Bloggintresserade

lördag 4 september 2010

Prima tag.....

Greetings to all of you!! I´ve decided to blog in both english and my native language since google translation is....well lets just say you can have a bit of a lauge lots of times and by god it´s nice to laugh ,but often the translation is down right wrong!!! I on the other hand have to appologize for my bad spelling from time to time...bare with me peeps!!!!
The tag i made looks very petit on this picture but infact it´s a huge one... if you´ll have a look at the flowers you get an idea of just how big it really is!
Don`t know what happend to the kurled corner of my patterned paper...it looks compleytly flat in this picture?!
I´ve used Prima flowers and lace, distressed and masked with Tim Holtz, Broken China/Tumbled Glass and Aged Mahogany..and just a tad bit of Peeled Paint.
Nu har det varit ganska mycket starka färger här på bloggen ett litet tag så idag blir det en ko-vändning med rosa och turkos/blått!!
Jag har maskat med Tim Holtz och distressat, och med Prima blommor och spets har jag dekorerat!
Metallbladet är "duttat" med ljusblå acrylfärg och sedan avtorkat med fuktigt papper.
Medan detta inlägget bloggas sitter vi 40 st pysslare i en mysig lokal två hela dygn och skapar tillsammans...bilder kommer innom en snar framtid! Jag önskar att ni alla var med...Nol träffen är en årlig företeelse så i September nästa år är det dax igen!
Glöm inte att det är tävling på Scrap&Hobbys blogg med toppen pris 500kr att handla för i butiken!!! Skynda över och var med vet ja!!!
Många kramar Lina

torsdag 2 september 2010

Bind-it- all till presentation av DT gänget på SCRAP&HOBBY.....

Så till mitt andra inspirations alster hos
där jag har turen att gästdesigna denna månaden!
Äntligen får jag visa detta Bind it all album som presenterar oss I DT-gänget hos Scrap&Hobby!!!!
Fick ide´n när jag gick i butiken och tittade...som kund kan det ju vara både roligt och intressant att veta lite mer om vilka dom i design teamet är, därför gjorde jag detta album som nu följer med oss på mässor och annars ligger i butiken så att dom som vill kan läsa lite om oss.
Det finns ett uppslag till varje DT-tjej att scrapa och skriva om sig själv på och ett till Butiken Scrap&Hobby förståss!
Mina absoluta favorit produkter för tillfället är Tim Holtz/Ranger...jag kan bara inte leva utan dom och så Inkido....dom gifter sig bra tycker jag. Distressfärgerna jag använt är Vintage Photo, Rusty Hinge, Peeled Paint, Aged Mahogany och Black Soot.
Som ni vet så gillar jag effekten av att krulla pappret runt grillspett eller annat och känner att jag funnit min stil i det på något sätt !!! Vacker silverfärgad fjäril finns såklart att köpa hos Scrap&Hobby
Till detta album valde jag att använda 1 1/4" spiral
Dom fina stämplarna jag använt fick jag i mitt fina pris från Sir Stampalot och det är Tim Holtz bla en stor collage stämpel...grymt andvändbara!
Jag vill passa på att be er besöka Scrap&Hobby och njuta av alla dessa nyheter som formligen strömmar in till butiken!!
Det pågår även en tävling på bloggen där man kan vinna ett pris...500Kr att handla för och detta genom att bara skriva några rader!!!
Egen quillad blomma av dubbelsidigt papper från spilllådan (man kan fynda i den!!) Fniss! Ljuvlig metalldekoration från Kort og gott och bokstaven "S" blev en swirls till fin fina Prima blommorna!
Skynda nu över till Sir Stampalot och var med och tävla om toppen fina priser!! Tusen tack för titten och ha en härlig dag!!! Kramar Lina

onsdag 1 september 2010

Altrad väska..Tim Holtz för hela slanten.....och lille jag är gäst DT!!

D-day is finally here!!! I´ve been meaning to tell you for a long time of my asignement as a Guest DT for
in the UK and now I finally can!!
I feel very honored and proud to be on the team this month!!!
My deapest THANKS goes out to Brenda for asking me to join in September and in December !! I would also like to say THANK YOU to Janice over at Sir Stampalot for sponsoring the challenge with awsome prizes!! I know, first hand since I was the lucky winner in May!!
Sir Stampalot are hosting monthly challenges with amazing prizes. This month it is "Distress it all" , so hurry on over there and join in on all the fun!!!
Nu är den stora dagen här!!! Jag har väntat på att få dela med mig av denna lycka en lång tid!!
Vill först och främst säga stort TACK till Brenda Floral Fantasies och Janice på Sir Stampalot för att dom frågat om jag vill ställa upp som gäst DT nu i September och även i December! Det var ett lätt val och inget man tackar nej till minsann!!
Jag inspirerar med två alster denna månad, Ett Bind-it all album och en altrad låda från Scrap&Hobby Lådan är distressad med Peeled paint, Broken China, Aged Mahogany, Rusty Hinge, Wild Honey och Tumbled Glass. Jag använde vit cardstock helt utan struktur och stämplarna kommer från Tim Holtz och Inkido. Sydde en söm runt alla kanter med svart raksöm, sen sitter det en kedja med lite metall dekorationer från tim Holtz och Kort og Godt!
Jag hade väldigt roligt när jag altrade denna låda och det gick förhållandevis snabbt när jag väl satte igång!! Runt alla kanter har jag använt Tarnished Brass guld crackle paint!
Hela insidan är dekorerad med sidor från ett gamalt sånghäfte och kanterna är distressade med Brushed Corduroy och som ni ser så har jag lite plats att fylla i lådan! tanken är att jag ska ha fack som går att hissa upp så att jag lätt får upp mina distresser samt att dom kan ligga uppochner som dom mår bäst av! Men det tåls att klura lite på!! Så tillsist till tagen som hänger på min låda! Den är gjord av canvasduk som jag repat kanterna på och sedan maskat med Tim Holtz och egen blandad mist. Hängena på fågelburen är Tim Holtz stämplar på krympplast och tyvärr syns det lite dåligt på bilden men fågelns vinge glittrar vackert med stickles !! Fågelburen är distressembossad med Vintage Photo Hoppas att detta ger mersmak till att vara med på Sir Stampalots utmaningar och att altra saker så dom blir personliga!!! Ha en härlig dag där ute!!!
Kramar Lina

tisdag 31 augusti 2010

Bind-it all med Tim Holtz och Inkido......

I dag visar jag ett Bind-it all album med formen av ett kaffefilter., men allra först vill jag TACKA så mycket för alla gratulationer via kommentarer , sms, telefon och mail !!! Tack snälla ni och till Marina snällaste vännen som skickade ett vackert kort...du e för go!!! Det är mysigt att fylla år även om man blir ett år äldre!!!
Nu till albumet som jag gjort i craft för att det ska tålas att bläddras i. Tanken är att det ska ligga i SCRAP&HOBBY butiken så att kunderna lätt ska kunna se alla färgerna och med lite inspiration in i mellan så att pyssel knölarna börjar jobba!!!
Allt material jag använt finner ni såklart hos Scrap&Hobby + en hel massa roliga fräcka nyheter!! Känns som om lilla butiken snart exploderar av allt nytt...men så ska det ju vara! Nyheter är ju alltid roligt och går som smör i solen!!
Första bladet på insidan rymmer en del av färgerna på Stickles skalan och sedan fortsätter det på nästkommande sida! Jag stämplade först cirklar och satte vardera färg innuti och färgens namn undertill. Lite inspiration med The Greeting Farm på en av sidorna där jag blingat till detaljer med stickles. Blommornas pistiller är också stickles "duttar". Avslutar med en färgsprakande mix av distresser , TimHoltz och Inkido...alla är dom mina favoriter!!! Må så gott kära vänner och tack för att ni tittar in!! I morgon kan jag äntligen dela med mig av min hemlighet!!!
Stora kramar Lina

måndag 30 augusti 2010

Det är min födelsedag i dag....

Hej på er alla!!
I morse hade pappa A åkt till jobbet och jag hörde hur John viskade till Isac att han inte skulle gå så tungt i trappan, det brukar nämligen låta som en smärre elefant när han skuttar ner men i dag smög dom tysta som möss och John dirigerade lillebror att hämta ut juicen ur kylskåpet och ta fram flaggan vi brukar ställa på födelsedagsbrickan. Oj vad det stökades på i köket...och jag låttsades sova som en stock förståss!!
Båda två kom sedan upp till mig och lillebror i sovrummet och skrek glatt Mamma det är din födelsedag i dag!!!!!!
Vilka underbara ungar man har...man blir alldeles varm i hjärtat!!!
Inte så dumt att få frukost på sängen av sina små!!!
Här är lite saker jag fått och inte bloggat ännu. Först helt appro på en dag kom det ett jätte roligt kort från Petraso med plåster och ett sår på och en liten påse med mini-plåster och cammoflageband i!! Tack snällaste Petra, kortet förgyllde verkligen min dag!!!! Man kan väl säga att det varit en smula mycket tråkigheter som hänt den senaste tiden utan att gå in på det allt för mycket men roliga saker händer också och jag ska dela med mig av detta alldeles snart!!
Den underbara lilla pysselbyrån har jag fått av min snälla granne Camilla och hon har dekorerat den med mina favoriter....fjärilar!! Jag kan säga att jag blev otroligt glad och rörd av denna pressent!! Massor med Tack Camilla och Ronny och tack också Camilla för att du hjälper mig att baka och handla inför träffen!!! det är guld!!
Jepp...pojkarna har handlat till mig också, ett litet mini strykjärn som jag ska ha som pysseljärn istället för vårat vanliga stora!! Så nu önskar jag er alla en härlig dag!! Kramar Lina