det kan gå!!! Solen tittade fran i en nanosekund och då passade jag på att knäppa en bild!! Blommor i olika stil med halvpärlor på!
Till sist en närbild på min pin och mini rosknoppar...blommor och fjärlilar Me like!!! Sir Stampalot har en utmaning med super priser och detta får bli ett bidrag dit!!! Och även här kan det åka med!
Stora Kramar och TUSEN TACK för alla värmande kommentarer som flyger rätt in i hjärtat!!!!
Lina

torsdag 29 april 2010

Dörr skylt..........

Nu har jag ÄNTLIGEN gjort en av tre skyltar till barnens rum....ni vet ju vad dom brukar säga, "skomakarens ungar får alltid gå i de sämsta skorna"!!! John Blev först ut och han har gått som katten kring het gröt här i kväll och hoppats på att den skulle bli klar innan läggdax....men mamma var lite långsam och timmen sen så när han slår upp sina blå i morgon så sitter den på hans dörr!
Har stämplat Inkodos julstämpel???!!! som bakgrund men bara använt ringen runtom ...tyckte att den såg lite "piratig" ut *fniss* kanterna är ruggade och distressade med Black Soot och Sjörövar Fabbe sången är skriven hela vägen runt. Pirat Edwin sitter uppflugen på en av puzzel bitarna som jag klätt med olika mönsterpapper....vad har puzzel med Pirater att göra tänker ni kanske och då har ni ju rätt, men det är så att det passar Johns personlighet så väl så därför sitter dom där, några ord som hör i hop med älsta sonen sitter också på bitarna. Den obligatoriska skattkistan och kartan finns med och så bling och guld så klart!! Ohojj alla vänner!!!
I dag tänker jag lite extra på kära scrap Linda som råkat ut för en förfärlig olycka....hon spillde ut en hel kopp kaffe över sin laptop och allt arbete hon lagt ner mm mm mm (så mycket saker och information) hade hon i den och ingen back up. Tänk om man kunde trycka på rewind...och få det ogjort!!!
Tänker på dig Linda!!!!
Kramar Lina

onsdag 28 april 2010

Turkos rockar......

Kan nog erkänna att jag skulle kunna bli en fan av dessa söta Magnoliastämplar!!! Kortet här har inte fått någon bestämd inriktning ännu för att det är lite hemligt tillvidare, men jag lovar att visa er lite senare. Detta super fina pappret fick jag av snälla butiksägarinnan på Fröken Ros och med Black soot på kanterna passade det perfekt till sjörövarinnan i turkost och gult. Jag måste bara också få hylla pyssel...på något sätt så är det ren skär lycka att man hamnat i detta pyssel så att man har en "fristad" från livet ( som går i 120 knyck) så att man kan hämta andan och focusera på sitt skapande för att liksom ladda batterierna menar jag. Inte så att livet är till besvär på något sätt...men jag tror att ni förstår hur jag tänker!!
Så min medicin och dagens tips...Börja pyssla och träffa likasinnade som brinner för papper och fina saker så klarar man av resten med vettet i behåll!!! Hi hihihi.
Skämt å sido, jag tror i alla fall att man mår gott av att ha en hobby eller bara något annat att vila tankarna på i bland och ska säga att i pysselvärden finns det så mycket goa härliga vänner att man blir alldeles rörd!!
Tjuvkik på nära håll!!!
Pirat Tilda ska få vara med här och här.
För tillfället smids planerna på ny scrapträff och det bloggar jag på onsdag om en vecka men 4-5 SEPTEMBER blir det och alla är välkommna nybörjare som erfarna!!
Nu ska jag gå och fixa kåldolmarna klart så middagen i kväll är räddad!!!
Må väl alla där ute
Kram Lina

tisdag 27 april 2010

Små söta fötter tassar

Inne på SS finns en utmaning nu som går ut på "Less is more" och jag tycker att det kan vara skönt att tagga ner på alla dekorationer och annat i bland...och dessuton går det ju så mycket fortare att få sina sidor klara i albumena!!! Men för den sakens skull inte göra hast verk! Här har jag börjat med ett hel vitt CS som jag sedan tog punchinella och Distress "Peeled Paint" och cirklade med en make up spunge för att matcha det gröna sköna gräset!!! Sen ritade jag ett rutmönster med tunn permanent marker penna och så var bakgrunden avklarad. Svarta utstansade bokstäver med Olivia och Baby Says Yeah och distressade rutor med Adornit mini bokstäver i . Tillsist små rivna bitar av två mönster papper som sticker fram bakom bilden på Liten Isac vid bryggan i stugan uppe i Jämtland.
Hade tänkt ta en kväll i soffan i går men till min stora lycka tutade det till i mobilen ...det var Kära Marie som var sugen på pyssel....alltid aktuellt... så hon trampade hit på sin cyckel och så fick vi pysslat kvällen lång!!!
ha en toppen dag alla ni där ute!!
Kram Lina

måndag 26 april 2010

Älskade lille pirat.....

Mitt nya material .....igen!! Kan inte låta bli att bara ta av det nya just nu. Det märks på mig att det är vår och att jag vill ha färg i mitt liv , är det inte i hemmet så är det i pysslet!!!
Magnolias söta Pirat på ett färgsprakande stafflikort. REPRINTS fina stämpel "Älskar dig" har jag färgat in med distresser och tombow ( har inte alla färger i distress, tex orange och gul) men det gick i alla fall!. Gillar ju som bekant dessa stafflikort för dom är så fina att ställa upp i bokhyllan eller fönsterkarmen!
Närbild på bollspetsen och den stämplade texten och de söta Adornit mini bokstäverna.
Pirat pojken är färglagd med distresser ( Faded Jeans, Walnut Stain Black Soot , Peeled Paint, Brushed Corduory, Aged Mahogany) och tombow pennor!!
Hos Sir Stampalot har dom en Fantasy utmaning just nu och dit sk Pirat gossen få åka! Önskar er alla en bra dag och passar på att tacka så jätte mycket för alla fina kommentarer!!
Stora kramar Lina

söndag 25 april 2010

Buddies forever!!

Färg i massor på denna Lo från ett äventyr med våra kära vänner Lindkvist och Steffensen till Nolhagaparken på senvåren 09. Varmt och gott hade vi och en härlig dag med lek picknick och besök hos alla djuren som finns där!!! Väldigt uppskattat av oss alla!!
Jag har använt en väldig blandning av mönster papper.... Prickigt Karen Marie, blommigt Karen Neuburger och de andra två är också alldeles ny inköpta på mässan ...men inte står det vad dom heter tyvärr. Olika nyanser på CS sitter som mattor bakom vissa av papprena och fotot på Jacob och Arvid för att få lite mer effekt! Det gula "forever" är i metall och "buddies" är thickers bokstäver från Best creation INC. Gillar att det är så många färger på filten killarna ligger på för då kan man bara rocka loss vad gäller mönster och färger på sina papper!!! Och sist men inte minst blåa stora gem och blandade blommor...hela ensamblen ska få delta i Aprils utmaning hos
Nu önskar jag er en trevlig kväll och ta väl hand om varandra.
Kramar Lina

En färsking.........

Oh...va han är gullig...Greetingfarms lilla gosse! Jag blev bara helt kär när jag såg honom hos Scraplagret ...han och några till har fått flytta hem till mig och jag hoppas att dom ska trivas!!! Tycker att han ser ut som en Engelsk fotbolls kille i dessa färger,Jag har använt de ny inköpta papprena från Maja Design.... Gillar !!!! Minibokstäver och en liten spets och siden band som jag vann hos en nu mera kär vän Reija!!!
En närbild på rosetten och söta liljan!!
I dag blir det korvgrillning med vänner i skogen...men först en tur till i pysselvärlden för mig!!
Stor kram Lina

Lyrisk.............

Gulliga Emma på Scraplagret jobbar för fullt!!!
I dag trippar jag på rosa moln....det har varit mässa i Kungälv!!!!! Jag hann inte in genom dörren innan jag stötte på Petra och Anna två raringar man bara måste tycka om!!! Mycket tjatter och skratt och shopping!! Landade först hos Emma på scraplagret( hon sponsrar med super fint pris på scrapträffen jag ska ha i September....det kommer bloggas info här i det närmsta!!!) och det var sååå kul att träffa henne personligen. Hon är så snäll och service minded och hade dessutom massor med FINA saker.....Pyssel pengen sa bara slurp och så var den borta ....men det blev mycket fina papper och stämplar köpt hos Emma!! sen gick tåget vidare till alla de andra affärerna och det blev en del till som fick flytta hem till min lilla pysselscrubb!!! Allt visar sig strax här på bloggen....första alstret kommer i morgon!!! Lunchen tog vi i centrum på en sallads bar...Petraso, Anna, Camilla x2, Liselotte, Lisa och Jag...himla trevligt och gott!
Camilla behövde ta ut lite mer pengar innan det var dax att ge sig in och shoppa bland hur nånga pyssel tokar som helst...det var såååå mycket folk!! På vägen till bankomaten var vi bara tvugna att gå in i den mest underbara Blomm/kläd affären "Fröken ros". Lycko kast för mig....trevliga ägarinnan adderade fina saker till min pysselsamling och i min garderob hänger nu en ljuvlig orange sommarklänning och kofta till!!!! Lycka!!!
En väldigt suddig bild på vimmlet bland alla fina scrap affärer! tack för att ni ordnade denna härliga tillställning och hoppas den kommer igen!!
Kramar åt alla er och tack tjej ligan för en super dag!!

candy!!

Titta in HÄR och delta i candy chansen!!!