Bloggintresserade

lördag 13 februari 2010

Blinka Lilla Stjärna babymobile

Dagens pyssel blev en tjejig babymobile, helt i min favorit färg! Lite tråkigt att inte fota i rätt miljö men barnen sover sött...och för den delen har vi bara pojk rum ju!! Den kommer inte helt till sin rätt men i alla fall ....Basen är vita snören som lätt lockar sig och blir fina och det gick några meter kan man säga! Längst upp sitter en rosett med hjärtan på och under själva dragspels hatten sitter stjärnor fast med rosetter i prickigt organsa band. Punchade tre små hål i stjärnorna för att fästa elastiska glittriga snören (bara för effekt!) och ett lite större hål där det vita snöret löper i genom. Egna blommor sitter på vardera sida om fjädern och lite andra rosa blommor agerar avslut på mina tåtar! Glömde att berätta att "hatten" går utmärkt attt använda till lampa när bebis vuxit ur själva mobilen!
"Hatten " är accordian vikt mönsterpapper från PaperPad, till denna behövde jag ett helt ark 12x12 inc som jag delade vågrätt på mitten och sedan "dragspels vek" jag båda och fäste ihop dom så dom bildade en cirkel. Punchade små hål i spetsarna på vecken runt hela överdelen och trädde en bit rosa garn i genom och snörde åt för att få "lampschärmseffekten"!! En stor utstansad fjäril och lite blommor med glitter fick bo på utsidan! Runt nederdelen sitter ett sammetsband i cerise från Panduro.
Detta är vad lilla bebisen ser när hon ligger gott i sin trygga säng! Utstansade stjärnor som är stämplade med mini bubbelplast i färgen "Wild Plum" och efter det änvände jag mina favorit mini bokstäver och skrev "Blinka Lilla Stjärna Där" fördelat på de fyra stjärnorna. Insidan av mobilen är dekorerad med utklippta fjärilar och blommor från ett glittrigt mänstrat papper och prinsessan i taket är ett inbjudningskort älsta sonen fått som är lite ändrat för att passa här! Små rosa rhinestones sitter och glittrar på alla stjärnorna....tyvärr ingen bra bild på det, förlåt!
Liten närbild på vad bebisen kan vila ögonen på!! Hoppas jag kan inspirera till att göra babymobiler! Denna är med i en hop här som hänger i hop med den här
Ha en härlig kväll och ladda ordentligt inför morgondagen!!! Kramar Lina

fredag 12 februari 2010

En Puss!!

Insett hur svårt det är att distressa när man är ny på det....men det är bara att träna!! Kortmakarns söta buss stämpel blev mitt första offer!!
Måste be om ursäkt för usel bild kvalitet idag...vet inte vad som hände!! Kortet är i alla fall svart/beige/grått och rött. svart cs som bas och ruggade kanter. Är så glad över mitt nya clearstamp alfabet som jag inhandlade på INEX, det finns tre olika storlekar på både siffrorna och bokstäverna , det kostade inte mer än 59 kr(Ett riktigt kap tycker jag!!) Ett vackert rospapper är det ända mönstrade pappret jag använt annars bara cs som jag stämplat och punchat med min Martha Stewart stans...vill ha fler!!! Hit ska detta kortet fara!
Ha nu en mysig fredagskväll och krama varandra

onsdag 10 februari 2010

Tack!!

Explodingbox beställd till en snäll kollega! Beställaren ville ha en likadan box jag gjort förut...men inte i kärleks tema utan till en arbetskamrat som jämt ställer upp...och så här blev den! Utstansad fjäril, halvpärlor från Reprint och självhäftande bård med hjärtan pryder locket tillsammans med glitter. På insidan finns samma papper som på utsidan(Paper Pad) och utstansade bokstäver från lite olika alfabet (Hippie Chick, Chick-a-Bee och Metro) Gjorde olika "krumelurer" med guld ståltråd i mitten. På ena "krumeluren" sitter en turkos pärla och sen snurrade jag olika papper runt en smal blommpinne och fäste i bottnen. Utsidan på boxen pryds av wellpapp, ängel, knappar, band, blommor, brads mm. Stämplade TACK med clearstamp bokstäver på bruna fyrkanter och doodlade ramar med vit gellroler penna! Hoppas att mottagaren känner hur mycket hon betyder för sina kolleger när hon får denna! Kram Lina

måndag 8 februari 2010

Ett litet bo!

Nu finns det en kompis till den andra fågelholken! Denna är byggd av vackert INKIDO papper och vit wellpapp. Ett romantiskt litet bo till någon som just flyttat. Denna lyxiga lya har även kamin att elda i .......hörs det att vi letar hus och har läst en och annan beskrivning????
Välkommen in! En blomma från en ljusmanchett sitter runt pinnen och spets som "gardin" i ingången.
Kram Lina

En ur go bamsekram har jag fått!

I går var en lyckosam dag...det formligen haglade bra saker...en av dessa var Nalle kramen från en fantastisk scrappare Carina , den värmer ända in i hjärtat!!! Tusen tack Carina...du är en kär nyfunnen vän!! Snart ska denna goa lilla björn få sprida mer glädje bland mina vänner!!!
Varma kramar till alla er där ute !!

En award har skickats till mig!!

Tack snälla Linda för att du skickade denna fina award till mig, den uppskattas jätte mycket!!! När man får en sån här så ska man också skicka den vidare till 7 andra kreativa bloggare och det är inte svårt...för det finns otroligt många kreativa scrapkonstnärer både nyfunna och gamla bekantskaper som är väl värda denna!! Man ska också dela med sig av 7 sanningar om sig själv...såååå här kommer dom! 1. Jag är galet förtjust i choklad ( Har vi det hemma och inte dom andra i familjen håller sig framme så är det offtast slut när dom kommer till skott!!) 2. Skulle kunna bosätta mig i Thailand med familjen närsomhelst! 3. Drömmer om att hälsa på bästisen Kellie i Australien. 4. Är till yrket Djursjukvårdare (Stordjur) 5. Blir alldeles vild när jag kommer in i en scrapbutik....korgen blir proppfull en nanosekund. 6. Blir lätt rörd av omtanke! 7. Är makalöst glad för alla vänner och scrapvänner! Nu ska jag utse 7 vänner som ska få denna...här kommer dom utan inbördes ordning! Petra , Carina , Reija, Ila , Mia, Chris, Nicole, Nu ska jag flyga runt och meddela dessa duktiga scrappare! Kram Lina

Nu har jag tur igen!!

Fick lite mystiska grattis önskningar i går och böjade titta runt bland tävlingarna jag deltagit i och då fick jag se att min altrade plåtburk vunnit hos PYSSELTAGEN måste säga att jag inte annat kan än att erkänna att jag haft flax på tävlingarna!!!! Hoppas att det håller i sig så här för det är VÄLDIGT roligt att shoppa scrap saker och hos PYSSELTAGEN finns det mycket kul!!! Tusen tack för att ni röstade fram min burk bland ALLA dessa fina bidrag!! Kramar till er på PYSSELTAGEN!!!!

Fågelholk!

En fågelholk till några som just köpt nytt hus!! Detta lilla bo kan man hänga i fönstret om man vill. Stämplade söta små blommor i lila runt hela nedre delen innan jag fästa i hop den , likaså körde jag den genom Cuttlebuggen (stansmaskinen) och punchade ut ett hjärta så att "fågeln" kan flyga in och ut. till sitt pinne rullade jag en bit lila cs , samma som jag gjorde bladen med. Taket är klätt med en servett i turkos/vit. Om man har lust kan man ju stoppa i biobiljetter så att de nya husägarna får en liten paus i allt flyttande och renoverande! På baksidan sitter två stämplar "Home sweet home" från Maya Road och "Grattis" från Panduro (liten och bra).En stor lila gardenia finns också här och lyser upp baksidan av "Huset". Ha en härlig dag Kram Lina

söndag 7 februari 2010

Bee-Mine!!

Nu behövs det mycket kärlek här på min blogg efter allt sorgligt som hänt!! Tack alla ni rara bloggbesökare som lämnar gulliga avtryck till mig, det lyser upp min dag!! Ni är bäst!!!! Man FÅR tassa omkring också....det går bra!!!!! Här har jag gjort ett FlipFlop kort i kärlekens tecken! Ritade en egen geting som håller i ett hjärta och "Hon" fick glittriga vingar att flyga till mottagaren med, fräknar och små skor på fötterna!. Stansade ut blommor och gjorde dom randiga och UTEE:ade(ultra thick emboss)dom för att få en lite annan kännsla. Doodlade tillsist en ram runt mitt lilla Bi. Bubbligt gult papper som jag fyndat någonstans, svart ram av cs och två små gulliga bin i vardera hörn.Text rutan är av gul cardstock med en ram av zickzack band och där ändarna möter varandra har jag satt blommor för att dölja detta. Kramar till er alla Lina