Bloggintresserade

lördag 17 november 2012

Födelsedagskort....

Jag får mina ryck och målar motiv så jag har i drivor... mycket fiffigt när vi som idag skulle iväg på kalas och födelsedagsgrisen skulle få ett biobesök med tillhörande godis i present. Allt jag behövde göra var att välja papper efter min pirat och knåpa i hop det hela:)
Edwin är färglagd med distressmarkers. Peeled paint, aged mahogny, faded jeans, Tattered rose, rusty hinge, vintage photo och antique linnen.
Här är baksidan med en rulle med våra grattis och en plats att lätt fästa biopresentkortet:)
Jag har använt craft cardstock, grön cardstock och vitt lite tjockare papper som bas. Lite blommor från You Do, stickers från Prima och Inkido stjärnsplatter stämplat med både gesso och dyna. Det som är stämplat med dyna är embossat med hologram.

Önskar er alla en fortsatt trevlig dag.

Kramar Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 16 november 2012

Två snabba bokmärken...

Jag fick beställning av två av mina pojkar:)) De önskade bokmärken till sina böcker och sagt och gjort så knåpade jag ihop två enkla tags.
Vildas fräna råtta igen..., gillar den!
Och en gullig liten piratpojke från Panduro. Båda är färglagda med mina distressmarkers. Kan inte leva utan dessa nuförtiden och jag tror att mina dynor känner sig en smula åsidosatta:))En liten slatt av ett fint Magnoliapapper tittar fram bakom piratpojken, och jag kan lova att dessa tags genast kom till användning:))
Roligt att göra något som är bra att ha
Ha en toppendag
Kramar
Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 14 november 2012

Mixedmedia canvas till dop eller födelse!

Hej!
Nu lackar det mot jul, en liten smula stress finns som vanligt i systemet så det är precis som vanligt:) Det är ju en bra jul i år om man ser till antalet röda dagar! Vi kommer hålla oss hemma och bara mysa!
Jag har gjort en canvas till en liten sötnos som döpt sig:)
Det är Magnolias lilla pojkprins som är huvudfigur, sen har jag blandat olika papper och tekniker tillsammans med varierade medier:))
Vildas fina stämplar dekorerar här och var tillsammans med stjärnsplatter från Inkido. Lillprinsen fick färg med mina distressmarkers.... bästa investeringen jag gjort:)))
Mmmm, mixedmedia:)). Det är så roligt att få skapa fritt med olika saker, just nu är det många canvasprojekt i mitt pysselrum som väntar på att antingen torka eller pyntas:)
En Martha Stewartstans har också varit i farten!!Inkidos Bä, bä vita lamm dekorerar tagen tillsammans med knubbiga babyfötter:))Det var det hela från mig idag!
Tag hand om varandra och ha en bra dag
Kramar Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 11 november 2012

Vildastamps gotteråtta till min godistokige pappa!

Idag firar vi ju alla pappor! Hos oss var det fotbollsträning i ottan så våran pappa fick sitt paket när träningen var över, han fick en fin mössa och dom coolaste långkalsongerna jag någonsin skådat:)) rockeraktiga med dödskallar på!!
Pojkarna hade pysslat fina små kort till paketet:))
Min egen pappa är fyllständigt galen i godis och då tänkte jag att det får bli en altrad chokladkaka med Vildas fräna råtta:)) och klocka för den delen!
Det blev lite mixedmediastuk på chokladkakan och posten får ta den alla nästan hundra milen dit pappa och mamma bor.
Det är lite trist att vi har så långa avstånd och det är inte så lätt att kvista över och äta kvällsmat direkt:)) Tror att pappa kommer skratta gott när han öppnar paketet.
Jag har färglagt råttan med mina distressmarkers och byggt i hop min text med stämplar, boktext och stickersalfabet. Det tog inte långtid att få det klart, inte så mycket krusiduller, fjärilar och detaljer som det vanligtvis är när jag skapar :))På baksidan sitter min personliga stämpel som jag fick av kära färgsprakande Petraso:))

Ha nu en fortsatt trevlig dag och fira era pappor ordentligt

Kramar till er alla
Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone