Bloggintresserade

lördag 24 april 2010

Jag höll på att trilla av stolen.......

En närbild på fina halsbandet!!!!
I går var en ganska tuff dag ...men som slutade väldigt trevligt och bra!!! I brevlådan låg ett kuvert som genast fångade min uppmärksamhet och det var till mig!!! Skyndade in och öppnade I brevet låg det sötaste handgjorda lilla kort och en smyckes påse med något skimmrande i......(drar efter andan!!!!) Detta vackra halsband har snällaste MIA skickat efter att jag deltog i hennes PIF (pay it forward) ,man ska då skicka en handgjord gåva ( man har ett helt år på sig!!)till de tre första som säger ja till att delta och sedan starta en egen PIF.Jag nästan trillade av stolen över detta fina halsband med converse skon!! Tusen tack rara Mia för att jag fick en väldigt betydelsefull fin gåva, nu sitter det runt min hals och ska åka på mässa i Kungälv!!!!
Jag hoppas träffa många bloggvänner i shoppartagen!!
Ha en härlig dag alla ni där ute Kramar Lina

tisdag 20 april 2010

Canvas LO!!

Har gjort en Lo på naturfärgad canvasduk om när vi var i Norge (Sjördal) i farmor och farfars stuga där. När vi är där åker vi båt och fiskar ...letar skatter på den steniga stranden och äter god mat ....längtar dit!!!!
Reprints härliga stämpel har fått agera journaling ruta och bara en massa mönsterpapper i en salig röra annars!! Tror att det är närmre bestämt 7 mönstrade papper! Gillar att blanda färger och mönster ...det blir liksom en härlig känsla i hjärtat!!! Två ramar har jag satt som inramning , den ena har jag klätt med mönster papper (Doodle Bugg) och den andra målat med röd acrylfärg och satt vita prickar med pearlmaker. det gröna snöret runt hela min Lo sitter fast med häftklammrar. Lite gamalt jeans tyg blev till en blomma med en "button" med texten Shared Moments på. Titeln är utstansad " Olivia" QK och "Baby Says Yeah" Sizzix och adornit minibokstäver.
Önskar er alla en bra dag, nu är det dax för mig och lille Jacob att trampa i väg och hämta brorsorna på dagis!! REPRINT har en utmaning att inte använda CS på din Lo och priset till vinnanern är en gäst DT plats....spring dit vet ja!!!
Kramar Lina

måndag 19 april 2010

Obestämt Grattis........

Detta kan vara ett kort som grattis både till en liten baby och en som fyller år, framtiden får utvisa hur det blir!!
Stamp Artic har en utmaning just nu om att göra runda kort, kika dit och se !!!!
Började med vis CS sedn en glitrigt ljusgrön CS som jag stämplade Grattis runt i mörkgrön, sista cirkeln är ett tjockt mönstrat papper från Crate, en stor ljusblå rosett med hjärtepin och ett glittrigt mönstrat rivet papper från en paperstack. Motivet är kortmakarens giraff färgllagd med Tombow pennor och prickarna med glitrg gelroller!
Krram till er Lina

Servetthållare till köket...

Gjorde ju om lite i köket för ett tag sedan, men känner mig inte riktigt färdig. Behövde en servetthållare till Ikeas fina servetter med lite udda format så då gjorde jag en i hård kartong som jag klippte som ett måln och målade vit med acrylfärg. Distressade kanterna på själva asken och ruggade det vackra ängel pappret från Inkido på alla ändar och chalkade med en ljuvt turkos färg och för att vara riktigt säker på att det är en servett hållare så fick chipboard bokstäver visa detta.
Kram Lina

Sommrigt Hej!

Ett enkelt Hej...när man inte hunnit höra av sig till en vän på ett tag. Kortmakarens fina hjärte träd och små blommor från en slaktad ljusmanschett sitter runt cirkeln.
Jag hoppas på en härlig måndag med barnen, får se vad det blir för upptåg idag!
Må väl Kram Lina