Bloggintresserade

lördag 27 februari 2010

Grabbigt!

Detta kort är enbart gjort på saker man kan ha hemma....alltså inga köpta scrapprylar!! Jag klippte ut de röda bokstäverna ur ett av COOPS special K fling paket , samma med stjärnan och "Du" som jag färgade in med barnens vattenfärger. "Du" skrev jag själv på kartongens insida och klippte ut. Doodlingen på "Du" är gjord men mannens gamla tipex. Bakgrunds stjärnorna är duttade med en make up svamp och vattenfärg och voila så har man ett persomligt och INte dyrt kort att ge bort!!
Alla som besöker bloggen är inte scrappare(men man kan ju försöka lura in dom !!!) Här är ett kort man lätt kan göra även om man inte har en massa shysta scrapprylar hemma, kommer att visa lite sådanna kort in i mellan här på bloggen!
Allt du behöver är lite tidningar( att klippa bokstäver ur, det är bäst med omslag för att dom är lite stadigare offtast.), klister av något slag, olika knappar som du säkert har gömda i sy korgen(eller ring mamma!!)...i värsta fall kan man norpa extra knapparna som offtast sitter vid tvättrådet på era kläder!! Vatten färg, eller kanske barnens kladdkritor. Bara fantasin sätter gränser för ditt skapande! Ska man på kalas och inte har något kort, så är det bara att klippa och klistra för att få ett pesrsonligt kort att ge bort!
Jag ska visa ett likadant kort som detta gjort med enbart ovannämda saker, och det kommer i detta inlägget...måste bara få lillebror att ta en behövlig tupplur!
Till detta kortet har jag använt vit cs till bas och stöpplat Faded Jeans runt en stjärnmall, knappar satt i en cirkel och en röd distressad stjärna med Worn Lipstick och en doodlad söm. Grattis är utstansad "Merry" och Grabben utstansad " Chick-a-bee". Runt kortet har jag chalkat med svart stämpeldyna. Lycka till vänner och kom i håg att alla bosktäver ni hittar inte behöver vara lika stora eller ens ha samma färg!!
Kram Lina

onsdag 24 februari 2010

Tacksam!!!

Denna skapelse är gjord efter makalösa TESAN´s mall...hur kul som helst att göra och det blir en fröjd att ge bort.....!! Hoppas personen i fråga blir glad...och nu kan jag inte säga mer!!! Kortmakarens söta giraff blev lila ( hoppas han inte misstycker!!) och fick glossy accent över hela sig...plus att små klåfingriga barn fingrar var tvugna att känna vad det var för glansigt på....så det är gjort några gånger extra!! Till fluga fick giraffen en rosett av rosa garn. Innan jag börjde dekorera åkte skapelsen genom cuttlebuggen och fick sig två QK stansade hjärtan med amourbågarna mot varandra, som fönster sitter ett fint silvrigt nät fäst med teijp på insidan. Veckade sidenband och gjorde en blomma som sitter i den utstansade blomman, bladen är utklippta i cardstock. Min lila giraff är fäst med 3D kuddar så den sticker ut lite! Båda stämpel motiven är färglagda med tombow pennor. Passar på att ha med denna gåva hos Robyn för jag tänker att om man försöker tävla med mycket man gör då behöver inte mannen bli så uppspelt att man lägger stora pengar på sin hobby utan att man kanske kan få lite grejjor istället!!!! Det är dagens tips från mig!!! Finns det någon mer som handlar pysselsaker kontant?????? För att det inte ska vara föööör tydligt i checkboken!!! Hihihihiiii.
Den nya fina stämpeln från REPRINT...jag bara älskar den!!!! Då jag vann detta set kunde jag inte på något sätt välja vilket av alla de fina seten så jag bad om hjälp och detta ljuvliga set var det som kom!!!! TACK!!!! Fönstret är av ett 12x12 inc papper med befintliga vite rutor i, lite fina blommor brads och bladranka! Det var väldigt kul att göra ett "kort" som detta och det ska bli roligt att ge bort till denna rara person!!
Kramen till er!!

tisdag 23 februari 2010

The Coolest Chick Alive

Detta kort ska skickas till en tjej som är den coolaste som står i ett par skor!!! Ett funkit kort med Marinas fräna kyclking och en lite hög med stjärnor i olika storlekar och material. Coolest är skrivet med svart glitterstick och satte ögon i o´na!!! Basen är en jätte fin cs som är ribbad till strukturen...vet inte vad den heter tyvärr! Kanterna är distressade med Faded Jeans!!!
Ha en ljuvlig dag i solen!!
Kramar Lina

Full med kalorier men ohh så god!!

Var bara tvungen att frästa er med en av muffinsarna som grabbarna och jag svängde i hop i dag....äh hrm...nå ja..helt lätt var det inte men vi fixade det tillsist och barnen skulle prompt ha sånna där läskiga sten hårda silver kulor på...ville inte höra talas om små söta hjärtan inte!!! Man kan väl säga att i vår familj är det inte majoritet tjejjer!!!! Inte ens hunden är tjej!!! Fick snabbt lägga in de o garnerade muffinsarna i frysen innan dom slukades av sugna små rackare, för pappan i huset vill också smaka!!! Kram Lina

Britt-Inger gav mig en award!!

Känner mig hedrad och glad för denna fina award från en rar tjej som ofta är här och lämnar de sötaste spår efter sig. Hon heter Britt-Inger !! Tusen tackar ...du sätter ett leende på mina läppar och nu kan jag somna gott efter ett pyssel maraton...klockan är snart två...( efter midnatt alltså!!) ja ja ja jajjjjaaaa ...ska gå och lägga mig!! Kramar till alla er
Lina

måndag 22 februari 2010

Björnen Bruno kramar er alla!!

Idag biter det i kinderna när man sticker ut näsan genom dörren!! Lillebror sover sött på pälsad till tänderna i sin vagn utanför dörren efter en tur med hunden. Nu sitter jag med en go kopp kaffe i handen och ska strax sätta i gång med att baka med stora pojkarna. Det blir muffins av olika slag på beställning av Pappan i huset!!! Igentligen skulle han inte få några. för han har varit olydig och åkt till jobbet med Cameran i fickan, så jag kan inte visa er vad jag gjort...men det kommer!! Jag håller på med en massa "hemliga" projekt ocksa som jag inte kan visa förrän sakerna nått de som ska få dom men snart kommer ni alla ta del av pysslet här på bloggen! Därför vill jag ge Bruno bamse kram till er så länge för att ni är bäst!!! Tack för att ni hälsar på mig och mitt pyssel!!! Ha en härlig dag i snön mina vänner Kram från Bruno och mig!!

söndag 21 februari 2010

Jag har fått en till award!!

Vad glad man blir när man får beröm av andra jätte duktiga scrappare!!! Nu har jag fått en av Superduktiga MALIN
och det är super roligt, man blir både stolt , rörd och förundrad dessutom grymt tacksam!!! Tack snälla Malin. Nu är det min tur sända denna vidare till 7 härliga scrappare och skriva 7 sanningar om mig som ni inte visste innan
1. Har en smula svårt att passa tider (fast jag VILL) nu när tre små barn finns i bilden.
2. Blir lätt sentimental när jag sitter i soffan på kvällen och tänker på vilka fina barn vi har!
3. Har långt tålamod...men om blir jag arg...då ryker det i knutarna!!
4. Började rida innan jag kunde gå och fick egen ponny när jag var 6 år..han hette "Bruno", söt som socker men kastade av mig så fort han fick chansen.
5. Älskar att åka skidor med familjen.
6. Har vält omkull ett utedass när jag var liten , tillsammans med busiga vänner!!! Inga namn)!!
7. Kommer aldrig i säng före midnatt.
Kram Lina