Bloggintresserade

lördag 14 augusti 2010

Lo av lite skräp...Dt uppdrag

Denna Lo hittar du här , under torsdagen inlägg...läs vad slags "skräp" jag använt så är det ytterligare en sak till man inte kan kasta hihihh!!!!
Kramar och tack för du tittade hit!!
Lina

fredag 13 augusti 2010

Hoo hooooo......

Jag har inte visat presenten till min DT-mamma Maria ännu, men hon har fått den....tyvärr hade jag inte hunnit klart med denna tagen till min x-tra Dt-mamma Sari, men nu är den äntligen klar!!!! Pappa A ligger i någon konstig influensa aktig sjuka och har svettats floder...hoppas att han snart är på benen..annars känns det som att det är dax att ringa doktorn!!!! OROLIG!!!
Barnen och jag har varit (ganska) tysta och duktiga idag...varit ute mest hela tiden så att Pappa ska kunna vila och bli frisk! Vi har klippt gräset och hoppat studsmatta och lagat god mat!! Nu sover alla gott och då kan jag med gott samvete sätta mig i pysselskrubben en liten stund innan det är dax att titta till sjuklingen och få i honom vätska!
Har gjort en tag med massa olika tekniker och prylar...sååå roligt att göra även om det är tidskrävande.Så här har jag gått tillväga... Limmade på ett kugghjul som kommer från en trasig kickboard efter att jag klätt min ganska stora tag med gamalt sånghäfte papper och stämplat det med lite olika Tim Holtz och Inkido stämplar. Fjärilen har jag färgat in med gul acrylfärg och duttat med Perfect Pearl Gold.
Blad rankan ritade jag och klipte ut, sen distressembossades den med Mustard Seed. För att se lite extra slitna ut färgade jag dom gröna öljetterna med svart acryl. Satte även Crackle paint i gudl på lite olika ställen! Lilla tagen som sitter i fickan är distressad med RustyHinge ...mottagarens favoritfärg!!! Tim Holtz och Inkido stämplar änvände jag till denna!!! Sen har jag strykt Perfekt Pearl över alla kanterna och wellpappen med fingret. Splatter från Inkido i guld emboss och Fired Brick emboss! Man kan även skönja en liten del av Inkidos runda datumstämpel som är en del av en större stämpel med fina fjärilar på. Jag använder mig ofta av delar av stämplar!! Vildas vackra brev-stämpel finns också med! Hela tagen är mistad med glittrig bronze från Tattered Angels. Svensk scrapbooking har tag utmaning nu och denna laddade jag upp där. Här ser du lite av det material jag använt till min tag...allt kom tyvärr inte md på bilden...men det mesta hittar ni hos Scrap&Hobby!!! Jag är ju tokigt förtjust i Sir Stampalot också , med deras roliga utmaningar och fantastiska priser! Kramar på er där ute och tack för att ni tittar in !!!!

Websterspage LO till Scrap&Hobby.....

Härliga websterspage papper har jag använt till denna Lo som jag gjorde på Scrap&Hobbys pysselträff!!! Vill du läsa om hur jag gjort så kika in på bloggen...det kan löna sig att kommentera där så småning om ¤ Blink¤ blink¤!!! Letar du efter just denna Lo så titta på inlägget för i går Torsdag. I dag bloggar Tessan något vackert alster hon skapat så passa på att titta på det också!
Lille goa JACOB provar sin nya bilbarnstol hemma i vardagsrummet!!! Ha en underbar dag!! massa kramar Lina

onsdag 11 augusti 2010

Wings of love.........

Först vill jag tala om för alla träffdeltagarna att ni har 15% rabatt hos Scrap&Hobby både på träffen och vid förbeställning..ange Nolträffen på din order.
Ja , så var det premiär att visa en tavla av denna typ...lite nervös , men jag gillar att måla trots att jag inte på något sätt kan. Får jag en bild i huvudet så kommer den ut och denna är i kärlekens tecken till nygifta och beställd att vara KaffeLatte/Turkos!
Tavlan är målad med en blandning av 4 acrylfärger och jag valde att mixa med scrap tekniker för att det är ju mitt liv!!!!
Stämplade Inkidos "tänk alla famnar" lite varstans innan färgen helt torkat så att jag lyfte bort färg. Duttade splatter med samma guld-metallicfärg som jag skrev texten. Vingarna ritade jag först på hård kartong , klippte ut och målade i skimmrande guld innan jag cracklade med vit. När crackeleringen var klar strök jag perfect pearl-gold på vissa ställen. ,Den turkosa färgen är otroligt vacker och gnistrar verkligen, för att få struktur på den stöpplade jag först ut vit tjock acrylfärg och lät den torka innan det var dax för lagret med turkos!
Här ser man tydligare hur crackeleringen blev och mina ram av tussar med gamla sånghäftespapper!!!! Kanterna på änglavingarna är distressade med Tubled Glass. Eftersom tavlan är så blingad passar den här..hoppas jag och kanske här !!!
Tack så mycket för titten
Kram Lina

söndag 8 augusti 2010

Till en kär vän.....

I helgen var vi i Skåne och besökte mina föräldrar, solade badade och åt god mat tillsammans med min lillebror Henrik och hans familj. Det var mycket jag ville hinna med när vi var där nere men bara hälften blev gjort och nu är vi hemma igen.
Jag håller på att förbereda inför träffen och fler sponsorer vill ställa upp vilket jag upskattar utan motstycke!!! Har massproducerat vid köksbordet sedan små folket gått och lagt sig...mer kan jag inte avslöja, men ett kort har jag hunnit med i mellan varven.
Grymt fina Bo Bynny papper har jag använt(eller hur Petra)?! Fniss!!
Ville ta upp det lilla gula och oranga som fanns i pappret och ritade en gren med blad som jag distress embossade med Mustard Seed...härlig effekt, lite som ett sandpapper blir det!! Sedan blingade jag till kortet med Stickles och en rosa rhinestone på min utstansade fjäril. Den är mistad med orange vattenfärg och stämplad med Vildas brev. Häftade fast Tim Holtz underbara text och doodlade ramen med glittrig Sakura-penna. Sir Stampalot ( min favorit) har en utmaning denna månad där detta kort kan passa och dom har mycket fina priser så skynda att göra "blingiga" alster!!!
Många kramar till er alla
Lina