Bloggintresserade

fredag 1 juni 2012

Bandana tag i mina favorit färger


Ett snabbt litet inlägg blir det idag. Fick en beställning på ett bokmärke till en söt liten tjej och tänkte att det kunde passa med fjärilar från Inkido och några fina texter.
Ett bokmärke bör ju vara platt och inte se ut som mina alster vanligtvis gör med lagar på lager med blommor och annat som dekorerar :)) , så då tänkte jag att det kunde vara kul att prova på bandana tekniken.
Det blev i rosa och turkosa toner med vita highlights och glittrigt med gellroller pennor. Alla stämplarna jag använt kommer från Inkido utom nätet som är en liten clearstamp från You Do.

Må så gott nu och tack för att du tittade in!

Kram Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 31 maj 2012

Magnolia-Tilda som DT-kort

 Idag är det redan torsdag och veckorna bara trillar på tycker jag! Jag hinner ingenting känns det som och får väl känn mig besegrad av tröttheten och tiden:)) Det har i alla fall hunnit bli ett DT kort till Scrap&Hobby som numera har lite nya grejjor i sitt sortiment. Magnolia-stämplarna är roliga att färglägga och här har jag satt Tilda i en chipboard-ram från Dusty Attic som jag dekorerat med pearlmaker och stickles.


Blommorna har jag mistat med glimmermist för att få lite extra fräs på och så har jag satt en metall text med födelsedag på och jag hoppas att kortet vid det här laget har nått en kär pysselvän som just firat!!


Druvorna fick dig lite stickles-duttar och tårtspetsen(den stora i bakgrunden är mistad med turkos glimmermist. Jag har använt Bo Bunnys papper i serien  "A gift of love" dom är dubbelsidiga och går att använda till så mycket olika teman och alster.


En liten närbild på lilla Tilda....kortet väger en hel del med alla dekorationer och för att det inte ska ramla sönder i posten så har jag använt min limpistol till att fästa allt!

Hoppas ni får en trevlig dag och tack för att ni tittar hit
Massa kramar
Lina

söndag 27 maj 2012

Canvas med Rangers Dylusions


Hoppas ni har det bra där ute! Det blir lite pyssel i renoverings- halvlek och idag bjuder jag på en canvas- tavla med mist i olika färger och en massa stämplar från Dylusions. Kul att prova saker som inte vanligtvis hör till ens repertoar :)) och just nu leker jag med lite nytt!!


Man är alltid barn i början, men lite nöjd är jag hihi och den ska få bo hos en kär kär pysselvän som jag skrattar mycket tillsammans med!!En gammal boksida har fått sätta livet till och blivit hustak på äldre dar!!


En utstansad Tim Holtz fågel färgad med acrylfärger och mist.
Jag har doodlat och trixat lite med pearlmaker för att det ska hända lite mer.

Flickan är målad med acrylfärg och blommorna mistade med gul och turkos mist.
Hoppas ni haft ett trevligt besök
Kram på er alla
Lina

Posted using BlogPress from my iPhone