Bloggintresserade

lördag 20 november 2010

Shabby Chic Julkort

Tack för alla glada tillrop och grattis!!! Jag blir så glad så ni kan inte ana!! Jag är väldigt lycklig som får chansen att vara gäst Dt, det är verkligen utvecklande och sporrar mig till att lära mig nya saker.
Jag önskar jag kunde pyssla dygnet runt och ändå ha all tid för barnen och familjen....men nu får jag pyssla när alla lagt sig och det funkar faktiska bra, även om lite mer sömn inte skulle skada!!!
Shabby Chick är så fint tycker jag.....hade vi ett hus skulle jag försöka mig på att inreda lite i denna stil, om huset tillät förstås....och mannen!! Hhihi!
Julkort...jaaaa det hade inte gjort ont om jag hade lite fler som låg klara i lådan...så ny gäller det att lägga in högsta växel och göra julkort i lång banor!! Det är mycket som ska bli klart innan 24/12!!! Ni hakar väl på lucköppningen som startar 1 Dec på Scrap&Hobby!
Tusen tack för titten
Många kramar
Lina
Hello Peps!!!
Snow outside our window today...made me go inte Christmas cardmaking mod! Yes!!!! Not a day too soon I´d say....I´m so far behind, I doubt I´ll get done in time...may have to cut it short this year....but I´ll sure give it a go!!
Shabby chic is the theme of this one in pastelle tones and I put lots of flowers, lace and pearls to finish it of!!
Back to the craftingcorner before everybody returnes home!!
Have a great saturday
Hugs
Lina

fredag 19 november 2010

Nu kan jag berätta..................

Hej på er!
Så är det då äntligen fredag 19/11 och då kan jag dela med mig av en av de roliga sakerna som jag lovat!! För ett tag sedan var det en tjej som lämnade en kommentar till ett inlägg här i bloggen och undrade om jag skulle vilja vara GÄST DT!!
Det var ett lätt svar.... självklart!!!!!
Inte tackar man nej till ett sån´t roligt erbjudande.
Tack så mycket för att jag fick förfrågan, jag är jätte glad och stolt!!!
Klicka på länken HÄR så åker ni raka vägen in på detta roliga ställe..............
Kramar Lina
Hi there fellow Crafters!
Today I´m sharing a proud moment for me.....a while back i got a sweet comment in one of my post that held a request for me!!
I´m forefilling that request with a big smile on my face!!!
Klick HERE and you´ll follow me on a fun ride!!
Thank you for stopping by today!!
Many hugs Lina

torsdag 18 november 2010

Magnolia Tilda samsas med Tim Holtz..

Kort har lyst lite med sin frånvaro här känns det som men här kommer ett monokromatiskt julkort med Magnolia Tilda. Hon är färglagd med distresser i alla dom bruna tonerna och bakgrunden är ett embossingkuvert från Tim Holtz. Det blir en raket snabb post från mig idag hoppas att det är ok med er!
Hello folks!!
Magnolia Tilda in gingerbread-colors...how about that??? As you may allready know I´m a girl full of colors and with that said I´m toning it down just a little bit today...cause tomorrow the blogg will be filled with colors again!!! Just the way it shuld be!!!

Tilda i pepparkaks färger...och jag som gillar färg så mycket.....men det är väl som dom säger, lite omväxling förnöjer! I morgon mitt herrskap så ska jag äntligen dela med mig av lite av det som är på gång!!! Glöm inte att titta in hos Scrap&Hobby om ni är nyfikna på att se vad jag bloggar där! Kramar Lina

I quick post from me today guys...hope that´s ok, tomorrow I´ll be sharing some good news with you!! Thank you for popping by Hugs Lina Challenge Sir Stampalot

onsdag 17 november 2010

Maskat med Prima, mist och Inkido......

Välkommen till en höstig Lo...men tittar man ut i dag är det verkligen vinter, brrrr. Jag har leget nerbäddad hela gårdagen för att kurera mig från feber och förkylning....somnade 19.30 i går med barna så jag antar att kroppen behövde det. Idag kommer äntligen pappa A hem och kan hjälpa till!
Lo för dagen handlar om lille Jacob som för första gången äter ett äpple själv utan att det är skalat och delat i bitar. Vilken lycka!!! Vit cardstock som är infärgad med Mustard Seed, maskad med Prima och Rusty Hinge sen har jag duttat med röd acrylfärg på Inkido splash-stämpel och stämplat det på lite olika ställen. Symaskinen har varit med och sytt en ram och veckat den bruna tygbiten i vänstra hörnet. En mix av blommor allt i från Prima till blommor från ljusmashetter. Jag har följt en palette fråm Colorroom.
Ha en bra dag och tack för du kikade in!!
Kramar Lina
Hi there!
I feel like i was hit by a bus.....think I got somekind of flue going on but hopefully it´ll go away soon since I went to bed very early with the kids last night. It has been a long time since I went to bed that early!! Usually I stay up late crafting when everybody in the family are sound asleep.
There is whinter outside the window today and it´s very cold, but the Lo of the day is quite autumnal I think. Apple, fall colors and cutest little Jacob having his first BIG apple all on his own, with out mummy or daddy pre cut it into tiny pieces!
I used Prima masks, red acrylicpaint, stamp from Inkido and lots of distress ink to finish of this page. I followed a palette from The Clorroom.
Hope you had fun visiting today!
Stay well peps!
Hugs Lina

måndag 15 november 2010

Jul "haklapp" till en flaska med BoBunny och Fancy Pants

Hade så´n tur att det låg lite snö just denna dagen...altså har jag inte fotograferat i dag för i dag är det grått och regningt utnför vårat fönster! Jag brukar alltisd försöka fotografera mina alster ute om det är möjligt..med tanke på att vädret inte alltid är på topp! Jag känner mig inte heller på topp idag utan har blivit på hoppad av någon slags förkylnings basilusk och har ont i hela kroppen! Hoppas att det strax försvinner...kanske lite kaffe kan rätta till det lite? Barnen får alla vara hemma med mig i dag...inte bara lilleman så vi ska mysa i rusket och kurera mig så att jag kan jobba på fredag igen!
Hello guys!
Christmas on the blog today and I have a nose like Rudy!! Yes it´s red..and sore from all the sneezing and tissue i use every thirty seconds!!! I hope it goes away sooooooon!!!
I like to call this a bottle tie in vintge mode. I used Bo Bunny and Fancy Pants papers to start of and then a sentiment stamp from Reprint, rugged edges and 3D snow some lace and ribbons.

Jag älskar ju vintage och idag blir det en flask-tag i den stilen med 3D snö , spets, crackle paint och massa glossy! Scrap&Hobby har så fantastiskt mycket fint...alla dessa gulliga dekorationer som t.ex dessa glittriga kronor i olika utförande och mycket mycket annat. The two roses are dipped in glossy accents about three times to make them look this shiny. Jag gjorde mallen till tagen själv och det var inget krångligt, måttband och en flaska som tagen skulle hänga på, sen pyntades den med papper från Bo Bunny och Fancy Pants. Julhälsningen kommer från ett Reprint stämpel-set liksom spetsen. Vildas brev stämpel pryder bakgrunden på min julhälsning. Nyckeln har jag fått av min duktiga DT-kollega Mim...hon har en melting pot och i den gör hon urfina saker! Tack snällaste Mim för att är så givmild! Nu önskar jag er en trevlig dag Kramar Lina I used UTEE on the vintage picture and the background paper are stamped with a cute corner stamp, allso from Reprint. It´s a set with snowmans and Christamsy things! Very cute!!!! Thank you for stopping by Hugs Lina

Challenges: Sir Stampalot Simon Says Stamp Show