Bloggintresserade

lördag 24 december 2011

En riktigt GOD JUL till er och asken till vårt Julalbum 2011.......

Jag vill önska er alla en riktigt riktigt GOD JUL och hoppas att ni myser hemma i stugorna. Vi spenderar denna julen hemma i vårt nya hus i lugn och ro och det ska bli ljuvligt!! Jag har jobbat väldigt mycket det senaste året och det ska bli skönt med en liten paus.
Idag på självaste da´n delar jag med mig av en altrad Brie-ost ask. Jag dekorerade den med Prima och Dusty Attic saker och i asken kommer albumet med 2011 års julhelgs bilder rymmas!
Beklagar att bilderna inte har bästa kvalitet men förhoppningsvis blir det bättre resultat när jag visar allt i sin helhet om ett par veckor!!
Hello fellow crafters!
I hope you enjoy the holidays as much as I do! I love spending time with my family!! We are spending Christmas in our home this year and there is nothing better!!
I thought I´d share the box in wich our pictures from the holidays this year will end up in an album eventually!! I decorated the outside of a Brie-cheese box with lovelly Prima and Dusty Attic goodies and later on I will show the entire album all done, but for now it it only the box that is halv way ready!
Allt material jag använt kommer från fantastiska Scrap That i Canada. Jag prenumererar på deras kit och de går inte av för hackor kan jag säga. En perfekt julklapp till sig själv att prenumerera. Jag fick mitt i födelsedags present och jag tänker fortsätta utan att blinka....det är saker på väg över havet med nya godsaker från Lori I Canada!!
Nu önskar jag er en riktigt god julhelg och tackar så mycket för att du kikade in!!
Varmaste kramar från mig till dig
Lina
From me to you a Merry Merry Christmas and thank you for stoping by
Hugs and smiles
Lina