Bloggintresserade

fredag 15 april 2011

Ett år med My Minds Eye.....

Hoppas ni haft en bra vecka! Här skiner solen och det närmar sig mer och mer till flytt datum 2 Maj, planerna med all logistik är klar, barnvakt mm. Tjohoooo!!! Det ska bli så skönt...tänk att få mer än dubbelt...nä, mer än tredubbel plats! Ska bli mysigt att sitta i trädgården och grilla till sena kvällarna och kunna bjuda in vänner och ha kul!

Jag bjuder på ett DRT-alster jag gjort för Scrap&Hobby! Super fina My Minds Eye papper monterade på en canvas med trä-ram!

Hello Peps!

Hope your week was greatso far! The weather over here are really nice at the moment and I can feel summer around the corner! Yeeeiiiy!!! In just three weeks we are moving into our house...it´ll be soo good to have somer more room for the boys to runaround and play!

A canvas Lo with pretty My Minds Eye paper...I love the way they feel so sturdy and in super colors! It´s Jacob on his first birthday eating cake.

Mycket symaskin och cut-outs...gillar när det blir olika strukturer och saker att titta på ju!

As you might know I like scrapping with cut-outs and different structures and things to catch the eye plus if you use your sewingmachine your Lo never fall appart!!

Nu önskar jag er en härlig fredag och tackar för att ni tittade hit idag!! Allt material jag använt hittar du såklart på Scrap&Hobby....det finns massor med härliga nyheter!!!

Kram på er

Lina

I hope you had a nice visit with me today...thank you for comming!! Have a great Friday guys! Hugs Lina

tisdag 12 april 2011

Helt nytt för mig.....från mässan på Ullevi

Hej!!

Nu har jag skapat med Echo Park papper för första gången!!! Jag köpte dom av kära Emma på Scraplagret, hon hade satt ihop ett paket och det norpade jag för jag gilllade färgerna så mycket! Emma är jätte duktig på att matcha och mixa!!!

Jag har gått efter en skiss hos lscrapbooking som goa Reija har gjort och så här blev min tolkning....lite retro med söm och knappar! Jag hade verkligen kul när jag gjorde denna sidan och det är inte sista gången ni ser ep papper här i bloggen....me like! Även om det inte blev ett typiskt Lina alster med krullade kanter , massa distress och annat "Linigt" så tycker jag om den!!! Inte ofta det händer att jag blir nöjd så att det kommer en liten antydan till smil när jag tittar på mitt alster men denna är något nytt för mig och det är precis vad jag behöver!! Siffran "3" står för att lille jacob är den tredje sonen i skaran och fina text stämpeln från Unitystamps har en mycket bra poäng tycker jag!!

Kram på er kära bloggbesökare och tack för besöket!!

Kram Lina

Hey Guys!!

First time ever for me using ep-papers...but not the last!!! I loved following talanted Reijas sketch and working with these papers. Love the colors and chipbord decorations and it is so not my usual style but i like the way it turned out. A little bit retro in style and the figure 3 symbolizes that Jacob is our third son, in this picture he is sound asleep in his baby seat in the car going of to an adventure with us all. Sometimes it would be great to be a little baby ...just beeing spoilt and taken care of!!

Have a great thuesday Paps and happy crafting!

Hugs Lina

måndag 11 april 2011

TCR # 53 Palette med Prima

Oj oj....nu blir det färg!! Ibland eller ja, det händer att jag tokar till det och så blir det så här!!! Hihihih. Jag har tolkat en skiss och palette på Colorroom och jag hade färg i huvuvudet, och när man far runt i kaffekoppen så kan man lätt bli lite snurrig!! Passar i i livet just nu till och med!! Vi ska snart flytta igen....äntligen för sista gången(hoppas jag) till vårt fina hus!! Det är också mycket planer på G vilket kommer visa sig alldeles snart!

Hi Guys!

Lots of colors today !!! A fun day at tha "Fun Fair" in Gothemburg last summer...think you have seen a few of those pictures by now!! I used loads of distressing and masking to create the background ...had fun doing so! I have had so little time scrapping lately so it was nice to just go bananas!! Hihihi.

Lager på lager med olika material och UNDERBARA Prima blommor och dekorationer! Jag ÄLSKAR Prima och som ni säkert förstått så skulle jag kunna simma i en pool med prima saker och vara den lyckligaste på planeten!!! Hihihi. Gorgeous Prima flowers and decorations...can´t seem to get enoughe of these!!
Hoppas ni är lika glada som jag att våren är här, tack för att ni tittade hit idag!! Om ni missat förra inlägget så annonserade jag vinnaren till mitt lilla candy där!! Kram på er! Lina Spring is here and I feel so happy about it and I feel to create with colors at the moment! We´ll have to see what my next post holds!! Thank you for visiting today

Hugs Lina

Det finns en vinnare......

Hej på er! Hoppas ni haft en trevlig helg! Jag lovade ju att dra en vinnare i går ...och det gjorde jag bara deta att jag inte berättat vem det var som vann ännu! Vi fick roligt besök i går och därför blev det inte bloggat. Jag är hemma med liten Jacob som fortfarande har en enträgen bacill som gör att han hostar och har feber, men vi hoppas att vi snart kan schasa bort den! Nu vill jag passa på att tacka er alla och en var som besöker mig och gör mig så glad...TACK för att NI finns!! Så till vinnaren som får ett littet paket i posten.......... GRATTIS GRATTIS säger jag till EvaLena !!!!!! Maila mig dina adress (linaulrika@hotmail.com) så kommer paketet till dig!! Tack till alla er andra som deltog....snart är det dax för en nu grejj...men med en twist så håll utkik!! Massa kramar Lina