Bloggintresserade

torsdag 4 augusti 2011

Kärleken är vacker....

Hej kära ni!
Ohhhh....nu har dom första sponsorpaketen till Nol-träffen kommit!!! Jaaaaa....blir ivrig på att få dela med mig av det till er alla....men jag måste hålla mig så jag inte förstör allt det roliga! Måste bara säga.......väldigt rara och snälla sponsorer!!
Det är inte många platser kvar nu så vill man komma gäller det att boka sig och så hoppas jag kunna maila tillbaka att det finns en stol till dig med! Jag längtar så mycket till att få släppa in er i lokalen och njuta av allt vackert som skapas!
Idag delar jag med mig av ett DT-kort för bästa Scrap&Hobby och jag måste berätta igen att om man behöver färg och tapet , lister , dörrknoppar och annat bra att ha vad gäller tillbehör vid makeovers till huset så är Sävedalens Färg stället att åka till...eller ringa (031-265145), butiken ligger ovanpå Scrap&Hobby i Sävedalen...lätt att komma ihåg ...hihihiih! Personalen är enormt proffsig och kunnig och snabba dessutom!! Nu kan jag stolt meddela att ena sonens rum är målat och tapetserats (fiiint!!!), så i morgon ska vi skruva upp gardinstänger och piffa!!! Jag blir så uppspelt att prata om renovering att jag glömmer bort bröllopskortet...
Jag har använt Pion Design papper och stämplar från Reprint...men mitt i all scraprums kaos hittade jag inte stämplarna med snirklig skrivstil att skriva brudparets namn med.. Jag ska röjja ur...eller rättare jag håller på med det för att kunna göra fint...precis så där som jag vill...ordning och reda...färgkordinerat och...nä men nu halkar jag in på renovering i gen!!
En knapp ur min "röriga låda" , en söt jordgubbe från Kort og Godt och mini gem från Tim Holtz har agerat dekorationer på detta kort...och så lite blad förstås!
Så till insidan, där jag stämplat de Reprint-stämplar och en del av en blom-swirl från Tim Holtz. Färgtemat håller sig till samma som på utsidan och för att få lite blomfägring klippte jag ut några av frimärkena ur ett av Pion-papprena. Hoppas nu att ni inte blivit alltför uttråkade av allt svammel idag...det bara bubblar!!
Kram på er

tisdag 2 augusti 2011

Ett helt set...kort och paket i samma stil!

Hej allihop!
Det är så fint väder att det inte är lätt att komma i säng på kvällarna! Vi målar och fixar till sena natten när barnen sover, fast i dag målade jag Johns rum när han var på Friidrottskola och Isac och Jacob var hemma! Det gick hur fint som helst så nu är det bara sista strykningen kvar och så lite tapet. Det är galet roligt att inreda och att sätta upp nya saker så det blir fint! Alla blommorna som John ska ha i sitt rum har han valt ut och planterat i sina limegröna krukor....en av blommorna är köttätande och är helt klart Johns favorit....tur att den inte äter större saker än en liten insekt! hihihi
Hoppas att ni sett inlägget före detta, lite fina blommor åt er alla för att jag är så glad att ni tittar hit trots att jag inte hinner uppdatera så ofta som jag brukar.
Det finns nu lite uppdateringar i NOL-TRÄFF INLÄGGET! Det kommer mera vart efter så håll utkik!
Hi there!
Summer is absolutley awesome over here...very warm and the sun is shining on our heads over here! Vacation this year has been so great, lots of time spent with family and friends in our new home!
Im sharing a present set we gave to one of the veterinarys at work as a farewell gift to her as she is going to New Zeland with her family for work. We will all miss her terribly since she is utterly nice and fun to be around...she is a very good horse vet!! Congrats to the clinic in New Zeland for having her!!
We decided to make her a stylish presant and a card to match it....and this is what I came up with!! En fin liten pappers affär i stan....som heter just Papper... där finns det fin fina presentpapper och lite scrap saker....gissa vem som besökt den??? hihihih
Tagen som som sitter på baksidan är distressad och stämplad med olika stämplar och en stor vit Prima blomma!
I made a tag to put on the back of the card with a from the heart stamped sentiment (Tim Holtz),the other stamps is from Inkido and Hero Arts i belive!
Ja kära vänner, det var allt för nu. Hoppas ni får en härlig dag och tack för att ni kikad in till mig!.... Kom på att vi ska på brällop lite senare i höst och färgerna på inbjudningskortet går i dessa vinröd/lila toner...ett besök till (minst) känner jag!!!
Må så gott
Kram Lina
That´s all for now folks! Actually when I see the set on the pictures...they bring my mind to weddings. We are attending one this autumn and I´d better get cracking on making the card for the lovebirds!
Happy crafting
Hugs Lina

måndag 1 augusti 2011

Ett fång blommor till er alla!!

Till alla er goa följare och bloggbesökare..ett fång blommor till er för att ni är bäst och för att jag inte har så mycket tid just nu att gå runt och hälsa på och lämna kommentarer om allt det fina ni gör!!
Kram på er!!
Lina
PS... Det uppdateras snart i NOL-TRÄFFS inlägget!!
Hello Guys!!!
Some flowers for all of you as a THANK YOU from me for visiting my blog!!
Hope you have a great day and a wounderful vacation...if you are on one!
Hugs Lina