Bloggintresserade

fredag 23 november 2012

Mixedmedia artjournal
Idag delar jag med mig ur en sida i mitt ARTjournalblock. I den hamnar all min vitt spretande kreativitet och tankar:) använder alla slags färger och medier utan förbehåll och det blir liksom hur det blir.
Roligt att skapa på det sättet tycker jag. Här är det gamla bokmärken som spelar huvudrollen och dom fick jag av min snälla vän Camilla :))Faber Castell pennor, acrylfärg, gesso, neocolorkritor, panpastell, spillbitar sv mönsterpspper är vad som gått åt till detta uppslag!
Hela uppslaget, ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliten.... det gick i rasande fart nu på morgonen:))Fina stämplar från Chirsty Thomlinson och Tim Holts ger lite struktur precis som vita gesson.Fussycutting av fjärilar och ifyllda moln....
Söta änglar flyger omkring och tanken bakom denna sida är lite att om man är snäll och behandlar andra med värme och glädje då tror jag att man kan komma långt!
Tycker att det ute i livet ibland är mycket egoism, alla ska ha och ha men ingen vill ge. Något att fundera över och se till att man inte fastnar i. Vi ska vara rädda I'm varandra.
Ja kära vänner det var det hela från mig i dag.
Sköt om er och tack för du kikadr hit:)
Kramar från mig
Lina

Posted using BlogPress from my iPhone