Bloggintresserade

fredag 6 augusti 2010

Bind it all i pennform och DT album åt Scrap&Hobby...

I gårbloggade jag detta Bind-it-all album i pennform hos Scrap&Hobby!
Jag verkligen älskar att göra album i alla former och modeller...det är fler på gång!!
Ser bara fördelar med att ha en BIA-apparat för den går att integrera i alla möjliga projekt, att tex "dutta" i hålen med distresser eller acrylfärger så att det blir fina mönster och dessutom är den inte så dyr och stor!! Kommer visa lite av vad jag gör med min Bind-it-all innom kort här i bloggen!
Vill ni veta lite mer om mitt album kika gärna in hos Scrap&Hobby!! Ha en härlig dag! Kram Lina

torsdag 5 augusti 2010

Välkommen i en kruka....DT updrag

Denna altrade kruka bloggar jag idag på Scrap&Hobby , tyckte att den kunde passa i värmen!!!
Titta in på bloggen för jag har bloggat ett bonus alster idag!!!
Glädjande nyheter för er som är anmälda till träffen, fler sponsorer har slutit upp och jag ska försöka hinna blogga och lägga upp detta på trådarna lite senare. Nu måste mina hungriga små troll få sätta sig till bords innan det blir kris...man måste ju alltid förekomma...eller hur??!
Många kramar Lina

onsdag 4 augusti 2010

Blingigt Tack....

Nu är det bara tre plaster kvar att fylla på träffen i September...sen är det fullt!!! Det ska bli så himla roligt att få öppna dörrarna och släppa in alla pyssel sugna! Jag kan tala om att det smids planer för mycket roliga händelser under helgen och i gårkväll kom min Dt-mamma Maria och sköna Sari hit direkt efter stängning på Scrap&hobby. Med lite go mat i magen for vi till lokalen där vi ska hålla till i September.
Längtar tills vi får hälsa alla välkommna och vill passa på att påminna om att det går bra att förbeställa redan nu inför träffen (skriv på din beställning att du är deltagare). Under helgen står
Scrap&Hobby med den fina servicen att vi kan handla på kort så vi inte behöver ta med sig stora kontant högen!! Det är ju så tungt att bära när man har så mycket annat att kånka på!!! Fniss!!
Kortet jag gjort är fyllt med mist och maskning som inte syns.... och det är ju en smula trist när man jobbat lite...men men...massa Prima-blommor och bling, precis som vanligt. Jag vill också slå ett slag för den mysiga bubbel-stansen från ek . Den är så andvändbar och har precis fått flytta hem i min (lilla) stans samling!
Idag bloggar jag några sköna alster här!!
Ha en trevlig kväll
Kram Lina

söndag 1 augusti 2010

Vintage kort med Vildaflicka.....

Klickade in på Vilda för en liten stund sedan och såg att dom hade en rolig utmaning ...sagt och gjort in i pysselskrubben så fort småfolket somnat sött. Det gällde att lägga på en rem för sista inskick är 22:00 alltså bråttom bråttom!!!
Nu e jag klar och kortet på plats hos Vilda!! Bara att hålla alla tummar och tår för priset är verkligen fint!!
Kramar Lina

Prima smile......

Ibland ser man saker lite för sent.... detta var Juli månads utmaning på Stellas lilla blogg, man skulle inspireras av en splatter bild och så här blev mitt bidrag som jag inte fick iväg i tid!!! Så kan det gå, men jag tyckte verkligen om inspirationsbilden ! Istället blev den lite extra blingad och får åka till Sir Stampalots!
Jag har vågat göra en "flickig" Lo med två av mina grabar...undrar vad A kommer säga om detta när han ser det....
Egen quilladblomma med strössel på och massa andra vackra Prima bommor!!
Ha en härlig dag alla ni där ute!!
Kramar Lina