Bloggintresserade

lördag 3 oktober 2009

Grattis kort

Ett snabbt grattiskort till ett av helgens kalas!
Ut klippta stämplar från fina Hero Art och clear stamp bokstäver hipp hurra och så lite fina mönstrade papper! Fler bilder på detta kommer.

onsdag 30 september 2009

Hundar Lo

Blev så glad när jag hittade dessa bilderna i en låda. Vår fina hund och hans bästis....för snart TOLV år sedan!!!!! Ja, han är inne på sitt tolfte år och åker fortfarande kana med barnen och biter sönder bollar för dom! När han var liten sov han ofta i min sko i hallen.
En Qk blomma med sol-öljetter, röd ram runt bilderna och matchande bokstäver med clearstamp, knapp och halvgömd blomma....som vanligt. Tror att jag e beroende av blommor och knappar!! Det svarta pappret har bästisen Cina hittat på tradera och så var hon snäll och gav mig ett!hihi...tack!

söndag 27 september 2009

Lo på en goding

En Lo som blev till under helgen. Har så många bilder som ligger i lådor därför kommer det mycke gammalt...men är på G att beställa hem kort från nutid!, men först ska man ju titta igenom alla miljarder bilder och sen dessutom välja!!
Texten på denna Lo valde jag att skriva runtom, ett hörn med glitter, repat ram i kortet och på DU har jag färgat med stämpeldyna först och sedan använt crackle för att få det att se sprucket och gammalt ut(kanske inte syns så bra på bilden), swirl blommor, öljetter som jag trädde "nät " genom.

Nu funkar det!

Phu! Nu har jag äntligen fått det att fungera med hjälp av SNÄLLA Petraso.....hon e tålmodig och godhjärtad! Så nu ligger Lo´n på min Kära Pappa och mig på www.scrappiz.se att titta på, kika gärna dit och titta på massa fina alster från pyssel sverige