Bloggintresserade

lördag 17 september 2011

Hej på er alla!
Jag har varit ...eller är rättare sagt är lite sliten och det jag uppskattar mest just nu är att gosa med grabbarna i soffan om kvällarna. Jag har jobbat massor sedan träffen och har måst prioritera sömn så fort jag kunnat. för att komma ikapp lite grand. Jag hoppas att ni träffdeltagare har förtröstan...alla fina alster ni gjorde under helgen kommer i vad jag hoppas en slideshow!
Hello Peps!
A tired Lina posting an altered woodencabinette with gorgeous Prima goodies! As you migt allready know I´m a huge Prima fan and if I could I would swim in a pool full of Prima lovellyness!! A girl can deram ....right?! Giggles!!
I haven´t had a lot of sleep lately due to work so this will be a bit of a quick post from me. I promised my crop participants from last weekend that I would have put all of the great crafting during the over night scrap marathon into a slideshow, but i have to put them on halter for just a bit longer still. The once who awaits fore some thing good can never whait too long. That´s a swedish saying. I´ll try to be good and put it ll thogether but it is a massive task....sooooo a huge cup of coffee after a few nights of terriffic sleep...then you´ll se!
Jag har använt Celebrate " Secret admirer" papper att dekorera med efter att hela byrån fått sig en strykning med gesso. Jag gillar att jobba med gesso för att det torkar extremt fort....bra när man är en otålig pysslare som jag!! Kanterna är distressade med Cat eye Dark Bark för att få lite extra vintage känsla.
I used the.... oh, so lovelly feldt Rub-ons from Prima. Can´t seem to get enough of them!!
Primablommor och halvpärlor pryder alla sidor och lådor tillsammans med de galet fina filtdekorationerna som man bara gnuggar på. Lätt som en plätt!!
Prima Prima Prima...man kan inte annat än att gilla dessa underbara scrapsaker. Jag tycker om att altra saker och denna lilla byrå kommer husa lite smått och gott i mitt scraprum....som just nu ser ut som om en tornado svept förbi!
Tack så mycket för att ni hälsar på och förlåt att jag är världens absolut sämsta på att lämna rara ord hos er. Ni ska veta att jag uppskattar era besök så innerligt!!
Hoppas att jag kan ge er en gnutta inspiration i alla fall!
Många kramar till er!
Lina
That is all from me today and before I snuggle into bed I would like to sy a big thenk you for visiting me!
Have a great day and happy crafting
Hugs Lina

onsdag 14 september 2011

Tattta taaaa taaa....och nu är hon krönt!!

Hej allihopa!!
Nu har vardagen åter tagit plats efter en makalöst rolig helg med alla Nol-träffens pysslare!!
Jag har aldrig skådat så mycket härlig creativitet och goa scrappare! varje år när jag öppnar dörrarna slås jag av samma tanke...ohhhaaaa vad mycket prylar alla har med sig!!! ( Det ska väl tilläggas att min bil var max-lastad på vägen ner...inte en pinnal till hade gått att klämma in!! hihihih) John (äldsta sonen åkte med ner till Götet för att få chansen att leka med sina gamla kompisar och ta en roadtrip ensam med mamma! det är hur roligt som helst att tillbringa 6 timmar i bilen tillsammans med en lite kille som har en mun som sällan är tyst. Tiden flög kan jag säga och skrattade så jag fick ont i magen gjorde jag!
Träffen är lika rolig varje år att hålla i och alla förberedelser likaså...det var som jag sa när vi var klara på söndagen...att det kändes lite vemodigt att "moroten" var borta för detta året. Ska erkänna att planer är redan i verket inför nästa år, .detta kommer innom kort!
Jag kommer lägga upp alla fantastiska alster som deltagarna skapade under helgen men börjar med att annonsera Nols-Scrap Queen 2011. Röstningen gick till på följande vis. Under alla utmaningar helgen igenom röstade deltagarrn på alstrena utmaning för utmaning, som resulterade i olika vinnare. Rösterna från utmaningarna sparades och på söndagen räknades de samman . Den lyckliga som kammat hem flest antal röster och som vi gratulerar till att kunna titulera sig Nols Scrap Queen 2011 är ingen mindre än Camilla "Snabbscrapparen " Pettersson!!!!
GRATTIS GRATTIS CAMILLA!!! Det var fantastiskt roligt att se din reaktion!
Överräckandet av kronan gjordes av förra årets drottning Linda "Scraplinda" Horn som verkligen visste hur Camilla kände sig!!
Priset till årets drottning var sponsrat av HOBBY&HANVERK och REPRINT.Det vackra albumet som kommer följa kronan framöver är både scrappat och sponsrat av Pyssedags Ciza.
Eva på HOBBY&HANTVERK sponsrade Nols Scrap Queen med ett makalöst Melissa Frances kit inehållande ett paper pad, blommor, spets, matchande cardstock, halvpärlor och tags och REPRINT stod för den fina rosa scrapväskan.
Ni ska ha stort TACK!
Jag vill tacka alla våra underbara sponsorer för att ni ställt upp med så fina priser!!
Utan er hade helgen inte varit den samma!!! Det är ni som gör så att jag har den stora äran att dela ut alla dessa fina saker till de kreativa deltagarna som en morot för att dom är så duktiga!!
STORT TACK TILL
Ni är bäst!!
Klicka på sponsorernas länkar och ta en titt på allt vackert som erbjuds!!
Det varmaste av tack till alla er deltagare som förgyllde Nol-träffen 2011
Fler inlägg om träffen kommer
Massa kramar Lina

söndag 11 september 2011

Rapport från Nol -träffen

- Posted using BlogPress from my iPhone Mitt i natten och lite pyssel rapport från Nolträffen! Alla goa deltagare har skapat så jag är alldeles stum!! Själv har jag lyckats åstadkomma ETT helt alster....... Hihihi ja så det kan gå! Vi har haft utmaningar under hela dagen och jag har fått dela ut så fina priser från sponsorerna. Så småningom kommer ni alla få se vad som gjorts här i lokalen. Just nu kl strax innan 01.00 så är vi 11 tappra scrappare kvar medans resten av styrkan sover gott!!