Bloggintresserade

torsdag 7 februari 2013

Bröllopsask
Bröllop kan ju hållas i masa olika teman och lokaler av valfri sort. Här är vackra Wiiksslott där säkert många lyckliga par knutit sina band.


Jag fick förfrågan om att göra en ask till ett par som ska gifta sig till helgen och inbjudan gick i grönt.Inuti asken sitter ett sobert shabby chic papper och en cremefärgad spets från Reprint.Jag har dekorerat med massa blommor och chipboard från Prima, lite blommor från Kort og Godt finns också med.Asken vek jag av grön cardstock och förstärkte med kartong under pappret som dekorerar insidan.


Nu återstår bara att leverera boxen och önska brudparet en fantastisk dag!
Tack för att ni var med mig idag
Kramar Lina


Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 4 februari 2013

Ett altrat Panduro-skåp till en liten liten vän :))
Jag har en liten liten vän som jag gillar väldigt mycket! Hon heter Hanna och är en av pojkarnas många kusiner som för tillfället är 9 st :))
Lilla Hanna är snart fyra och eftersom jag bara har en massa fina pojkar i familjen så är det lite roligt att få göra och ge bort lite flickiga saker!
Jag hittade det här skåpet på Panduro och målade det först matt vitt med snickeri slip och frän acrylfärg i mörk turkos invändigt. Sen dekorerade jag delar av skåpet med Pink Paisleypapper, bollfrans, lite blommor och en stor sidenbandsrosett!Jag tog ur de små glasrutorna då jag målade skåpet och gav tipset till Hannas mamma att lämna skåpet så, barn och glas är ju inte någon bra kombo!Här är skåpet öppet på vid gavel fyllt med Tildatyger och washitape.... det hade det fortsatt att få vara om jag skulle haft det men nu återstår det att se vad lilla Hanna fyller det med!!

Ha en fortsatt trevlig dag

Kramar från mig

Lina

Posted using BlogPress from my iPhone