Bloggintresserade

lördag 31 juli 2010

Distress med Tim Holts stämplar...Dt kort för Scrap&Hobby

Hej på er där ute!!
Lite skönt nu när inte solen gassar och man känner att man "måste" vara ute, samtidigt som i allafall jag får en lite vemodig känsla i kroppen över att hösten kryper allt närmre, försöker tänka på att det blir mysiga mörka kvällar då man kan tända ljus och mysa inne, kanske också få lite mer tid för pyssel!
Kortet jag bjuder på idag gjordes på Scrap&Hobbys mara, mycket rolig och välorganiserad tillställning!!
Jag är ju förtjust i Tim Holtz grejjor och här har jag använt stämplar ur ett set och "bakat in" Inkidos vackra splasch stämpel med guld-embossingpowder
Kanske inte alla vet, men det finns även en del av Scrap&Hobby som är enbart smycken och alla tillbehör till detta! Därifrån har jag plockat dessa söta charms och hängen! Önskar er alla en god pysseldag och vill passa på att tacka för att ni hälsar på mig och lämnar lite söta spår!! Jag blir så glad då!! Kram Lina

torsdag 29 juli 2010

Bind it all till Tim Holtz distressInk och DT alster...

Detta album har varit klart en tid men legat på kö här i bloggen. det rymmer alla vackra distressfärger och massa inspirationsblad om vad man kan göra dessa! Har ni inte varit inne och tittat och läst på SCRAP& HOBBY-bloggen idag om hur jag gjort detta album så skynda dit nu!! Tackar så hjärtilgt för titten och önskar er en härlig pysseldag! Själv blir det till att hålla sig borta från solen...fick lite för mycket av den varan i går ute på Aröd tillsammans med bästa vännerna!!
Kram Lina

Sneakpeek....

Hej alla rara besökare!!
Ville retas lite idag och bara visa en liten del av vad jag bloggar hos Scrap&Hobby, är ni nyfikna så klicka på länken så får ni veta resten!!
Kramar Lina

måndag 26 juli 2010

Tävlings vinst och en tag åt favvo Tessan...

I går var det pyssel mys hos Petraso med Annajo och Muffin!! Tackar så mycket för en toppen kul tillställning med Thai a la Petraso och tjatter till småtimmarna! Jag pysslade inte i raketspeed direkt men några projekt blev semi-klara! Petra vet ju vad jag har i mina gömmor och hon tyckte att det var på tiden att jag använde dessa FINA Tim Holtz stämplar jag vann hos Sir Stampalot...(det ligger projekt på bloggväntelistan full packade med Tim H!!! ) Nu visar jag ett av dom ( hoppas P ler lite!!!)
Tagen gjorde jag till allra goaste DT kollegan TessanScrap&hobby då det var mara i butiken förra helgen! Utmaningen var att skapa en tag till den person vars namn man fick på lappen och inspireras av vad personen hade på sig!
Tack Tessan för att du hade valt en så färgglad utstyrsel för dagen!!! Hihihi.
Må väl kära vänner!
Kram Lina

söndag 25 juli 2010

ALtrat tygalbum .....

Detta fina tygalbum hittade pojkarnas farmor för en spottstyver på en loppis uppe i Jämtland och när vi kom upp dit för ett tagsedan landade mina ögon direkt på detta och tyckte att lilla kusin Hanna skulle få det! Farmor Eva tyckte att det lät som en god idé och med sjusorters blommor (skulle bloggats till midsommar men glömts av i all hast) och lite annat smått och gott så blev det såhär!! Det var ett vackert men väldigt enkelt album i siden som blev lite mer personligt "Hannafierat" , tycker att det är kul att fynda på loppis och göra fint av sakerna, i början av sommaren for jag till rödakorsets loppis och fyndade gamla vackra plåtburkar, silver skedar och tårtgafflar till mina tavlor och en massa annat. Spets kan man faktiskt fynda på loppis!!Ångrar mig att jag inte köpte en virkad spetskrage jag hittade i Järpen, den hade suttit fint nu kan jag säga!!
Jag önskar er en härlig dag
Tackar för titten!
Kramar Lina