Bloggintresserade

måndag 8 mars 2010

Ett grattis!!

Ja gott folk nu är projektet klart och kommer visas här på bloggen om ett tag, mottagaren måste först få det personligt levererat!!! Det ska bli jätte roligt att ge bort och jag hoppas att ni ska illa det när ni får se det!!
Dettta kortet kommer ligga kvar här tills mitt projekt visar sig för nu ska jag få lite semester !!!
En sista beställning innan pausen till en liten eller stor tjej som fyller åtta! Denna gulliga kina flicka fick jag av Marina i det där kuvertet fullt med gosaker, visst e hon fin!!!
Ha det nu så bra mina vänner...kommer skriva lite här på bloggen de närmsta dagarna och se´n kommer kavalkaden!!!!!
Kramar till er alla!! Lina

Några enkla snabba....som jag lovat!

Jag lovade för ett tag sedan att jag skulle lägga upp enkla kort som snabbt går att göra även om man inte har massa scrapp prylar och här är två! Lite blandad kompott av scrapp och "skräp" kan man säga!hihii. JO, förresten kommer ni i håg kortet med alla knapparna i en cirkel jag gjorde, kompisen till detta kort ligger nu i samma inlägg och detta kortet gjorde jag på enbart sån´t som man har hemma!!! Titta får ni se....bara att scrolla ner! Detta kortet här tog inte alls lång tid att göra (men en stund att torka!!) Manglade ut bokstäver med grodan ( Chick -a-Bee) och doddlade en ram med svart penna runt kortet, stämplade en blomma som färgedes med Tombow pennor och sedan massa Glossy accent över! Kortet här är ett riktigt plojj kort med en bit av barnens pussel ( massa bitar fattas....och jag har frågat om lov!!!!) Strukturer färger och former, passande till en liten nyfiken på livet krabat som vill veta allt!!! Jag håller på med ett projekt som ni alla innom kort ska få ta del av här på bloggen och det tar såååå lång tid för samtidigt med detta projekt gör jag en tutorial så ha förtröstan det kommer saker.....önskar att dygnet vore vääääldigt mycket längre ...nu ropar sängen efter mig Kramar på er alla Lina