Bloggintresserade

fredag 26 april 2013

Inzpira publicerad:)
Det är soligt och varmt just nu och det känns äntligen som att våren kommer stanna. Hoppas ni mår bra och hinner njuta lite av fina vädret. Jag är inte flitig i mitt pusselrum direkt och sannerligen inte här på bloggen men hoppas på lite bättre tid när det blir semestrar sen.
Saknar att vara kreativ så jag kan gå upp i atomer :)
Det var väldigt roligt att få vara med i Inzpiras fina fina tidning med mitt album jag gjort från vår resa till New York.Bara Prima för hela slanten och ni som känner mig vet ju att jag är grymt förtjust i just det:).
Jag har använt hård kartong som bas och målat den med svart akryl längst ytterkanterna sedan dekorerat med blommor, chipboard och annat smått och gott.
Vi hade en fantastisk resa manen och jag, vi var modiga och bestämde oss för att göra denna lång weekend tillsammans med barnen i tryggt förvar hemma, svår ångest innan planet lyfte när inte barnen satt bredvid kan jag villigt erkänna.
Väl på plats hade magiska dagar på Manhattan. Kan inte nog beskriva hur kul vi hade.
Vi reste ganska mycket tillsammans när vi först träffades och allt kom tillbaka till oss, nu ska barnen med och få fina upplevelser att minnas.Lite hästfägring också så klart, vacker droska i central park.Albumet sett från ryggen :) jag har bundit i hop det med gamla metall band från reflexer, ni vet sånna med kulor! Fiffigt och slitstarkt!!
Om ni vill se lite finare och fler bilder på albumet så finns det i förra numret av Inzpira:)

Ha en bra dag
Tack för att du tittade in

Kramar Lina