Bloggintresserade

fredag 9 april 2010

Galet grattis i konstig form!!

Jag VILL att dygnet ska vara längre!!!! Måste se mig besegrad av tiden.....har sååå många alster jag vill göra innan deadline, med det ÄR omöjligt!!! Nedrans!!!!!! Ja...man ska i alla fall vara glad att man hunnit med lite!! Har varit "vissen" ett par dagar och ur slag men hoppas studsa tillbaka snart!
Tack alla raringar som lämnar mig goa kommenterer , ni kan inte ana va lycklig man kan bli!!!
Nu till kortet jag gjort ...det ska vara till en rockig tjej och dom är många som ska dela på det så därför fick jag tänka till och kom på en lösning som kommer nedan! Basen är vanlig svart CS och en stor wellpapp stjärna med doodlad vit söm, en utstansad stjärna som Lås, lite spets och bubbelplast stämplad stjärna...en ritad bling bling elgitarr och tittar man noga ser man att stjärnan är delad mitt i tu!! Varför .................................
Jo, det ser man här!!! Så här ser kortet ut när man öppnar det! Hittade vikningen på en bloggrunda för ett tag sedan men kan inte komma ihåg var....förlåt mig!Alla dessa stjärnor som sitter instuckna i fickor är dubbelsidiga eftersom det är många som ska ge bort detta kort och så sitter dom fast på grön tråd. En liten närbild på stjärnorna!! det var meningen att detta kort + en Lo skulle vara med på Scrappiz CC´n ...men Lo´n har inte en sport mössa till chans att bli klar så det lägger jag på hyllan och slutar hettsa!!! Den blir klar när jag gjort andra projekt som måste få förtur!! Nu ska jag gå och sova för i morgon väntar äventyr!! Må väl kära vänner!!! Kramar Lina

onsdag 7 april 2010

Till en liten ALMA i lila och turkos!!

Måste bara erkänna att jag älskar dessa servetter från Ikea, man kan göra så mycket mer med dom än att torka munnen!!!! Nu har jag varit lite busig och gjort ett kort till en kär vän men inte helt hållit mig till färgerna hon beställde, jag kunde helt enkelt inte låta bli att ha denna färg kombinationen. Jag var bara tvungen!!!! Om hon vill ha grönt så är det ju bara att knåpa ihop ett till!! Hihhhih!
Embossade thickersbokstäverna med vitt pulver från Kortmakaren ett pargånger för att få det lite extra tjockt och även "Mamma Filuren" därifrån fick vara med på detta kort!!
Ha en härlig dag!!
Kram Lina

Liten Bedårande Söt!!!

Mitt hjärta blir alldeles varmt när jag ser dom här bilderna, fina lille Jacob som bara sov och åt när han var liten....kompisarna skojade att dom aldrig fick se homon i vaket tillstånd. Han sov som en gris i vagnen långa härliga pass när vi var ute !! Han sover fortfarande ute i vagnen på förmiddagarna när jag lämnat dom andra två på dagis. Men nu är det fart i honom kan ni tro!!
Jag har använt lite diverse till denna Lo, lite struken Ikea servett, blommor från en ljusmanchett, en slatt av brun spets som sticker fram vid bilden och jag tror att jag blivit lite doodling tokig eller frälst om man hellre vill! Fäste turkos punchinella runt hela cirkeln tillsammans med vit spets och lite mini knappar.Thickers och stickers bokstäver och lite egna sen var det klart att bifoga till "Grodans" härliga skiss på Scrappiz CC!
Får inte till färgerna riktigt när jag fotade av Lo´n tyvärr. kanske för jag göra on i morgom....vi får se.
Nu ropar sängen . Sov gott alla vänner och tack för era besök!!
Kram Lina

tisdag 6 april 2010

Nu är det vår!!

Ett vårigt kort med utstansad pippi , dppdlad ram och blommor!!! detta är också till CC´n på scrappiz.
Har shoppat fint i dag till köket...det kommer bild på detta sedan!!
Helt ny färg och mycket trevligt!!! MMMMyser!!
kram Lina

måndag 5 april 2010

Sommrig "Gubbe"

Ett kort med fokus på stämpeln!!! En bjässe "Gubbe" färglagd med Tatterd Rose, Worn Lipstic Walnut Stain och Pine Needles! Basen är wellpapp, lite grön CS som matta till motivet. Kortet är till ett par som just köppt hus! Nu ska jag pyssla vidare!!!
Kram Lina

Lo till Scrappiz cc

Här är mitt bidrag till teknik utmaningen...man skulle använda sig av 5 olika tekniker jag har RIVIT mina papper på olika ställen, KLADDAT MED ACRYLFÄRG som ett hörn till bilden av godingarna, sen har jag SYTT förhand i min FILT blomma med gröna stygn. Mina bokstäver har jag STANSAT ut med "Grodan" och tillsist har jag RULLAT PAPPER på lite olika sätt, runt ett grillspett och i olika mönsterpapper nere i vänstra hörnet! Tittar man lite noga så sitter det en rulle i Jeanstyg också!!
I dag har vi varit på äventyr hela dagen, först en tripp till Ikea och handlade( ny hall matta) och lite annat smått och gott och sedvanliga mellan köttbullarna, sen ner i plurret i Kungälv för att avsluta med skridsko åkning...så nu har man rört på fläsket!! Hihiii. Perfekt uppladdning för natt pyssel!!! Hela familjen utom jag sover!!!
Må väl och scrappa så det ryker!
kram Lina

söndag 4 april 2010

En söt liten ask till någon man tycker om...

Godmorgon kära vänner!!
Igår sken solen och värmde våra vinter trötta kroppar...liksom idag! Hade ett samtal med tjejen på andra sidan älven... hon som tycker att jag ska paddla till träffen på Kongahälla nu i april... härliga människan Petra, vi pratade en god stund om pyssel kuligheter och en massa annat tok....huruvida det blir paddling till träffen/mässan får vi se, men dit ska jag i alla fall!!
Hela eftermiddagen spenderade familjen och jag i Slottsskogen...mmmmm det är så kul att vara där , barnen leker och tittar på alla djuren och mamman och pappan myser och hänger med!!
Kvällen bjöd på god mat och film bara vi!
Denna lilla ask är väldigt lätt att göra, började med vit CS som jag mätte ut storleken på lådan(så stor jag ville ha den när den var färdig )+ två cm åt vardera håll, botten gjorde jag en aning mindre så att locket sedan lätt går att sätta på. Dom där "extra" två cm bigade jag in från alla håll och en liten bigning till i varje hörn i dom små fyrkanterna som blev efter att jag bigat långsidorna och kortsidorna ,färdigt att fästa ihop!! När det var klart hade jag två små lådor , ett lock och en botten! Stämplade med Inkodos fina KRAM stämpel och en blomma och hjärtan i askens botten och på locket som jag ritade av och klippte ut ur tjock kartong och målade med vit acryl färg (eftersom den sticker ut på alla håll). Stansade ut en oval med spellbinders när jag fäst ihop det mönstrade pappret med locket så att min oval hamnade på rätt ställe. Stämplade en blomm swirl och dekorerade färdigt innan jag till sist fäste lockets front på själva locket . Kronan är i trä och först målad med brun och sedan vit acrylfärg och innanden hann torka tryckte jag en Inkido text stämpel på den, klippte också ut ett fönster i plast med inbyggda rutor och så var asken klar. En bra att ha ask att ha till hands ....prova gärna det är inte svårt!!
Kramar och Lycka till!!!
Mys i solen...och Chris...jag tänkte på dig i går!!