Bloggintresserade

lördag 29 december 2012

Vintage LO
Det är så kul att hinna skapa igen! Att vara ledig gör susen för skaparsjälen:)) Gjorde en LO i vintagestil och det är ett av mina favorit sätt att skapa på! Jag bli också lite extra sporrad av utmaningar, Mollys har en massa roliga så passa på att haka på:))Det är våran minsting som älskar att kocka, han fixar och donar i köket likt en riktig mästerkock:))
Jag har använt Primapapper och dekorationer, favvisar om ni frågar mig:))
Jag försöker få harmoni i mina LO med både färger och komposition och det blir lite extra lätt när man skapar med fina saker!!
Det är både chippisar, cutouts och blommor jag använt. Inte från en och samma serie men det går fint ändå! Har stoppat in en liten tag med Dream från ett Bo Bunny papper :))
Lite washitape från Tim Holtz fick också plats, kanske jag ska stämpla lite också men måste suga lite på den karamellen ett slag!
Ha en härlig dag!

Kramar Lina
- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 28 december 2012

Grattiskort med Magnolia Tilda

Nu har jag hunnit ta en liten sväng i mitt pysselrum igen! Härligt att vara ledig och hinna vara lite kreativ mellan våffelgörandet och pulkabacken! Idag strålar solen från en klarblå himmel och snön gnistrar! Vintern i din vackraste skrud:))

Jag gjorde ett kort till en av de roliga utmaningarna hos Mollys och just denna var färgkomb-utmaning. Vitt/turkos/craft, jag la till en accentfärg i vinröd :))

Nu ska det bara laddas upp:)
Önskar er en toppen fredag
Kramar Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 27 december 2012

Lite CC så här på julledighetn, mixedmedia bliv det:))

Det är så mysigt att få vara ledig med familjen och slippa hasta iväg till jobb, dagis och skola:)) heja ledig tid säger jag!
Nu finns det till och med tid för lite pyssel! Bästa Thessan tipsade mig om CC hos Mollys, just nu är det två klara alster och hoppas få till lite fler. Gjorde en sida i min artjournal som speglar julen, på motsvarande sida ska jag skriva ner tankar och roliga saker som hänt under denna jul.... som inte ens är slut och det är det bästa!Det blev en stor julgran i Prima och My Minds Eye papper, massa gesso , mist och stämplar.
Sist men inte minst rub-ons.
Klippte ut fjärilar såklart för inget Linaalster utan fjärilar:))Hoppas ni har haft en mysig ledighet så här långt och varför inte haka på CC'n hos Mollys?!

Varma kramar

Lina-


Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 24 december 2012

God jul till er alla :)
Nu är det ju självaste doppardan, oh jisses som det har längtats i vårat hus!! Tre små nissar som varit som frimärken på oss när bi försökt smussla med paketen.
Fast jag har jobbat jätte mycket så står granen klädd, paketen ligger inslagna och maten redo....
I köket står en saffranslängd och jäser. Kan erkänna att jag är förundrad över hur allt detta gått till men med en makalös man och duktiga nissar så har det gått vägen:))Jag har gjort ett mixedmediakort till en av mina fina vänner. Lilla Tilda färglagd med distressmarkers, ett hjärta med gesso och acryl, en mask med mist, lite snöflingor och bling så var receptet klart:))Textraderna är utklippta från Inkidos fina byliners på julkollektionspapprena för i år!Nu önskar jag er alla em riktigt fröjdefull jul och hoppas ni njuter av allt julmys!
Kramar från mig:))

* Posted using BlogPress from my iPhone