Bloggintresserade

lördag 21 november 2009

OMRÖSTNING!

Kära bloggbesökare! Jag vill verkligen tacka er som är här och hälsar på mig och sätter era gulliga spår i form av kommentarer. Det betyder väldigt mycket och e sååå roligt!Nu undrar jag om ni skulle kunna hjälpa mig att genom en omröstning tycka till om min bloggs utseende. Som synes så har bloggen varit på spa och fått sig en "ansiktslyftning"och nu kära besökare skulle jag vilja att ni kommenterar om ni gillar detta eller inte. Kommer om exakt två veckor (Lör 5 Dec ), dra en kommenter vinnare, densamme kommer i sin brevlåda finna ett paket med avs linapyssel. Tusen tack för hjälpen! Kramar Lina VINNAREN MIA ÄR DRAGEN I DENNA KOMMENTARS OMRÖSTNING! GRATTIS TILL DIG!! Det går självklart bra att fortsätta kommentera!Då blir jag glad!

fredag 20 november 2009

Häng me på en PIF!!!

Hittade denna PIF hos duktiga ScrapLinda och ville genast hänga med! E du sugen så är reglerna som följer De första tre som lägger en kommenter här och skriver Ja,tack till en PIF, kommer i sin brevlåda få en handgjord grej av mig av något slag.Jag har ett helt år på mig att skicka min omsorgsfullt uttänkta hangjorda sak till dig.Sen ska du i din tur lägga en PIF på din blog! Det var det hela, skynda dig att lämna ditt spår här och få något fint! Till alla mina andra kära blogg besökare som inte har någon egen blogg....så misströsta inte, efter jul kommer jag ordna en PIF för er så klart! Håll ögona öppna och va på hugget....det kommer till er oxå!

onsdag 18 november 2009

Här kommer mallen!

Har försökt att göra den så tydlig som möjligt, inte lätt att fota så allt blir rakt.Vet inte om det går att bara skriva ut och kalkera av , men måtten finns där, sååå lycka till! Om det e någon som vågar ge sig på att prova denna mall skriv gärna en kommentar så kommer jag och tittar! Ops...ser att jag glömt att skriva måttet på locket. På denna väskan hade jag 10.5 cm, men det går ju att variera så ser dina väskor inte helt lika ut! Mycket nöjje! LYCKA TILL!!

Min första väska!

Såg så fina väskor hos duktiga ScrapLinda och blev så klart inspirerd att göra en egen men hittade ingen mall...eller rättare satt inte igång att leta efter en(Linda har lovat att lägga en på sin blogg)men när det kliar i fingrarna att göra en på stutts så bestämde mig för att göra en egen och så här blev den efter lite justeringa från den första mallen jag gjorde. Det jag märkte var att man måste tänka färdigt koncept när man ritar egen mall...(inte lätt när man har ammnings koma!!hihihi),vad jag menar är att dom där små "fäst flärparna" ska sitta på rätt ställe så att det blir snyggt frammifrån när man sedan fäst ihop hela sin väska. Jag ska ta mod till mig sedan och blogga min mall.Handtaget fäste jag med en liten blommbrad,ruggade kanterna och chalkade och till sist ritade jag en söm runt hela väskan.

måndag 16 november 2009

Till två goa tjejjer!

Var på kalas i söndags hos kära vännerna FAM Sjöberg,stora tjejjerna Elise och Moa har fyllt år och det bjöds på go fika och mysig höst gryta till kvällsmat! Vänner är något av det finaste man har!!

Loppis Fynd!

Nu har det fyndats blommor och blader, knappar och dyligt!!!Loppisen hölls i Kungälv på Nordiska folkhögskolan. En smärre pers att plöjja sig igenom tonvis med ivrigt letenda pysslare som samlats...men oh, så kuuuul!!!!Detta blev skörden för denna gång + att jag träffade goa pysselvänner som sålde, eller som jag var ute för att leta kap!Vilken toppen ide med scraploppis...10 poäng till detta säger vi!

söndag 15 november 2009

Bidrag till house of inspirtions cybercrop!

Denna Lo är gjord utefter en skiss på cropen!Barnens kusin Linnea fick va med!!! Jätte kul att delta i en cybercrop(min första)fast jag inte tänkt från början. Jag höll precis på att ladda ner min bild på ett pyramidkort(bloggar det i morgon kväll!) när sidan stängde....försent ute!!! Typiskt mig, men ett bidrag hann med i alla fall!! Har verkligen jobbat på i dag mellan alla andra göromål i hemmet! En Lo, 4 små kannor, ett pyramid kort och ett nästan klart tri fold julkort!!Men så e klockan över tolv också! Det har varit en toppen pysseldag!