Bloggintresserade

torsdag 1 mars 2012

Prima Bo Bunny-tag.....

Oohooo, det är vår!!! Solen lyser från en klarblå himmel och fåglarna kvittrar....... Det känns så skönt att man inte behöver palta på sig allt va man orkar innan man går ut. Detta betyder också att det snart kommer ramla in små söta föl på jobbet.
Det blev lite pysslat sent i går kväll, ett DTpyssel för Scrap&Hobby. Jag gjorde en tag i en mix av vintage och shabby chic..... min favvo stil. Tror att om någon skulle förklara hur min stil är så drar det nog åt shabby/vintage med massa blommor, fjärilar och spets!!
Distressade kanter och ruggade förstås, några Prima stjälkar och blommor tillsammans med vackra hörnet i vitt! Bakgrunden är mistad och maskad i turkos. Må så gott kära bloggbesökare och tack för att ni kikar hit. Kramar från Lina - Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 26 februari 2012

Äntligen en LO, gesso och moldingpaste=kul
Hej på er!! Vi har haft en mysig sportlovsvecka i de Jämtländska fjällen med skidåkning mm mm. Alla tre grabbarna har åkt utförs i år och ben och armar är i behåll!! Jag var skapligt pysselsugen när vi kom hem, så efter att mello var avklarad och all packning inne så fanns ingen återvändo..... Så här blev resultatet, en LO!!!!!


Känns som evigheter sedan jag gjort en LO och det var härligt att få den ur mig!! Jag kladdade och mixtrade, färgskalan "hämtade" jag från bilden på en liten Isac och bästa Farfar!


Stämplat och maskat, doodlat och härjat....... Wiiiiii vad det är kul att skapa!!! Kram på er i solen Lina- Posted using BlogPress from my iPhone