Bloggintresserade

fredag 9 juli 2010

En liten lunta kort.....

Hej på er!! Det blir lite lite bloggat nu känns det som, men de flesta ligger förmodligen och jäser på stränderna och jobbar på solbrännan!! Själv är det mässa i Kungsbacka som gäller tillsammans med alla godingarna på Scrap&Hobby!!!
Vill visa lite kort jag stoppade i Stationerybboxen jag visat tidigare. En blandad kompott för att passa till mycket! Korten varierar i storlek och det fanns även mini kort att hänga i blommor, men dom fick jag aldrig med på bild. The Greetingfarms stämplar går varma hemma gos mig nu och lite nya kompisar har fått flytta hem i mitt förråd!
Ha nu en härlig dag
Jag lovar att svara på alla mail och förfrågningar i mitten av veckan för då ska allt lugnat ner sig!! Lessnar ni på att solbada kom ner till oss på mässan och fynda vetja!!!
Många kramar Lina

torsdag 8 juli 2010

En riktig hjälte med Tim Holtz...

Mitt andra DT uppdrag för Scrap&Hobby för att det är torsdag...och det är min blogg dag!!!
Allt materialet finner du i butiken eller webshoppen...skynda fynda!!
Fysiska butiken håller stängt under helgen för då far vi alla på Kungsbackamässa och har förmånliga priser där!!! webshoppen är såklart öppen preccis som vanligt, det har kommit in trevliga nyheter!
Det är roligt att få släppa loss med TIM HOLTZ!!! Här har jag gjort ett kort med distresser och stämplar och ett vackert hjärtemotiv med krona också det från TIM HOLTZ kollektion av SISSIXS stansar, dessa fungerar ypperligt i Cuttlebuggen.
Jag distressade in bakdrunden i Tumbled Glass och Broken China , stämplade sedan mina texter med Black Soot som jag också använde till att distressa alla mina kanter med!
TIM HOLTZ turkos/blå papper rev jag och vek in lite av ena sidan..fäste med två häftklammrar. Bakom det sitter distressat gamalt bibelpapper och grått trassel jag köpt hos Monikas Handelsträdgård. Allt annat material finner du ju hos SCRAP&HOBBY. Hjärtet är embossat med kronan likaså fast med och på topparna satte jag lite Liquid Pearls White Opal för att få lite effekt, allting är sotat med Black Soot. Till vingarna använde jag VERSA COLOR 92 Silver och till sist pricken över i:et en liten distressad biljett med två skruv brads, Ett kort som inte tar så lång tid att göra men som är så effekt fullt!!
Hoppas detta inspirerat till mera pyssel!
Kram Lina

onsdag 7 juli 2010

Grattis med Tim Holtz och Inkido.....

Svårt att hinna med just nu...känns som en tomteverkstad här hemma och vi har fått äta ute två dagar nu för hela köksbordet ät belammrat med pyssel saker...tur att det är fint väder och att våra små godingar gillar att "ha picknick"!!!Ett sprakande grattis kort till en färgstark herre blev det i dag...kan ju vara kul med lite färg efter dom "gråa" albumen i inlägget före....men nu har dom minsann ändrat skepnad ska ni veta!!! Fniss!!!
Ni som kommer tilll mässan ser dom före dom hinner hit på bloggen!!
Bara för att detaljbilden stämmer i färgen fick den komma först i dag...vet inte vad som hände med bilden av hela kortet.... Hmmm.
Här är i alla fall hela kortet for better or worse!! Det är så fina färger som inte kommer fram här och kortet ligger redan på lådan så jag får lov att be om ursäkt att jag inte kollade bilden innan jag laddade ner den!!
Ha en trevlig kväll allihopa och TACK Marie för natt pysslet... alltid kul att ha en tomte bredvid när timmen är sen
Kramar Lina

tisdag 6 juli 2010

Bind-it-all klara att dekorera....

Hej alla rara bloggbesöker och vänner!! Det pysslas för fulla muggar i detta hus, så fort småfolket sover sött eller leker fridfullt finner man mig med händerna fulla med distresser och papper!!! Var och hälsade på min bästa DT-mamma Maria på Scrap&Hobby och hade turen att träffa två av mina goa DT-kollegor , Sari och Nicola i full färd med att förbereda inför Kungsbackamässan till helgen. Jag ska åka med och hjälpa till, få dema lite saker och det gäller att inte tänka för mycket på det för då blir jag alldeles nervös.Ohhhhoo, svälj!! Jag hoppas få träffa massor av er där ni alla fall!!!
Albumena ni ser i detta inlägget ligger nu rykande färska färdiga att beskådas på mässan och snart på Scrap&Hobbysblogg + ett par till!!!
Vill be om ursäkt för att jag inte kommenterat hos er, men det är något trassel med mig och MR Blogger....han vill inte skicka iväg mina kommentarer ibland utan säger att "tyvärr kunde inte begäran fullbordas" Grrrrr, mycket irriterand när man suttit och skrivit en lååång kommentar om någons vackra alster och så kommer den inte fram! Suck!!!
Här syns albumen öppna och kanske kan man ana vad dom ska vara till!!
Ha en härlig dag!! Hoppas vi ses på mässan!
Kramar Lina

måndag 5 juli 2010

Glass i stora lass......

Två rara så tjejer mumsar glass efter ett besök på Nolhagaparken en solig dag förra sommaren!! Denna Lo kommer vara en av sidorna i ett Bind-it-all album om just detta äventyr, det kommer komma fler sidor vart efter och planen är att mina egna mönsterpapper ska stå till grunden för detta....får se om det håller hela vägen ut!!!
Lite vackert Tim Holtz papper kan man ju inte motstå heller.... stämplat swirl och några pearlmaker swirls klämde jag också in.
det är meningen att titeln ska börja på andra sidan och sluta på denna...därför lyser den med sin frånvaro på denna bild. Tjejerna lyser för den tycker jag!!
Må väl Kramar Lina

söndag 4 juli 2010

Stationerybox i sommrig tappning....

Min ena svägerska var så snäll och hjälpte mig att bli ljushårig i gen och det för ett tag sedan..inte mer än rätt att hon ska få en liten pressent då jag slapp betala en krona!! Tack snälla Marlene för hjälpen!!! Presenten hon ska få är en sommrig box med bra att ha saker i!!!!
För första gången har jag gjort en stationerybox(inte sista) och den är fylld med kort i olika storlekar , tags och anteckningsblock!
Distressade framsidan på mitt Bind-it-all antecknigsblock med Tim Holtz distresser och stämplade en fin fågel och "Vilda" fjärilen så klart...nu fattas det bara att hitta en vacker penna som passar, sen ska hon få den! Pappret kommer från en paperstack som jag tyvärr inte minns namnet på, fått av rara Camilla!!
Önskar er en härlig dag och hoppas att solen lyser på er!
Kram Lina