Bloggintresserade

lördag 14 november 2009

En liten drös söta små kannor!

Oj vilken produktiv pysseldag jag har haft!! Har hunnit med massor...det kommer bloggas efterhand, jag har lite som måste göras klart innan 12 i natt.....,och så ska allla barnen nattas och mysas med , hunden ska ut och....ja de e en del som ska göras. Hur som helst är det mycket klart!! Här har jag gjort en liten drös med små kannor på beställning, hemskt kul att göra dessa. Jag har använt lite olika tekniker på alla, stämplar, emboss, 3D lack, chalk, glitter stick mm. Hoppas ni gillar! Nu ska jag mysa med barnen som varit och badat i dag!

Detalj bild på en av kannorna

Har blivit alldeles förtjust i att göra dessa små kannor, här en i lila och turkos! Använde turkosa och lila blommor(finns på motsatta sidan!) och turkost organsaband.Lite brads och glitterstick ....ta... daaaa!

torsdag 12 november 2009

Jul hälsning!

Kanska inte den mest använda färgen till julkort...blå men varför inte?! Inkido är ju bara så bra, fina matchande papper, lätt att få fint med dessa.Har dekorerat insidan med det rutiga pappret.

onsdag 11 november 2009

Min kille i rosa!!!

Ja,undrar vad mannen ska säga när han ser detta!!!Är i alla fall jätte nöjd med denna "tjejjiga" Lo! Den är skickad till stämplenstudions skiss tävling och nu e de bara att vänta och hoppas på turen!Passa på att besöka denna trevliga blogg. http://stampelstudion.se och varför inte delta i tävlingen sista datum är 31 November.

En av mina Lo´s från helgen!

Vet inte riktigt om jag känner mig helt färdig med denna Lo men tycker om den...bara för att Lille John e så söt, fotot e taget från favorit grannens och bästisarnas fönster.Gillar jättemycket att scrappa i bara ett fåtal färger har jag kommit på...blir mer och kanske man ska ge sig på en momokromatisk Lo...den som lever får se!!

tisdag 10 november 2009

Bilder från träffen

Jennie passar på att shoppa lite nytt Fullt fokus på vackert skapande! Här ses Melinda och Marie när dom e i full färd med att färdigställa sina uppslag till en av utmaningarna.

söndag 8 november 2009

En alldeles underbar pysseldag!!

Tacka alla goa pyssel tjejer som kom till Scrapträffen i dag!!! Det samlades verkligen kreativa pyssliga tjejer,både kort och Lo makare...sen kan ni ju bara tänka vad som hände!! Flinka fingrar och skarpa pysslar hjärnor satte genast i gång att spotta ur sig det ena fina alstret efter det andra....somliga i rasande takt och andra....lite mer makligt!! Hihihi...men väldigt vackra Lo´s och kort skapades under hela dagen, kommer blogga lite av dessa under veckan! Som tur var hade vi Ylva på Scrap´n joy med oss så vi kunde handla när egna materialet tröt...eller bara för att man var sugen på lite nytt......som alltid! Det jobbades, byttes ideer och material för att kunna delta i dagens utmaningar som sponsrades av INKIDO och Scrap´n joy. TACK säger jag för dessa toppen priser!!!!!! Som annordnare till denna träff var det min uppgift att se till att hålla denna pyssliga hord mätt och belåten och det hoppas jag att jag lyckades med! Min snälla mamma hjälpte till massor, hämta mat, fixa i köket och hjälpa mannen att passa busiga pojkarna! Tack alla för en super kul pysseldag! Bilder kommer bloggas innom kort! Kram och gonatt kära vänner zzzzzz

Kort leverans innan scrappträff start!

Ett blommigt grattiskort i lila/brun/gul med lite tokig stil! Stämplade massa blommor i ocg på kortet som jag färglade med tombow och promarker pennor

Far är rar!!

Detta fick våran lilla Pappa tillsammans med frukost bricka och en fin tröja idag! Gjorde kortet som inspiration efter en egenhändigt ritad skiss (För första gången i dag ska jag visa en sån!!! Ohaaaa!!!)till en av utmaningarna på dagens scrappträff.Filade klart kortet precis innan läggdax i går....kom i säng innan 12!!