Bloggintresserade

måndag 9 april 2012

Shabby Chic-altrad väska, utmaning till ScrapLagret


Hej alla goa bloggbesökare!
Jag är så glad med helgens storskörd av pyssel som kommit ur mig. Det är ScrapLagret och Påskledighetens förtjänst skulle jag säga!!
Jag har gjort en liten Shabby Chick väska efter Stephis fina mall. Jag har tyvärr inte någon printer så det blev till att rita av istället och det var väldigt snällt av ScrapLagret eftersom det är några av oss som inte har tillgång till bra datorprylar:)).
 Är ni sugna på att prova göra denna söta lilla väska i egen tappning så finns Stephies fina mall HÄR


Det blev en hel del gessosmet på min väska då pappret från Imaginations IOD är väldigt färgstarka och jag var ute efter en mer nertonad pastellig feel. Tissue tape sitter här och var på väskan övermålat med gesso den också!!
Jag har haft så fruktansvärt roligt tidiga mårnar och sena kvällar på Emmas Påskcrop och vill säga tusen tusen tack för allt kul.
Må så gott allihopa och tack för att ni tittar hit!
Kramar Lina
Alla mina bidrag är postade i inläggen under detta så scrolla ner om ni har lust.
- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 8 april 2012

ScrapLagret utmaning 5-teknik
Så till mitt sista bidrag till ScrapLagrets härliga påskcrop. Bo Bunnypapper i massa lager på en grund av gesso och structurepaste. Mistat och maskat, splattat och haft mig( roooligt!!!) Jag hade inte detta i originaltanken när jag fick beställningen med jag tror nog att detta funkar med hull och hår till en grabb vid namn Jonathan!!! Passade på att riva av lite alster som jag inte haft tid att göra innan påskledigheten och vill tacka så mycket för att Emma och hennes duktiga DT-team ordnat denna superinspirerande crop med finfina priser. Kram på er alla!!
Lite närbilde till sist på alla lager mm.
Uhhumm, fjärilar fjärilar och klockor..... Ha det så gott ni där ute och lyckan är stor över alla alster som kommit ur mig denna helg. Ledighet är medicin för mitt pysselsinne:)) - Posted using BlogPress from my iPhone

ScrapLagret utmaning #1 hip 2 be square


Så kommer vi till nästa bidrag från mig till ScrapLagrets cybercrop. Utmaningen löd, "hip 2 be square" och det blev de söta kusinerna från Skåne som hamnade på denna LO.
Jag har inte scrappat så här snabbt och mycket på flera månader och hyllar Emma för roliga utmaningar och vill också hurra för påskledigheten, den har gjort susen för mig:))
Kram
Hoppas att ni orkar hänga med, det är tredje posten för idag....
Jag har fartvind i håret!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Scraplagret utmaning kortskiss

Här kommer nästa bidrag i rask fart till ScrapLagrets påslcrop.
Ett kort till en liten Saga som är ny i vår värld..... hon och hennes storasyskon har precis farit hem efter en eftermiddag/kväll med oss!
Kram från mig.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Scraplagret bingo utmaning


Oh, kämpigt nu att hinna länka mina bidrag med telefonen, nedrans dator som icke vill funka !!
Jag knåpade ihop ett Magnoliakort till ScrapLagrets bingoutmaning
Spets, något lila, kantans och en tag.
Gulliga lilla Tilda i timida toner färgad med distress ink.

Telefonen min kommer glöda när jag e klar

Kram på er!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Prima-altrat bokstavsalbum till ScrapLagrets crop!!

Hej på er!
Äntligen har jag fått pysseltid!!! Har varit påskledig från mitt jobb och det har gjort susen i pysselverkstan kan ni tro. Jag hade nästan glömt av hur grymt roligt jag tycker att det är att vara kreativ!! Jag har jobbat så himla mycket och inte haft ork att skapa.Emma och DT-teamet på ScrapLagret har en cybercrop i påsk och jag har hunnit med att skapa några alster till den. Denna utmaning var att dekorera en bokstav..... som ni ser gick det helt överstyr för mig och det blev ett helt album altrat med Prima Le Romanticuepapper. Det är ett MOM-album som blir till grabbarna från mig!Jag har skapat i min favvostil, med massa pynt, spets och blommor.Albumet fattas bilder och lite små fickor innan det är helt färdigt, med är klart nog att visas med utklippta detaljer och en tanke bakom var sida. :))Det är så lätt att skapa med Primas saker, det går i rasande fart när jag får händerna i dessa!Rivna kanter och gesso slitna ramar runt varje sida.... shabby .... yes that is me:))En fin notrad från DA betyder att jag GILLAR musik och inte kan leva utan den.Sista sidan i albumet med fina fina personliga stämpeln som söta Pretty P skickade till mig!!!

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!!

Kramar från mig!

*Lycka är att få vara ledig med sin familj och hinna pyssla*

- Posted using BlogPress from my iPhone