Bloggintresserade

lördag 26 december 2009

Lite nytt och massa på gång!

Hoppas att ni alla haft en förträfflig Jul och att Tomten kom med saker ni önskat! Vi fick en härlig gåva i år!!! En liten flick kusin som föddes 18 December!!!! Grattis Faster Sofi och Marcus!!!! Vi bor tyvärr en bit i från varandra så detta paket ska vi lägga på lådan så Lilla hjärtat känner sig välkommen till världen! Tomten kom med mycket annat också Star wars lego, kläder , pussel, en cykel och en super symaskin till mig, kock kniv och ja en hel del annat! Känns som om man verkligen varit snäll i år!!! Insidan av kortet är klätt med samma papper som jag gjorde påsen av. Stansade ut hjärtan och en prinsesskrona i olika papper och fäste med 3D kuddar runt stora hjärat skrev jag en vaggvisa, hade önskat att jag hade stämpeln till denna istället men men... söta grodan på andra sidan är i metall och köpt på Panduro tror jag! Bjuder på en detaljbild på blommorna i högrahörnet, som fått lite bling och glitter! Här ser man dom fina gröna pärlorna (Prickiform) som ramar in storken och knyttet! Här ser man in i påsen och kan smygtitta på dom sockersöta flickkläderna som pojkarnas nya kusin ska få! Detta behövs för att göra påsen. Se till att pressent pappret är av stadigt material, vik in varje långsida så du får två snygga sidor ( det blir liksom sömmen på påsen!). Sätt sedan dubbelhäftande tejp/lim längs ena hela långsidan, vik sedan över denna och sätt fast den med andra långsidan....då får du en tub! När du gjort detta vik ena kortsidan som ett paket, alltså vik in hörnen så du får en flik, sätt dubbelhäftande tejp på änden av denna och fäst upp den på din tub, nu har du din påse!! Hur enkelt och snyggt som helst!

torsdag 24 december 2009

En riktigt GOD JUL kära bloggläsare!!

Vill först och främst önska er ALLA en riktigt härlig och GOD JUL! Det är en fröjd att läsa alla kommentarer och att så många vill titta in.....det värmer och glädjer mig så mycket!!!!! Över 1000 träffar och 120 nånting inlägg jag hoppas att nästa år ska bli fullt med roligt pyssel och annat att plantera här i bloggen! Lådan som jag gjort ska min mamma få för att hon håller Julen för alla oss med den godaste maten i stada!! Si si mamma mia!!! En julig liten låda som kommer bli fylld med hemmagjorda kort som mamma kan använda då hon vill! Ha en härlig jul och ät och drick gott! Kramar till er från mig!

En stjärna att hänga i fönstret eller i granen!

En söt liten stjärna som jag sett lite varstans och tycker är så söt! "Ritningen" fann jag hos Scrap´n joy .Allt man behöver är dubbel sidigt mönstrat papper ,sax och häftapparat, lite band och lim eller dubbelhäftande tejp! Många varma kramar till er alla från mig!!

onsdag 23 december 2009

Nu lackar det!

Ja kära vänner! Nu är det nära...man skyndar att hinna klart med allt och alla klappar, färdigköpta och handgjorda...skulle vara bra om det var en vecka kvar eller hur!!??!! Ja i förrgår kvall när dom två minsta barnen somnat so ville John hjälpa mig att städa i min verkstad( Vi kallar lilla pysselskrubben det)....det låter bättre...så sagt och gjort släpade vi ut allt i köketsom snart var totalt belamrat med papper ,stämplar blommor och diverse pyssel....DIING DOOOONG..... WWWOOOOFFF WOOFF hunden tok skäller och jag snubblar i väg till dörren för att få tyst på stora vakthunden så han inte väcker småfolket som sover sött där uppe! Mannen sitter vid datorn med lurarna på och hör inget! Det är glada grannen Eleonor som kommer med svart vackert album under armen, hon vill ha lite hjälp att dekorera och det säger man ju inte nej till så jag och John vinkar in henne i röran!! Oh herre jä..ar kommer det spontant ur henne!!! Hihihi Men vi makar plats och sen går det av bara farten! Nu fick det bli lite "Light scrapping" för bilderna var redan väldigt fint klistrade men det blev fint i alla fall. Ska försöka blogga något senare! Eleonor kom med en present som tack för hjälpen och det ska bli spännande att öppna! Tack snälla rara!! Annars är det full rulle med jul stöket och granen lyser fortfarande med sin frånvaro men i dag ska den in!!! Måste bara hasta till stan och fixa det allra sista, bland alla andra sillioner människor som ska samma sak,,,, phu. Så nu e det bäst att sätta fart! Kramar till er alla