Bloggintresserade

fredag 15 juni 2012

En vintage LO med Maja Design


Det närmar sig semester semester nu och jag längtar jätte mycket detta året. Det har varit ett händelserikt och mycket intensivt år så nu ska det bli skönt att bara få vara och umgås med familjen och vännerna. Än är det några veckor kvar och i helgen jobbar jag...men till midsommar är jag ledig och kanske blir det lite pyssel gjort mellan jordgubbarna och sillen:))

Idag har jag gjort en Lo med våran lille Isac som växer så det knakar, jag är fortfarande inte i kapp med bilderna som ni ser. Fotona jag scrappat är dagis foton från 2010, så i dag är han ännu större:))
Jag har använt Maja Designpapper som jag lagt lite tunna lager med gesso lite här och var, där har jag stämplat med text och sedan byggt på med en tegelstensmask och strykturpasta.
Jag lät lite krämfärgad acrylfärg rinna från ovankanten för att få lite mer struktur på min LO.


Som vanligt är kanterna ruggade och distressade! Jag valde att guldembossa med INKIDO-splatterstämpeln och DAchippisen som ser ut tom en ranka med löv är också guldembossad.
Jag följde en palette från The Colorroom när jag gjorde denna LO.
Lite metallöv och blommor och spets från Prima sen fick den vara klar!!

Hoppas ni får en trevlig dag och tack för att du kikade hit

Kramar Lina

måndag 11 juni 2012

Canvas mixed media och lite galenskap.....

 Hej på er!!

Det blir mycket tavlor här i bloggen! Grymt kul att göra och så kan man ge bort eller dekorera en vägg.
Denna ska hänga i mitt pysselrum tänkte jag. Den innehåller mycket jag tycker om och saker som betyder mycket för mig. Jag har klippt ut lite olika fina bilder på barn ur ett INKIDOark och fjärilar ut err annat INKIDOpapper...tror att jag jag skulle kunna göra slut på travvis av fjärilspapper utan problem...som den fjärilstok jag är!!!
Jag har mistat, maskat kladdat med gesso, stämplat, chalkat och textat runt hela tavlan. Lite färgat hönsnät finns det också.
I dag firar vi stort i familjen!!! Våran John fyller 8 år idag och som grädde på moset så har vi dessuton fått en ny liten gullig kusin!!! Grattis grattis älskade John säger vi och välkommen till världen söta lille Philip!!!
Vilken dag!!!

Mitt ordspråk lyder nog "more is more" hihih.


Hello fellow crafters!
It´s a rainy day here in Sweden but an oh so happy one!! My eldest son is turning eight years old today and like ising on the cake a new little cousin was born!! Happy birtheday dearest John and wellcomme to the world sweet Philip!!


To celebrate theese happy occations I share a canvas with you! Lots of misting, masking, smuddging with gesso and stamping....just the way I like to go bananas!!
Tha canvas is holding many of the things that are inportant to me and things i enjoy and that I think are beautiful. Im going to hang it in my new craftingroom!


Här kan man se lite doodling med vit penna, lite guldsplatter, metallflygfä och annat smått och gott som gäör livet värt att leva:))
INKIDOs fina fina textstämpel går varm och nya favvisen är "För att du finns"


I am a true fan of INKIDO stamps and butterfliepaper, and I use them allmost all the tin´me..ne need to put them aside cause theire allways beeing used:))Liten söt bebis har fått vackra fjärilsvingar att surra omkring med och pojken har fått en liten metall tårta till hatt...hur mycket mer galet kan det bli?? Men rolig är det att skapa lite tokigt!!


A bit of a whymsical canvas this is:)) The little baby got butterflyewhings and the boy got a cake for a hat made of metall...crazy but fun!!Hoppas ni får en riktigt bra dag och tack för att ni kikar hit in!!
Titeln på tavlan lyder "My family means the world to me" och inget är mer sant än det:))

Kramar i massor Lina


The title on this canvas says "My family means the world to me" and that my friends are as true as it gets:) 

Thank you for stoping by today
Hugs and happy crafting
Love Lina