Bloggintresserade

lördag 15 maj 2010

Tag nr 2....

Helt klart i mina färger!!!! Rosa , turkos, röd och lime!! Använde Inkido stämplar blandat med clearstams och lyckades till mitt förtret vända Kram stämpeln i Broken China upp och ner men "räddade" det med en ny rätvänd i Aged Mahogany!! Fniss. Fjärliar och blommor är temat hos Sir Stampalot och det gillar ju jag !!! Fina vintage blommor med rosa halvpärlor och snurrad cerice ståltråd som sticker fram bakom ena blomman, så var den klar att avsluta med ett vitprickigt turkost band som jag aldrig vill ska slut!!!
Back to business folks!!
kram kram Lina

Jag har fått en award.......

Heliga kossa!!! Jag har fått en award....och det av självaste SCRAPLAGRET EMMA. Jag slår frivolter och dansar regndansen! Så jätte glad och stolt är jag för det!! Tusen tusen tack EMMA, det betyder mycket!!

Nu ska jag ge awarden till några som VÄL förtjänar den...här kommer dom utan inbördes ordning! Tycker att det är väldigt svårt att begränsa vem som ska få awarden för jag att alla mina bloggvänner på min list är värda denna och jag har ju valt att lägga er på listen för att ni just inspirerar mig!!! Tack för att ni finns!

För att hon är en skitrolig oblyg, härlig sanslöst duktig kreatör! Hon scrapar med allt..inget går till spillo!

Hon gör de sötaste alstrena med så mycket känsla och värme...precis som hon är som person och så är hon riktigt duktig på att göra vackra stämplar

Härlig scrapare med hjärtat på rätta stället och har en rolig, skön inspirerande stil på sina alster.

Inspirerar både som människa och pysslare, otroligt duktig och vänligheten själv som ALLTID ställer upp! Gör fantastiska alster.

Inspiration från början till slut, man hittar alltid något nytt hos Rimna

MALIN

Hon har en skön avskalad stajl med grymma Lo´s man bara måste digga hennes sätt att komponera!

She is a sweetheart with so many skills, does amazing cards and is a great stamper

Inspirerar till nytt skapande med sina coola finnurliga skisser och fräcka Lo´s

The wonderwoman of cards and alter, Her coloring is magic, A tru inspiration!

Gör makalösa , fantasifulla Lo´s som man inte kan låta bli att titta på flera gånger om hon har skaparglädje så hakan trillar i backen!

Saker ni kanske inte viste om mig

 1. Älskar köra bil långt
 2. Ville bli veterinär som liten
 3. Dricker minst 6 koppar kaffe om dagen
 4. Papper och pyssel kan få mig att flippa ut fullständigt (positivt!!)
 5. Hästar är en passion
 6. Skräck för att inte finnas för mina barn
 7. Diggar kåldolmar
 8. Resa mad familjen är bäst!!
 9. Drömmer om ett stort hus med ett gigantiskt pysselrum

Ha en god dag i regnet...kanske pyssel???

KRAM Lina

Distressad Tag....

Det är väl festligt hur man kan ändra sig...jag menar jag trodde inte att jag skulle hålla på att exprementera med distresser på något sätt...men måste erkänna att det är det jag gör och jag tycker det är vansinnigt roligt, vet att det är många som nickar och håller med nu!!! Jag visar modigt min allra första...hoppas att ni duktiga distressare där ute inte skrattar nu! Jag hoppade i alla fall ut för ettestupet och blandade hej vilt och så här blev den.Stämplade med mina Inkido stämplar som jag har och Reprints lilla gulliga hjärtefigur fick också vara med!!
Kram till er!!
Lina

fredag 14 maj 2010

Pinuppa till Mamma och en gåva jag fått......

Denna fräcka pinuppa stämpel från Greeting Farm fick jag låna av snälla Petra, och så fick jag även den lilla väskan nedan jag berättade om förut...proppad med pysselgodisar!!! Lyckan är fullständig när det helt oförhappandes kommer presenter i form av pysselsaker!!! TACK sötaste Petra!!!

Pinuppan är färglagd med Distresser...såklart, blir bara mer och mer kär i dessa distresser....som det snart kommer visa sig här på bloggen!

 • Hår Black Soot
 • Ansikte och hud Tattered rose Worn Lipstic
 • Kjol , top och läppar Worn Lipstic/ Aged Mahogany

Fina dubbelrosetten har jag lärt av Petra och övar och över så jag ska bli lika duktig som hon!!! Klippte ut en vimpel och distressase den med Broken China, stämplade även Mamma världens bästa (INKIDO) med den och tre små glitter pluttar och så var kortet klart...ja en blomma och INKIDO stjärn papper , lite punchinella och halvpärlor . Allsorts har en trevlig utmaning med skiss!!

Det smids massa planer inför Träffen/Maran i September....det kommer hända spännande saker och jag vill passa på att tacka alla er raringar som puffar för just detta på era bloggar och annat!!! Det uppskattar jag jätte mycket!!!
Kan bara inte låta bli att visa den söta lilla väskan jag fick av Petra!!! Ler!!!
Ha nu en bra dag alla ni där ute
Kram Lina

torsdag 13 maj 2010

Piraten på bandet....inte på plankan då

Härliga nyinköpta papper från magnolia bland annat, tycker att det är hur kul som helst att färglägga stämplar....jag som svor att - Det kommer jag ALDRIG att göra!!! Och se nu är jag där....man ska aldrig säga aldrig!!!
Jag har gjort ett nät av tråd som finns på Panduro( tre färger i samma rulle) och limmat det med limpistol rakt på pappret. Vad som blev lite häftigt är att limmet som syns lite här och var ser ut som havsvatten i ett ny upptaget nät när pappa kom hem från tidig fisketur på morgonen och hängde upp det på sidan av garaget för att rensa. Ett kärt barndomsminne för mig!!!
Pirat Tilda är färglagd med distresser
 • Ansikte Tattered Rose, Worn Lipstic
 • Hår Valnut Stain/ Brushed Corduroy
 • Tröjan Worn Lipstic/Aged Mahogany, Broken China/Faded Jeans
 • Byxorna Faded Jeans/ Broken China
 • Lappen på byxan Old Paper/Brushed Corduroy
 • Hatten och skorna Black Soot och gul tombow penna till spännet

Ha en bra dag i regnet...här blir det pyssel och mys med hela familjen.....skönt att få vara lediga och tillsammans!!

onsdag 12 maj 2010

Min vackre pojk......

Här har det pysslats...i går kväll, efter småfolket hade somnat kom det tre goa pysseltjejer hit , Petraso....som hade med sig den sötaste lilla egenhändigt gjorda (så klart) väska fylld med scrap godsaker så man blev alldeles lycklig, TACK Petra!!!!! Ska vis en bild på den sedan så ni får se!
Marie och Camilla med en stor påse annat godis...ni vet sånt där som väldigt lätt slinker ner och är sött...say no more!!! Mums!!! Det är bara så härligt att få en helt vanlig tisdag omge sig med kära pysslare och ha roligt. Tack för en trevlig kväll tjejer säger jag, det blir inte sista gången!!!!
Nu till min Lo som jag gjort...den är på Isac förra sommaren när vi är i Aröd och badar. Började med ljusblå CS som jag distressade med Broken China och Brushed Corduroy, dom har jag använtlite överallt till hela Lo´n, sen har jag lånat Petras Splusch stämpel (Inkido) och embossat med guld! Reprints fina ängelvingar har jag skurit ut för att få mer 3 D effekt och satt glitter på kanterna! Charm , spets , halvpärlor, blommor, fjäril och pärlfloss. jaa det blev en del dekorationer!! Fniss!!! INKIDOS vackra papper har jag använt och på min hidden tag har jag stämplat text ...samma som på bakgrunden och "Älskar dig" (Reprint).
Lite detalj på fina papprena och frimärket! Stampartic har just nu en tävling om att göra egen bakgrund...titta dit!
Åsså sista bilden på liljorna inköpta på Kungälvsmässan, fina fjärilen och blommor!
Ha en härlig dag i solen !!
Kram Lina

måndag 10 maj 2010

Hjärte filurer.......

Hoppas solen skiner på er...här växlar det väldigt!!!
Ett kort till en väldigt serviceminded tjej.... Emma på ScrapLagret, hon är bara så snäll och är sponsor till pris på Scrappträffen i September som jag ordnar!!!! Har distressat de vita fyrkanterna med "broken china" och också använt den att färglägga REPRINTS hjärtefigurer figurer med! En av de stora prickarna på mönsterpappret lämpade sig väl som sol ...och det blev det!! Kortet är gjort efter Tessans fredags skiss vecka 18 på Landstoken!
Nu ska jag ut med grabbarna och hoppa studs matta
Kram på er
Lina