Bloggintresserade

lördag 5 januari 2013

LO till INKIDO-utmaning a la Shabby Chic
Så var första LO för 2013 klar, gjord till en utmaning hos INKIDO. Jag har använt material från Inkido, PinkPaislee, Kort og Godt, Bo Bunny och Magnolia.Träbokstäverna kommer från Pink Paislee och passade så bra till dessa färger. Det är lite gamla uträkningar och kvitton, mixat med frimärken och en riktig torkad kvist.


Vackra blommor från Inkido och Magnolia. Jag valde mellan att göra en mixedmedia-LO eller göra i denna stil och tror att jag valde rätt till denna bild :)
Det är så kul att skapa med svart/vita bilder!!Inkido-fjäril!! Vill ha så mycket tid att skapa, det kliar i fingrarna och det finns inte så mycket som slår pyssel i bemärkelsen avkoppling.Lilla fina gubben! Han gillar oftast att vara med på kort och just detta är ett av mina favoriter. Jag brukar använda mina pappers-byliners, "Forever " kommer från ett av Julpapprena från Inkido:))
Inget går till spillo här!!

Önskar er alla en fortsatt trevlig dag

Kramar Lina- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 3 januari 2013

Lo till Mollys CC

Nu är man igång och jobbar igen, och fast att ledigheten var lång så gick det så himla fort. Vill önska er alla en god fortsättning på det nya året ska försöka sätta ihop en kavalkad av mina favoritalster från 2012 så fort det bara går!
Jag hann göra lite roliga utmaningar hos Mollys och känner att det behövs ett drivmedel för att jag ska ta mig tid till min roliga hobby. Hoppas att 2013 låter tiden vara på min sida lite mer än vad den varit:)Denna LO gjorde jag efter ett roligt recept:
9 halvpärlor
4 mönsterpapper
2 masker/stenciler
3 foton
Titel
2 egenfärgade dekorationer (den gula och den röda blomman)
1 paket jäst( min jäst är vimplarna... dom tycker jag får min LO att jäsa:))
Här ser man vimplarna, och masken som är mistad med Turqoise glimmermist.Titeln är färglagd med matt svart akrylfärg. Jag har använt lite spillbitar av bl.a. My Minds Eye och Whymsical ... minns inte helt resten:))
Inte en helt vanlig LO för mig med tanke på färger och upplägg men kul att göra och det var Jacobs tröja som inspirerade till färgvalet!

Önskar alla en bra dag
Kramar Lina


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 30 december 2012

Mera utmaningar, Magnolia Tilda hjälper till
Inne hos Mollys pågår en Cyber Crop med massa roliga utmaningar, jag har hunnit med några stycken nu under ledigheten och det sätter verkligen fart på kreativiteten. Det har ju varit magert med pysseltid för mig på senare tid eftersom mitt jobb stjäl den tiden :) ska i alla fall försöka ha lite tid för pyssel för ohhhh vad det är roligt!!!
Jag utgick från en skiss och valde papper utifrån min färglagda Tilda. Mina favvo distressmarkers har satt färg på henne förstås:))
Kanske ingen klassisk hår färg på Tilda men tänkte så här till nyår..
Den stora fina fjärilen är en gåva från min pysselvän Maire och den har funnits i min stash ett tag nu, så plötsligt fick den sin plats:))

Ha en toppendag
Kramar Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone