Bloggintresserade

torsdag 12 maj 2011

Salt TGF-pinuppa......

Hej på er!!

Så kul det är att läsa era kommentarer...tack ska ni ha! Det händer lite nya saker här i huset varje dag, en flyttlåda hit och en låda dit, en vägg här och en annan bort där!! Man får bekänna färg nu när man e husägare, fniss fniss och det är HÄRLIGT!

På jobbet är det fullrulle om dagarna , med alla sjuka "pållar" men jag känner mig så lyckligt lottad att jag har ett jobb som jag älskar varje dag!! Mitt jobb är verkligen jätte kul och givande, vi ser till våra patienter på allra bästa sätt kan jag lova, med det där lilla extra som gör så himla mycket för hästrnas välbefinnande! Bara en sån sak som att gå ut och beta en häst som blivit lite nedstämd av att vara på sjukhus. När man är på djursjukhus får man oftast inte gå i hage eftersom man är sjuk istället är vi djursjukvårdare flera gånger om dagen ute och går med våra "patienter" för att hålla magarna i gång! Ja det var lite om vardagen på UDS!! Önskar att jag kunde ta er med dit på ett reportage men tyvärr så kan jag inte det utan alla patienters mattar och hussars godkännande så jag får sträcka mig att berätta lite om vad jag gör under dagarna bara!

På pysselfronten är det så att jag för första gången fått ett helt eget pysselrum i vår källare!!! Jaaaaa!!! Allt är i en salig röra men det kommer bli så fint när det är klart...ska visa bilder på förvandlingen men det kan ta tid!

Idag visar jag ett kort som jag inspirerade med på SWE-bloggen där vi i teamet liftat min DT-kollega Saris fina kort!! Passa på att lifta ni också och skicka in det till SWE-bloggen!!

TGF-bönan är färglagd med distresser

  • Hud: Tattered Rose, Vintage Photo
  • Top och Kjol: Stormy Sky, Broken China Faded Jeans
  • Hår: Wild Honey, Rusty Hinge, Aged Mahogany , Black Soot
Tusen tack för du kikade förbi Kramar Lina Hello Guys!! After all computor hassle and moving we are all installed in our new home....in the prior post there is a picture of our new house if you´d like to se! We are absolutly smitten by it and we have so much fun trying to figure out how to redecorate and renovate to put our touch to it!! We are moving slow though...not to becomme to tired! We are both working during the days and when we get home the boys are first priority! Work is busy busy but oh so fun! I feel like i have the best job in the world and I wish I could take you all with me for a day so you could see it all! Very exchiting and rewarding I´ll say! I have my own crafting room now peps!!! Yeeeiiihh, but I figure I´ll need at least a week to get it organized after the move!!! It looks more lika a battlefield at the moment!! Hihihihi. I´ll try to post some pictures in the comming week for you to see...maby you´ll rusch to my rescue!!! I made a card with lovelly Echo park papers and TGF sweety colored with distress inkpads...I just love this stamp, ske is soo cute!! Well guys, thanks for stoping by and hopefully our computor will behave now so that I can post in a normal maner!! Happy crafting Hugs Lina

tisdag 10 maj 2011

Jag har saknat er...och jag lever i allra högsta grad!!!

Hej kära kära bloggbesökare!!
Jag/Vi lever....i allra högsta grad skulle jag drista mig att säga!! Här är vårt fina, älskade hus som vi ÄNTLIGEN fått boa in oss i! Vilol så gärna dela med mig av hur vi har det och rakt i från mitt hjärta så har jag saknat er förfärligt!! Tusen tack för alla awarder jag fått av er...inte för att jag gjort mig förtjänt av de så lite som jag bloggat på sistone, men dom betyder massor ska ni veta!! TACK söta ni!!
Jag har varit som bortblåst ur blogg och pysselvärlden ett långt tag nu...hade ett jätte dator haveri innan all flytt drog igång( vi har flyttat två gånger sedan jag bloggade sist!!) Från Götet till temporärt boende i Uppsala där vi bor nu och så till huset från det temporära boendet...med allt vad det innebär av städning i ett hus och en lägenhet, adderat med tre busiga små pojkar som packar i och ur i tid och otid!! Dom har varit sååå himla duktiga som klarat av att bo i en liten tvåa i hela fyra månader i väntan på vårt hus! Nu är vi i alla fall på plats och så väldigt mycket har hänt sedan sist...sklulle kunna skriva en hel roman heheheh men jag vill inte tråka ut er, en händelse som hämtat ur en dålig kommedi-film är dock att våran bil brakade i hop kvällen innan manen skulle åka till Götet och jobba hela veckan och jag skulle komma efter(med bilen då) på torsdags kvällen efter jobbet när mormor och morfar kommit för att passa grabbarna så att mannen och jag tillsammans skulle städa ur radhuset i Götet. Snacka om att det ställde till det...allt slutade med att jag stannade hemma och gick till jobbet som vanligt och mina föräldrar passade barnen....ja, ni förstår ju själva...mannen städade ur allting helt själv. Jag är mållös, medalj är vad han borde få!!! Han offrade sig likt en tapper riddare HELT frivilligt!! Jag kom med massa förslag att hyra bil..åka tåg och annat med icke sa nicke!
Hela flytt träsket är nu över för vår del och datorn är hjälpligt igång så nu hoppas jag kunna vara med i pysselvärlden igen, sen är det en annan femma hur det ser ut i pysselrummet...uj ujj uj...undrar när jag ska få ordning där nere!!?? Jag har smygpysslat lite lätt i alla fall och det kommer snart så ni får se det!
Tack för att ni är så gulliga och hälsar på fast att det varit tyst från mig ett tag, ni e bäst!!
Bjässe kramar från mig till er
Lina