Bloggintresserade

lördag 5 december 2009

Jag vann!!!

Glöm inte att häng me på detta! Lämna en kommentar här vad ni tycker om bloggens utseende och för gärna vidare! Dragning sker i morgon (pojkarna ska få göra) så ni har hela dagen ....och natten på er!! Scrolla ner och hitta paketet, där finner du mer info. Kram och lycka till!!!! Nä men ....Linda kommenterade att jag vunnit(har inte hunnit titta efter) och det var jätte roligt och stolt blir man ju!! Nu kan jag handla mer fina saker! Det var med denna Lo. ohhh va jag blir glaaa!

torsdag 3 december 2009

Till en dam av aktningsvärd ålder.

Dekorerade detta kort med lite fynd blommor som jag tycker jätte mycket om(önskar jag hade fler av dessa) ocj lite pärlfloss tillsammand med Inkidos vackra not papper och lila ros.Ett enkelt kort med lite krussiduller till en dam som fyller 83. Isidan är sparsam med vit cs matta bakom lilarosen ock miniblomma med blad och en liten blomswirl. Detaljbild på fina blomman och c/o

Ja, va ska man säga?

Det är ju inte alltid livet är så enkelt....och just nu är det inte så roligt. Jag brukar vara STARK och "dra kärran" i ur och skur utan att tycka att det är speciellt jobbigt, men så kommer något som man övehuvudtaget inte räknat med.En nära och för oss väldigt kär och betydelsefull person har fått en sjukdom ,som jag inte ens kan skriva namnet på, det gör FÖR ont. Den drabbar oss flickor/kvinnor hårt och är så hemsk att man bara inte kan sluta gråta.Ögonen svämmar över i tid och otid och ibland kan man nästan inte andas.Man är rädd, lessen... vill ha svar på alla milljoner frågor som surrar i huvudet. Först kunde jag inte ta in det , men i går på morgonen bara kom det över mig och jag blev helt förlamad...satt på golvet i köket med alla mina pojkar och kunde bara inte resa mig upp, Det var som att bli träffad av blixten och jag tror att det är så riktig sorg och rädsla känns. Pojkarna vet inte, så för dom var det väldigt konstigt tror jag men fina som dom är så samlades dom runt mig(pappa hade redan farit till jobbet) och där satt vi på golvet ,jag vet inte hur länge och kramades och pratade,känns som om det är det ända som hjälper det och vara bland vänner och kära som gör en glad. Hade lite bestämt att bara skriva roliga bra saker här i min blogg...men det är ju så att livet e lite upp och ner och så blir även bloggen. Tänk på era nära och kära och glöm inte att tala om vad dom betyder för er. Kramar till er

tisdag 1 december 2009

Rockigt Grattis! Play it Hard!

Grattis kort till en rockar kille och det blev ett kort i lila och svart med lite grön och silver. Hade ingen elgitarr stämpel så det var bara till att rita på frihand. Jag e absolut ingen musiker så jag e rädd att gitarren inte är helt autentisk.....men cool blev den tycker jag och det liknar väl i alla fall en ?!( hoppas killen har förståelse ).....hi hi. Lite underförstått med texten ...att leva livet fullt ut!!! Kramar från mig till er!

måndag 30 november 2009

Pysslat på adventsmys hos Jennie

Det var så härligt att komma iväg på pyssel och julmys! Hemma hos Jennie bjöds vi på allt som hör julen till, smaksatt julkaffe, glögg, lussebullar och pepparkakor, tomtegröt och godis, ja allt för att kreativiteten skulle hållas på topp!. Olika stationer runt hela huset fyllt med pyssel av alla de slag. Tack Jennie för att du ordnat detta!! Här är lite av min pysselskörd! Bjuder på närbild av pressentasken! Tomten fick sin luva klädd med ett vackert papper och till skägg fick han gloss touch. det blev jätte fin struktur på det som inte riktigt syns på bild.

söndag 29 november 2009

It´s all in the frosting!! Till Månadsutmaning

Kom på i gårkväll att I:a advent betyder supermysigt pyssel hemma hos Jennie, ville ha något litet att ge henne som tack för att hon ordnar detta för oss tokpysslare varje åroch vad som kom i tanken var en Muffins!!! Basen gjorde jag av Rågpuffarnas paket och sen dekorerade jag med glittrigt Duddlebugg Papper och massor med blommor, en Monokromatisk Muffins blev det!!!!Jag slingrade cerise ståltråd runt hela härligheten och använde både band och papper att fylla toppen med, som pricken över I:t gjorde jag en "ros" av band med förstärkta kanter och satte ett utklippt hjärta med bling högst upp! Nu bär det i väg mot en härlig dag med julkransar ljus glögg och pepparkakor Kram till er alla! Muffinsen ska få åka på Månadsutmaning hos kika in och se allas fina bidrag och besök denna trevliga blogg!